Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@03:47:57 GMT

دوست دارم نقش یک کولی را بازی کنم!

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۲۳۱۵

دوست دارم نقش یک کولی را بازی کنم!

به گزارش خبرگزاری برنا، سالهاست او نقش زنان سختکوش خود سرپرست، خسته از درگیرهای خانواده، مادران نگران بچه ها، همسران کلافه از بی مهری شوهران و... را در فیلمها و سریالها بازی کرده است. نسرین خسروانی همیشه در فیلمها و سریالهایی که بازی کرده، ایفاگر نقش زنانی بوده که در جامعه بارها و بارها آنان را دیده ایم و اصولا نقش های او ما به ازاء بیرونی در جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروانی موفق در بازیگری، حالا در دوبله هم فعالیت می کند و جالب اینکه بیشتر در آثاری که دوبله می کند «بچه گو» است! او می خواهد در کنار بازیگری ، صدا پیشگی را هم دنبال کند چرا که  هر دو هنر را دوست دارد.

گفتگوی ما را با این هنرمند خوب کشورمان بخوانید.

 مختصری از بیوگرافی تون رو بگویید.

نسرین خسروان اصفهانی (خسروانی)هستم. دوختر ویک پسر دارم که هرسه ازدواج کردند . از سال 72 کار بازی را در گروه تئاتر «برگ سبز» اصفهان با آقای قدرت الله ایزدی آغاز کردم.  بعداز ان کار آیتم های کوتاه طنز خانوادگی را ادامه دادم. بعد به سینما دعوت شدم ، فیلم «روی خط مرگ» کار شفیع آقامحمد که اولین کار سینمایی من بود. بعد در سریال «عیاران» کار کاظم بلوچی ایفای نفش کردم .

 یعنی قبل از سال 72 هیچ زمینه‌ هنری نداشتید؟

 چرا، از کودکی سخت به هنر علاقه‌مند بودم. یادم می‌آید در کلاس اول، دوم ابتدایی دوستی داشتم که پدر و مادرش در صدا و سیمای شهرستانی کار می‌کردند، ما هم به خاطر شغل پدر در شهرستان بودیم. یک روز از مدرسه به عشق دیدن فضای رادیو با او رفتم و سر یک برنامه کودک حضور پیدا کردم. بعد وقتی به خانه رفتم، برنامه پخش می‌شد، ناگهان مادرم صدایم را شنید.

 مگر حرف زده بودید؟

بله یک دیالوگ کوتاه داشتم و گفتم.

 یادتان هست چه چیزی گفته بودید؟

اتفاقاً کاملاً به یاد دارم، دیالوگم این بود! «چرا این قدر تو فکری؟ از چی ناراحتی؟ کشتی‌هات غرق شده؟»

 مادر تشویق‌تان کرد؟

 مادر تشویقم کردند اما مرحوم پدرم به خاطر این که بی‌اجازه رفته بودم، قدری تنبیه ام کردند،البته درآن جذبه پدرانه نگاه مهربانی به من داشتند، تنبیه پدرانه ارزش آن تجربه را داشت. (خنده)

 دنبال این نبودید در بازیگری تحصیل هم بکنید؟

اتفاقاً بعد از این که وارد عرصه بازیگری شدم، برای آشنایی بیشتر با شیوه بازیگری به آموزشگاه هنری رفتم تا در کلاس‌های بازیگری و کارگردانی شرکت کنم و مدرک این دو رشته را گرفتم.

 امروز از حضور در دنیای بازیگری راضی هستید؟

 بله، این فضا را خیلی دوست دارم.

 چرا، مگر بازیگری چه چیزی دارد؟

 فکر می‌کنم با بازیگری به مردم نزدیک می‌شوم. با درد هایشان آشنا می شوم.  همین که در نقش‌های مختلف می‌توانم غم‌ها و شادی‌های شخصیت‌های مختلف جامعه را به مردم نشان بدهم، با مردم احساس نزدیکی می‌کنم. این حس بزرگترین چیزی است که من را در این وادی نگه داشته است. جالب اینکه در دنیای واقعی هم مردم به من لطف دارند و تا به من می رسند درد دل شان وا می شود.

همین چند روز پیش در مترو مادری که پسرش مرحوم شده بود با من درد دل کرد، آن قدر از زندگی خسته و نا امید بود که حالا همه تلاشم را می کنم تا او را با زندگی آشتی بدهم.

مگر شما با مترو هم رفت و آمد می کنید؟

- چرا که نه، من دوست دارم با وسیله نقلیه عمومی رفت و آمد کنم. حتی سوار اتوبوس های شلوغ هم می شوم.

مردم شما را می شناسند؟

-مردم همیشه به من لطف داشته و دارند. نقش های من طوری بوده که همیشه مورد لطف مردم بودم.

 شده گاهی وقت‌ها از نقش‌هایی که بازی می‌کنید انرژی بگیرید و از آن برای زندگی شخصی‌تان استفاده کنید؟

بازی در نقش آدم‌های غمگین و گرفتار مشکلات باعث می‌شود در زندگی شخصی‌ام هم تأثیر بگذارد، بدون شک بازی در نقش آدم‌های مثبت و انرژیک، در زندگی شخصی‌ام بازهم تأثیرش را خواهد گذاشت. البته این بار تأثیرات آن مثبت خواهد بود.

 چند کارگردانی که با آنان کار کردید را نام ببرید.

 من با کارگردانان زیادی کار کردم ، از جمله  کاظم بلوچی(عیاران)، ایرج قادری(طوطیا)، شفیع آقامحمد(روی خط مرگ)، کیانوش عیار(روزگار قریب)، سیروس مقدم(دریایی ها، روز حسرت، مهر خاموش و...) ، کیومرث پور احمد(پرانتز باز)، مهران مدیری(پاورچین)، اصغر فرهادی(در شهر)، مسعود رشیدی(معما و باران بهاری)، علی ژکان(همسفران)، مهدی مظلومی(باغچه مینو و کمربندها راببندید)، سیدمحسن یوسفی(طلاق در وقت اضافه)، سعیدسهیلی(غوغا)، اسماعیل فلاح(تیک)، حسین تبریزی(باغ تنهایی و لحظه دیدار)،  فلورا سام(باغ سرهنگ)، رامبد جوان(توطئه فامیلی)،مهدی فخیم زاده(ولایت عشق)، حسین سهیلی زاده(دلنوازان) و ...

 چرا این روزها کم کار شدید؟

بله حدود چند سالی است فعالیت بازیگری نداشتم . به علت ادامه تحصیل دختر کوچکم مدتی ایران نبودم بعداز پایان تحصیل ایشان به ایران برگشتم . بعد از ازدواج بچه هایم می خواهم به طور جدی تری به عرصه بازیگری برگردم.

 شما غیراز بازیگری چه فعالیت هنری دیگری نداشتید؟

طی این چندسال که  از بازیگری دور بودم، این شانس را داشتم که در کار دوبله امتحان فعالیت کنم و به علت علاقه زیادی که به این حرفه داشتم و دارم، تا اندازه ای موفق بودم . کار مستند سازی وساخت آیتم های کوتاه هم جزیی از فعالیتهای من در این چند سال بود.

 بازیگری را دوست دارید یا دوبله را؟

 هردو برای من جذابیت خاص خودشان را دارند اما من در حرفه بازیگری بیشتر می توانم احساسم را بیان کنم وبه مردم نزدیکترباشم.

 با شرایطی امروز سینما و تلویزیون، فکر می کنید این روزها عرصه بازیگری ما به کدام سو می رود؟

 متاسفانه شرایط خوبی را شاهد نیستم. با تاسف شاهد فروش نقش در فیلم ها و سریال ها هستیم! معلوم است با این روند شرایط خوبی بر بازیگری کشورمان حاکم نخواهد بود. با تجربه ها بیکار در گوشه خانه ها نشسته اند و کسی سراغی از آنان نمی گیرد.

خیلی از همکاران مان مدتهاست جلوی دوربین نرفته اند. چرخ تولید فیلم و سریال به کندی می چرخد و کاش شرایط ایجاد شود تا با رونق تولید اهالی سینما و تلویزیون هم مشغول به کار باشند.

شما چی، با پارتی وارد عرصه بازیگری شدید؟

 (متعجب) من گفتم که از تئاتر وارد عرصه بازی شدم، خاک صحنه خوردم و پله پله بالا آمدم. تلاش کردم و سختی های زیادی کشیدم تا به این جایگاه رسیدم. بازیگری کار راحتی نیست.

 فکر می کنید چرا تهیه کنندگان بازیگران غیر حرفه ای را در کارهایشان می پذیرند؟

البته هیچ تهیه کننده حرفه ای تمایل به حضور بازیگران غیر حرفه ای در کارش ندارد، چرا که حضور این افراد جز اینکه از کیفیت فیلم کم  کند و دیگران را هم دچار مشکل، نتیجه ای ندارد. اما به هزار و یک دلیل که یکی از این دلایل می تواند مشکلات مالی باشد، این افراد غیر حرفه ای  رادر کارها قبول می کنند. این باعث تاسف یک جامعه هنری است.

 به تازگی پیشنهادات بازیگری نداشتید؟

بله چند پیشنهاد داشتم که در حال بررسی آنان هستم. باعث خوشحالی است عزیزانی هستند که دوست دارند به صورت حرفه ای کارشان را شروع کنند. به امید خدا سعادت همکاری با این عزیزان را خواهم داشت.

 دوست دارید چه نقشی به شما پیشنهاد شود؟

دوست دارم نقش یک کولی را بازی کنم، نمی‌دانم چرا! فکر می‌کنم آدم‌های زلال و خوبی هستند.

  تاکنون دغدغه فیلمسازی نداشتید؟

 چرا، فیلمسازی را هم دوست دارم، اما تنها کار مستند را. فیلم مستندی در مورد امامزاده‌ای ساختم که می‌گویند از نوادگان حضرت علی(ع) است، البته در هندوستان!

 از ایده آل های هنری تان بگوید.

امیدوارم و آرزو می کنم در جامعه هنری کشور هرکس در جایگاه خودش فعالیت داشته باشد وصرفا برای آشنایی، دوستی وفامیلی در صف هنرمندان قرار نگیرند . این انصاف نیست هنر وهنرمند واقعی و پیشکسوتان کشورمان دور از خانه خانواده هنری خود به سختی روزگار بگذرانند چرا که بعضی بی هنران خانه شان را تصاحب کردند!

 بزرگترین آرزوی زندگی‌تان چیست؟

سلامتی مردم و موفقیت آنان. همه جوانان خوشبخت باشند و احترام به پدر و مادر را فراموش نکنند. همیشه دعای پدر و مادر را برای خودشان داشته باشند.

برکت دعای مادرم هست که باعث می‌شود در کارم موفق شوم، از مادرم تشکر می‌کنم، الهی قربانش بروم! (خنده) بیشترین هزینه زندگی‌ام پول تلفن است چون باید همیشه با مادرم در تماس باشم. ایشان در اصفهان هستند، خدا رحمت کند پدرم را و سایه مادرم را بالای سرمان نگه دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی خانواده سینما و تلویزیون طلاق برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی

 طی روزهای گذشته چین، میزبان «عزام الاحمد» و «سمیر الرفاعی» به عنوان نمایندگان جنبش فتح و «موسی ابو مرزوق» و «حسام بدران» به عنوان نمایندگان جنبش حماس در پکن بود. در این نشست طرفین بر لزوم احیای کمیته‌های مشترک خود و حل و فصل اختلافات و  حملات رسانه‌ای به یکدیگر به توافق رسیده‌اند. در همین راستا شبکه المیادین در خبری اعلام کرد، هیأت‌های حماس و فتح در پکن بر وحدت میان  فلسطینیان با یکدیگر تاکید داشته اند بطوریکه دو گروه بر لزوم تشکیل دولت وفاق ملی موقت حین جنگ و پس از آن تاکید داشتند.

همزمان لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین دیروز در نشست خبری خود در پکن در جمع خبرنگاران با بیان جزئیاتی در این باره گفت: نمایندگان جنبش‌های فلسطینی در پکن  با یکدیگر رایزنی کردند و دو طرف بر ادامه روند گفتگو و تلاش برای دستیابی به وحدت در اسرع وقت توافق کردند.  

دیپلماسی میانجیگری چین با فرایند صلح در خاورمیانه

چین اخیرا نقش فعال تری در بحران های بین المللی بر عهده گرفته  و تا حدودی گوی سبقت را از کشورهای غربی در حوزه میانجیگری در بحران های بین المللی ربوده است. نمونه آن را می توان میانجیگری میان تهران و ریاض در سال گذشته میلادی عنوان کرد.

فاطمه محروق، کارشناس مسائل شرق آسیا و عضو هیئت علمی دانشگاه، در گفت وگو با قدس با اشاره به سابقه نقش آفرینی و میانجیگری  چین در تحولات خاورمیانه به ویژه مسئله اختلاف و تنش  اعراب و رژیم صهیونیستی، گفت: رفتاری که پکن طی ماه های اخیر به خصوص پس از عملیات طوفان الاقصی برای کاهش تنش در منطقه خاورمیانه در پیش گرفته جدید نمی باشد بطوریکه همواره دیپلماسی میانجی‌گری به‌عنوان یکی از ارکان اصلی اهداف و اعمال سیاست خارجی چین در غرب آسیا مطرح بوده است و پکن خود را به‌ عنوان یک نیروی صلح‌ساز در معارضات و بحران‌های منطقه‌ای همچون بحران افغانستان، سوریه، سودان، یمن، ایران و فرایند صلح اعراب ـ اسرائیل  از سال 2004 مطرح ساخته است.

