Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:21:28 GMT

آغاز فاز تولید یک محصول راهبردی در صنعت فولاد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۳۰۰۶

آغاز فاز تولید یک محصول راهبردی در صنعت فولاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کوره قوس الکتریکی (EAF ) کوره‌ای است که در آن مواد با استفاده از یک قوس الکتریکی گرم می‌شود.

در کوره های قوس الکتریکی صنعت فولاد، فولادهای قراضه و گندله ذوب شده و به فولاد با کیفیت بالا تبدیل می شوند. وظیفه اصلی  اغلب کوره های قوس الکتریکی این است که مواد جامد را در اسرع وقت به مذاب تبدیل کند تا در مرحله بعد(فولادسازی ثانویه) بیشتر تصفیه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در برخی از کوره‌ها گاهی دما به ۱۶۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

حسین زاده، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به موفقیت این شرکت در کسب دانش فنی تولید بلوک های EBT مجرای خروجی مذاب در کوره های قوس الکتریکی گفت: این قطعه حساس که برای نخستین بار با استفاده از فناوری نانو در کشور ساخته شده با موفقیت در شرکت فولاد الیاژی ایران تست شده و در مرحله ورود به فاز نیمه صنعتی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به دمای فوق العاده بالای کوره های EBT و خوردگی و سایش بسیار بالای آن و همچنین حساسیت ویژه این قطعه که گاه تا ۱۰۰ تن مذاب از آن عبور می کند و در صورت بروز هرگونه اشکالی در آن امکان بروز خطرات جدی وجود دارد تولید داخلی این محصولات از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی ادامه داد: این قطعه در حال حاضر از خارج وارد می شود و نمونه های گرافیتی داخلی هم به دلیل حرارت و اکسیژن بالای فرآیند با مشکل اکسیداسیون و افت شدید کیفیت مواجه هستند که ساخت بلوک های نانویی در این شرکت می تواند  کمک بسیار زیادی به صنعت فولاد کشور باشد.

حسین زاده درباره میزان اشتغالزایی این طرح گفت: در حال حاضر به دلیل محدودیت فضای کارخانه تنها امکان جذب هشت نفر نیروی کار را داشته ایم اما در صورت تامین منابع مالی و تهیه فضای مناسب امکان اشتغال بیش از ۱۵۰ نفر را داریم.

وی تصریح کرد: صنایع فولاد انتظار دارند که شرکتهای طرف قرارداد آنها سبدی از محصولات را عرضه کنند که با توجه به محدودیت شدید این شرکت از لحاظ فضا و امکانات مالی قادر به تامین نیاز آنها نیستیم.

محققان یک شرکت دانش بنیان ایرانی با موفقیت در تولید نمونه آزمایشی بلوک های EBT مجرای مذاب کوره های قوس الکتریکی صنعت فولاد، فاز تولید نیمه صنعتی این محصول راهبردی را آغاز کردند.

کد خبر 4691211 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو شرکت دانش بنیان صنعت فولاد نوآوری فناوری نانو تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان اینترنت ماهواره فناوری فضایی گوشی هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صندوق نوآوری و شکوفایی ناسا تولید دارو شرکت هواوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۳۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات