Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مسعود تجریشی معاون محیط انسانی سازمان محیط زیست در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص علت صدور مجوز‌های ارزیابی بی‌شمار طی دو سال گذشته در سازمان محیط زیست اظهار داشت: ما فله‌ای مجوز ندادیم حدود ۲۴۰ پروژه در سازمان محیط زیست وجود داشت که ۱۵ سال بود تعیین تکلیف نشده بودند. وقتی سدی ۱۵ سال تعیین تکلیف نشود روستا‌های اطراف امکان نوسازی و خرید و فروش زمین‌هایشان را از دست می‌دهند و در واقع محیط اطراف این طرح‌ها فریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه در مقابل پروژه‌های مطرح شده سکوت کنیم مشکل حل نمی‌شود.

وی افزود: بر اساس سال ۹۷ تنها ۶۴ مجوز ارزیابی صادر شده و مابقی طرح‌های اشاره شده تعیین تکلیف شدند یعنی یا رد شده‌اند و یا نیازمند اصلاح اعلام شدند.

تجریشی در خصوص ارائه گواهی‌های یکساله و آزمایش‌های خاص بر روی آلایندگی خودرو‌ها گفت:‌با تست‌های آلایندگی که بر اساس رتبه‌بندی آزمایشگاه‌ها طی یکسال گذشته گرفته‌ایم به این نتیجه رسیدیم که نزدیک ۴۰ درصد خودرو‌های نو در خیابان‌ها معاینه فنی ندارند.

معاون محیط انسانی سازمان محیط زیست در خصوص وضعیت پسماند‌های کشور و نبود عزم حل این مشکل توضیح داد: قانون پسماند مربوط به سال ۸۸ بوده و دارای خلاء‌های بیشماری است به همین دلیل از مجموعه چند شرکت دانش‌بنیان درخواست کردیم که برای حل مسئله پسماند کشور پای کار بیایند و ببینند به لحاظ بسته‌بندی به چه استاندارد‌ها و ضوابطی نیاز داریم چرا که در این حوزه حتی استاندارد مشخصی هم وجود ندارد.

وی در خصوص طرح انتقال آب خزر به سمنان نیز اظهار داشت: این طرح سال گذشته مطرح شد و یکی از نکاتی که عنوان شد این بود که به جای اینکه آب انتقال یافته در مبدأ شیرین شود آب شیرین‌کن‌ها را در مقصد تعبیه کنیم شرکت توسعه منابع آب ایران به این تکنولوژی دست پیدا کرده است بنابر این ما می‌خواهیم این دو گزینه را مطرح کنیم که با رقیق شدن شورآبه اثر زیست محیطی کمتری داشته باشیم.

وی ادامه داد:‌تاریخ ۱۸ تیر ماه این دو گزینه به وزارت نیرو ارائه شده و کارگروه اجتماعی قرار بود تمام چالش‌های اجتماعی در خصوص میزان صنعت شرب و کشاورزی را برآورد کند گزارش این کارگروه هم ۱۰ روز آینده تکمیل می‌شود و می‌توانیم برآورد کنیم انتقال آب خزر به سمنان چه خسارات زیست محیطی به دنبال دارد.

وی خاطرنشان کرد:با حضور مشاوران وزارت نیرو جمع‌بندی ابهامات و سوالات کارشناسی این هفته تمام می‌شود. منبع: فارس خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتقال آب انتقال آب خزر به سمنان سازمان محیط زیست آلایندگی خودرو پسماندهای کشور آب شیرین کن توسعه منابع آب چالش اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از وبسایت خبری ناسا، با افزایش رویداد‌های آب و هوایی شدید در سراسر جهان به دلیل تغییرات آب و هوایی، نیاز به تحقیقات بیشتر درباره شرایط سیاره زمین نیز افزایش یافته است. برای ناسا، تحقیقات آب و هوایی نه تنها شامل انجام مطالعات مربوط به این رویدادها، بلکه همچنین توانمندسازی محققان همه کشور‌های همکار و همسو برای پیشبرد این کار را در بر می‌گیرد. به همین منظور سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا تلاش‌های گسترده‌ای در راستای توسعه هوش مصنوعی انجام می‌دهد که حاصل آن ساخت ابزار قدرتمندی برای دستیابی به اهداف تعریف شده است.

این سازمان سال گذشته با شرکت پژوهشی آی‌بی‌ام برای ایجاد یک مدل بنیادین از زمین براساس فناوری هوش مصنوعی همکاری کرد؛ این مدل که بر روی مقادیر زیادی از داده‌های هماهنگ شده مهم‌ترین ماهواره‌های زمین‌شناسی ناسا و سازمان فضایی اروپا متمرکز است راه‌حل‌های قابل دسترس و اجرایی را برای مقابله با چالش‌های محیطی فراهم می‌کند؛ شرکت پژوهشی آی‌بی‌ام، بزرگترین سازمان پژوهش صنعتی در جهان بوده و دارای دوازده آزمایشگاه در شش قاره است.

به گفته دانشمندان، مدل‌های پایه به‌عنوان راه‌حلی عمل می‌کنند که از آن می‌توان مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی را توسعه داد و راه‌حل‌های قدرتمند و کارآمد را ممکن ساخت. مانیل ماسکی، سرپرست علوم داده در دفتر مدیر ارشد داده‌های علمی ناسا (OCSDO) توضیح می‌دهد: مدل‌های بنیادین می‌دانند چه چیز‌هایی در داده‌ها نشان داده می‌شوند و چگونه باید پردازش شوند تا بیشترین خروجی را داشته باشند و بدین شکل است که از آنها می‌توان در ابعاد مختلف استفاده کرد و اثرگذاری آن را وسعت داد.

استفاده از هوش مصنوعی و توسعه آن به عنوان یکی از ابزار‌های کلیدی در مبارزه با تغییرات آب و هوا و حفظ محیط زیست، اهمیت بسیاری دارد واز این رو، ناسا با بهره گیری از تکنولوژی هوش مصنوعی و علم باز، به شکل فعال در این زمینه‌ها ورود کرده است.

یکی از برنامه‌های کلیدی این سازمان، برنامه «هوش مصنوعی برای زمین» (AI for Earth) است که از هوش مصنوعی برای جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌های زیست‌محیطی استفاده می‌کند. از طریق این برنامه، داده‌هایی مانند داده‌های سنجش از دور و داده‌های جوی برای پیش‌بینی تغییرات آب و هوا به صورت تلفیقی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین، ناسا از مدل‌های پیشرفته هواشناسی برای کمک به بررسی و پیشگیری از فاجعه‌های طبیعی مانند سیل و خشکسالی استفاده می‌کند؛ این اطلاعات به جمع‌آوری داده‌های جامع و دقیق و جلوگیری از وقوع حوادث در آینده کمک می‌کند. به علاوه، ناسا با اهمیت دادن به اصول علم باز، امکان دسترسی به داده‌های متقابل و کارآمد جهت تحلیل و بهبود فهم از تاثیرات تغییرات آب و هوا و حفظ محیط زیست را فراهم می‌کند. این رویکرد باعث افزایش شفافیت و همکاری بین محققان و متخصصان محیط زیست می‌شود و درواقع تلاش‌های ناسا در زمینه استفاده از هوش مصنوعی و علم باز برای مبارزه با تغییرات آب و هوا و ارتقاء محیط زیست باعث ترکیب همه امکانات موجود و بهره‌گیری تمام و کمال از آنها برای رسیدن به اهداف برجسته محیط زیستی می‌شود.

محققان باور دارند، پوشش تمام جنبه‌های علم زمین مستلزم چندین مدل پایه است که بر روی انواع مختلف مجموعه داده‌ها آموزش دیده‌اند. با این حال، دانشمندان این حوزه بر این باورند که مدل‌های آینده ممکن است روزی در یک مدل جامع ترکیب و منجر به شکل‌گیری یک فناوری هوشمند صرف بررسی زمین شوند که تجزیه و تحلیل و پیش‌بینی بی‌نظیری برای انواع رویداد‌های آب و هوایی و محیطی ارائه می‌کند.

هر چه نوآوری در آینده بیشتر باشد، مدل‌های بنیادی اقلیمی ناسا و آی‌بی‌ام، جهش‌هایی را در علم زمین امکان‌پذیر می‌سازد که هرگز قبلاً و پیش از آن نبوده است. اگرچه ابزار‌های قدرتمند هوش مصنوعی کار محققان را بهبود می‌بخشد، اما تلاش تیم تحقیقاتی برای بهره‌گیری از علم و تبدیل آن به ابزار، فرصت‌های اکتشاف را افزایش می‌دهد و به هر کسی اجازه می‌دهد که راه را برای تحقیقات پیشگامانه برای کمک به مراقبت بهتر از سیاره هموار کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • پاکسازی محیط زیست توسط کودکان شهر زاوه در هفته زمین پاک + تصاویر
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • پاکسازی محیط زیست در روستای رهنه به مناسبت هفته زمین پاک + تصاویر
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • آغاز طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای در نانوایی‌های بروجرد