وی با بیان اینکه نیـاز روزافـزون چیـن بـه منابـع انـرژی و سـرمایه گذاری ها و مبـادلات بازرگانـی با کشـورهای ( غرب آسیا)، حاکـی از اهمیـت اقتصـادی این منطقـه در سیاسـت خارجی پکـن اسـت، افزود: چین به کشورهای خاورمیانه  از گذشته نگاهی گسترده تری داشته و این کشور مناسبات اقتصـادی دو جانبـه، معـادلات چندجانبه در خصـوص حـل مسـایل سیاسـی ارائـه نقـش میانجی گـری را در منازعـات کشـورهای خاورمیانـه پیگیـری می کنـد. تا جایی که استراتژی صلح جویانه و میانجیگری چین منجر شده کشورهای منطقه نگاه مثبت و سازنده ای به حضور این کشور در منطقه داشته باشندو مناسبات گسترده ای با این کشور برقرار نمایند.

او با اشاره به میزبانی چین  از نمایندگان جنبش اسلامی فتح و حماس در پکن، و نیز پیگیری این کشور برای آشتی نیروهای فلسطین بایکدیگر، گفت:  رفتار پکن سابقه طولانی دارد چراکه همواره چین به دنبال نقش آفرینی بیشتر در خاورمیانه می باشد و برگزاری نشست نمایندگان جنبش های فلسطینی در پکن، در چارچوب سیاست خارجی چین محسوب می شود.

تغییر رویکرد پکن از انفعالی به فعالانه در منطقه

این استاد دانشکاه تاکید کرد: هم اکنـون چین به عنـوان یـک قدرت بـزرگ از راهبـرد انفعالی سـنتی خود به سـمت درگیـری فعالانه در بحران هـا و مناقشـات منطقه ای حرکت کرده اسـت و دسـت بـه سیاسـت های عملگرایانه می زنـد.رفتار این کشور در حل تنش های خاورمیانه به خصوص بحران غزه منجر شده حتی بیشتر کشورهای اروپایی از پکن حمایت نمایند.

محروق اظهار داشت: طی یک دهه گذشته چین دیپلماسی فعالی جدا از مسئله اقتصادی در منطقه خاورمیانه را دنبال می کند بطوریکه به پلتفرم های امنیتی و سیاسی جدیدی وارد شده است. گفتگوهایی مانند میانجیگری بین ایران و عربستان در سال گذشته، مدیریت چالش میان رژیم صهیونیستی و اعراب را می توان نام برد.

وی درپاسخ به این پرسش که ایالات متحده آمریکا به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه  به شدت در جامعه بین المللی در تنگنا قرار گرفته، با توجه به این موضوع، آیا چین می تواند در مسئله غزه نقش آفرینی کند، گفت: باتوجه به  گذشت بیش از 207 روز از جنگ غزه، واشنگتن حمایت های مالی، نظامی، تسلیحاتی و اطلاعاتی گسترده ای را از اسرائیل انجام داده است و همین مسئله منجر به تعارض میان این کشور و گروه های فلسطینی شده است اما چین با توجه به سابقه حضور خود در میانجیگری های منطقه، توانسته نه تنها میزبان نشست سران فتح و حماس در پکن باشد بلکه کشورهای اروپایی و منطقه نیز از نقش آفرینی چین برای برقراری صلح میان گروه های فلسطینی حمایت کنند.

او در پایان اظهار کرد: رابطه چین با طرفین درگیر در جنگ غزه خوب است و می تواند این کشور نقش خودش را در برقراری آتش بس تا حدودی ایفا نماید، این رفتار چین نشان دهنده تغییر رویکرد دیپلماسی اقتصادی به مسائل امنیتی و سیاسی می باشد.

سید حسین حسینی

دیگر خبرها

  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • کرگر: بازی جمال موسیالا را بیشتر از جود بلینگام دوست دارم
  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • از تخته‌ سیاه به پرده نقره‌ای؛ بازیگرانی که معلم بودند
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • آرژانتین مسی را ابدی می‌خواهد: تا ابد بازی کن لئو!‏
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان