Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@15:22:42 GMT

ساختار سه بعدی پروتئین ۲ ماهی ایرانی شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۲۱۳۰

ساختار سه بعدی پروتئین ۲ ماهی ایرانی شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عارفه سادات سید عربی مجر طرح پژوهشی شناسایی ساختار سه بعدی پروتئین های نوین بیان کرد: تلاش برای بدست آوردن ساختار سه بعدی هموگلوبین دو ماهی ایرانی در دریای خزر، به دست محققان ایرانی، ارزش بسیاری دارد و نه تنها در زمینه تحقیقاتی و علمی گامی بزرگ و نوین است بلکه شروع راهی مهم و با اهمیت در زمینه استفاده از تکنیک کریستالوگرافی ماکرومولکولی  برای ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگر در ادامه درباره اهمیت دستیابی به ساختار سه بعدی پروتئین ماهی گفت: تحقیقات روی هموگلوبین ماهی ها در مناطق و دریاهای مختلف جهان از اهمیت خاصی برخوردار است زیرا تفاوت میان آنها نشان از تاثیرات محیط دارد. در این پژوهش به دست آوردن ساختار سه بعدی هموگلوبین دو ماهی ایرانی در دریای خزر می تواند به یافته های محققان ایرانی که در این راستا قدم بر داشته اند کمک بسیار بزرگی کند زیرا عملکرد متفاوتی که در هموگلوبین این ماهی ها دیده می شود با علم ساختاری معنای بیشتری را در بر خواهد داشت.

سید عربی با اشاره به اینکه توالی پروتئین هموگلوبین ماهی دریای خزر تا کنون شناسایی نشده بود گفت: هموگلوبین نقش مهمی در اکسیژن رسانی و دفع دی اکسید کربن دارد بنابراین با شناخت از این پروتئین می توانیم بیماری های مرتبط را شناسایی و برای درمان اقدام کنیم.

وی عنوان کرد: این طرح می تواند در تولید ملی دانش کشور در تحقیقات و علوم ساختاری پروتئین های نوین که در امراض و غیره نقش بسیار مهمی دارد خیلی  مؤثر باشد. همچنین می تواند باعث پیشرفت ملی شود تا ایرانیان بتوانند به یافته های جدیدی برسند. با انجام این تحقیق نخستین قدم برای بومی سازی این فرآیند برداشته شد.

کد خبر 4691276 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پروتئین ماهی نوآوری فناوری نانو تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان اینترنت ماهواره فناوری فضایی گوشی هوشمند صندوق نوآوری و شکوفایی ناسا تولید دارو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت هواوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با این محصول، دندان مصنوعی با دقت و سرعت بیشتر و هزینه کمتر نسبت به روش‌های مرسوم، تولید می‌شود.

محبوبه دل انگیز گزارش می دهد:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌شود کار کرد!
  • دستیابی به دانش چاپگر سه بعدی دندانپزشکی
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • تربیت متخصص در علوم مختلف و ساختار سازی شیعه از مهم‌ترین اقدامات امام صادق علیه السلام بود
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • عوارض مصرف زیاد پنیر