Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین کنفرانس ملی الگوهای نوین مدیریت کسب وکار با رویکرد حمایت از رونق تولید، ۲۲ آبان ماه امسال در یزد برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر باغبان، دبیر اجرایی سومین کنفرانس ملی الگوهای نوین مدیریت کسب وکار با بیان این‌که هدف اصلی سومین دوره کنفرانس، شناسایی چالش‌های کسب و کارها و نیز ارائه الگوهای نوین جهت از بین بردن مشکلات محیط کاری است، محل و زمان برگزاری کنفرانس را شهر یزد اعلام و اظهار کرد: هدف اصلی این کنفرانس معرفی کسب و کارهای شهر یزد و ارائه روش‌های تسهیل و حل چالش‌های محیط کاری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این به موضوعاتی مانند ایجاد مراکز رشد، تشکیل شرکت‌های تعاونی دانش‌بنیان، طراحی و تنظیم فرهنگ مشاغل متناسب با تخصص علمی دانش آموختگان دانشگاهی، تعامل نظام‌مند دانشگاه با صنعت و اجرای الگوی توانمندسازی دانش آموختگان نیز پرداخته می‌شود.

دکتر فریدون رهنما، دبیر علمی سومین کنفرانس ملی الگوهای نوین مدیریت کسب و کار نیز با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به پارک‌های علم و فناوری دانشگاها به اهمیت برگزاری دوره‌های آموزشی کسب و کار مانند بازاریابی فروش، برندینگ و... ، گفت: دانشگاه‌ها باید به سرعت به معرفی ابتکارهای فناورانه جدید و تجاری‌سازی فناوری‌ها بپردازند و با برگزاری دوره‌های آموزشی تجربی، روحیه کسب و کار و دستیابی به موفقیت‌های اقتصادی را تقویت کنند.

وی تصریح کرد: این کنفرانس، با بهره‌گیری از تجارب صاحبین کسب و کارها و متخصصین علم و دانش برگزار می‌شود و مهمترین تمایز این کنفرانس تبادل علم و تجربه توسط صاحبین مشاغل موفق است.

رهنما، در ادامه به ظرفیت‌های بالقوه یزد اشاره کرد و افزود: باید با برنامه‌ریزی و تدوین استراتژی‌های مختص به این شهر، آن‌ها را به ظرفیت‌های بالفعل تبدیل کرد.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید با حمایت مالی و آموزشی افراد کارآفرین امکاناتی را فراهم کنند تا مشکلات پیش روی ایجاد کسب و کارهای نوپا در شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی از بین برود و فرصت‌های ارزشمندی برای ادامه کار برای آنان مهیا شود.

خلق ارزش‌آفرینان خلاق علمی، دانشگاهی و حرفه‌ای، برنامه‌های حمایتی و تشویقی از شرکت‌های دانش‌بنیان پارک‌های علم و فناوری، مشارکت دانشگاهیان در توسعه اقتصادی در شهر و استان یزد، از اهداف اصلی برگزاری این کنفرانس است که دکتر رهنما،‌ بر آنها تاکید داشت.

دکتر سید مهدی میر حسینی، معاون اسبق توسعه سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نیز گفت: دانشگاه‌ها باید در راستای ترویج و توسعه کارآفرینی به ارتباط بین نظام آموزشی رسمی کشور با بازار کار، آماده‌سازی شغلی دانشجویان و تربیت منابع انسانی کارآفرین بپردازند.

میرحسینی با اشاره به برخی از چالش‌های موجود کسب و کارهای یزد از جمله عدم آموزش‌های لازم نیروهای انسانی و عدم مدیریت دانش، نداشتن مارکتینگ، نداشتن بخش R&D (تحقیق و توسعه) و دیگر چالش‌ها، انتخاب یزد را انتخابی مناسب جهت حل مشکلات کسب و کارهای آن منطقه دانست.

وی، همچنین یکی از نقاط قوت مردم یزد را دانش‌پذیری آنان دانست که این نقطه قوت تسریع بخش حل چالش‌های کسب و کارهای آنان خواهد بود و اظهار کرد: صاحبان کسب و کارهای موفق می‌توانند به شناسایی نیروی کار متناسب با فعالیت خود از طریق موسسات آموزش عالی اقدام کنند.

بر اساس اعلام دبیرخانه کنفرانس، دکتر موسی احمدزاده، عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و استرالیا نیز با بیان مطالبی چون فراهم‌سازی بسترهای رشد دانش آموختگان و ارائه آموزش‌های لازم به آنان، کمک به تسهیل و ترویج شرکت‌های دانش بنیان، تحکیم و حمایت مالی و آموزشی موسسات، انتقال دانش و فناوری حاصل از تحقیقات دانشگاهی به کانال‌های کارآفرینی، الگوبرداری از کشورهای توسعه پایدار و موفق، اختصاص تسهیلات با نرخ ارزان به فعالین اقتصادی، استفاده جوانان از تجربیات پیشکسوتان، ایجاد اتاق فکر برای خلق ایده‌های خلاقانه در دانشگاه‌ها برای استفاده از تخصص فارع‌التحصیلان و دانشجویان، نگاه به آینده کسب و کارها و ایجاد ارزش‌آفرینی برای مشتریان نهایی، به ارائه طریق جهت فعال‌سازی اقتصادی شهر یزد در عرصه بین‌المللی پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اصغر جهانگیر گفت: با ایجاد ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه به تولید و بخش خصوصی دقیق و تخصصی پرداخته شده و با حمایت از سرمایه گذاری موانع تولید برطرف می شود.

وی تغییرات مداوم در ساختار دولتی و اداری را آفت توسعه و عامل سردرگمی سرمایه گذاران برشمرد و افزود: تغییرات مدیریتی عامل ناقص اجرا شدن سیاست‌های کلان است و این سیاست‌ها در برخی از موارد ممکن است اصلا اجرا نشود.

اصغر جهانگیر گفت: سال گذشته قرارداد‌های عادی پر تکرار مانند معاملات ملکی در قوه قضائیه ساماندهی شدند و آمادگی داریم این اقدام را در منطقه آزاد کیش هم اجرا کنیم.

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان