Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@22:53:38 GMT

یک درصد از مدارس غیردولتی ممکن است خطایی کنند

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۳۵۱۵

یک درصد از مدارس غیردولتی ممکن است خطایی کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و قدردانی از تلاش‌ها و زحمت‌های مدیران و کارکنان سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، تشکر کرد و اظهار کرد: حرف‌ها و تصمیم‌های ما در آموزش ‌و پرورش بر روی تعداد زیادی از دانش آموزان تأثیر می‌گذارد لذا در هر مسئولیتی که هستیم باید منشأ اثر باشیم و از تاثیر حرف ها و تصمیم هایمان آگاه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش بابیان اینکه پنج سیاست راهبردی آموزش ‌و پرورش توسط سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی باید انجام شود، گفت: این سیاست‌ها دقیقاً براساس آموزه‌های سند تحول بنیادین است و اولین سیاست توسعه مشارکت‌ها است.

وی در ادامه اضافه کرد: در ارتباط با توسعه مشارکت‌ها دو کار انجام داده‌ایم، اول اینکه منشور مشارکت را تدوین کردیم تا از تمام ظرفیت‌های درونی و بیرونی سازمان استفاده گردد.

حسینی با اشاره به برنامه دوم در توسعه مشارکت‌ها، خاطرنشان کرد: یکی از ابعاد مشارکت با دولت و بخش عمومی است که در قالب نظام‌نامه تعامل آموزش ‌و پرورش با سازمان‌های دیگردر حال تدوین است و به تصویب خواهد رسید البته در حال حاضر، تعامل‌ها از طریق تفاهم‌نامه‌ها صورت می‌گیرد اما تأکید می‌کنم هیچ تفاهم‌نامه‌ای قبل از بررسی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی منعقد نشود.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش توسعه مشارکت‌ها را از اصلی‌ترین رموز کیفیت در آموزش‌ و پرورش دانست و گفت: سه نوع مشارکت تزیینی، محدود و واقعی داریم که تقاضا محور بودن، با مردم است نه برای مردم، نظامند و مستمر است و لحظه‌ای و مقطعی نیست؛ سه ویژگی مشارکت واقعی است.

وی در ادامه اضافه کرد: در آموزش‌ و پرورش مشارکت نظام‌مند در سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی شکل می‌گیرد و یک جلوه از مشارکت در مدارس غیردولتی، هیئت‌امنایی، آموزش از راه دور، پیش‌دبستانی و مراکز اختلالات یادگیری است.

حسینی با اشاره به اینکه در جامعه در مورد مدارس غیردولتی اختلاف فهم وجود دارد، اظهار کرد: درحالی‌که تأکید ما این است که با استاندارهای سند تحول بنیادین و داشتن نگاه حاکمیتی، باید اضلاع جامعه را به مشارکت دعوت کنیم  اما این اختلاف فهم همچنان  وجود دارد.

وی افزود: سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با رویکرد هدایت، حمایت، کفایت و نظارت برنامه‌ها را پیگیری می‌کند که کار بسیار ارزشمندی است.

حسینی با اشاره به نظارت‌ها، اظهار کرد: نظارت آموزش و پرورش ضریب نفوذ بیشتری پیداکرده است چراکه هم حضوری و هم سامانه‌ای است و از اول مهرماه نظام یکپارچه مدارس اتفاق خواهد افتاد و باید در نظر داشته باشیم که نظارت باید محتوایی با شاخص‌های کمی و کیفیو همچنین بر دریافتی‌ها و شهریه‌ها باشد.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با اشاره به سیاست تمرکززدایی، تصریح کرد: سازمان آموزش ‌و پرورش به‌شدت متمرکز و از نظر مدیریتی لایه‌بندی است و دارای مدیریت بروکراسی و بخشنامه‌ای است درحالی‌که مدرسه محوری آموزه درست تمرکززدایی است.

وی افزود: در این سازمان ضرورت تمرکززدایی در قالب مدارس غیردولتی، از راه دور و...از بخش‌های دیگر آموزش ‌و پرورش بیشتر است و کاهش تنوع مدارس باید در این سازمان هم پیگیری شود و با طرحی که در شورای عالی آموزش‌ و پرورش خواهیم داشت تنوع مدارس را کاهش می‌دهیم.

ساماندهی مدارس، افزایش کیفیت و تردد امواج به‌جای افراد برای مدیریت بهتر بر منابع است

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با اشاره به سیاست بهینه‌سازی منابع و مصارف، اظهارکرد: با قانون خاص، بهینه‌سازی منابع و مصارف صورت می‌گیرد و آموزش از راه دور بهینه‌ترین کاری است که در آموزش ‌و پرورش می‌توان انجام داد و طرح ساماندهی مدارس، افزایش کیفیت و تردد امواج به‌جای تردد افراد برای مدیریت بهتر بر منابع است.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با اشاره به سیاست راهبردی آموزش ‌و پرورش که عدالت آموزشی است، اظهار کرد: مهم‌ترین گام برای عدالت آموزشی در سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی برداشته می‌شود و توسعه کمی و کیفی با رویکرد هدایت، حمایت، کفایت و نظارت است که گامی درست در مدارس غیردولتی جهت تحقق عدالت آموزشی برداشته‌شده است چراکه مشارکت داوطلبانه اولیا رادارند و از این‌جهت باعث می‌شوند تا در بحث منابع مدارس دولتی و لازم التوجه بیشتر دیده شوند.

حسینی بابیان اینکه تعداد مجوزهای توقیفی مدارس و مراکز غیردولتی بیشتر از مجوزهای صادرشده است، گفت: متأسفانه یک درصد از مدارس غیردولتی خطایی می‌کنند که آن خطا برای ٩٩ درصد دیگر مدارس نوشته و تصور می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: مدارس غیردولتی را خیران مدرسه داری می‌دانم که باید از تجارب مدرسه داری آن‌ها استفاده کرد.

وی تأکید کرد: بهترین ساختار برای تمرکززدایی شوراهای آموزش ‌و پرورش است چراکه شورای آموزش‌ و پرورش به‌مثابه پارلمان آموزش‌ و پرورش است.

حسینی با اشاره به اینکه مدارس دیگری در قالب مدارس غیردولتی مانند مدارس طبیعت، مسجد محور و ... در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: این مدارس اگر کیفی هستند باید مجوز بگیرند و اگر کیفی نیستند باید تعطیل شوند تنها مرجع تعلیم و تربیت وزارت آموزش ‌و پرورش است.

کد خبر 4691681 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس غیردولتی شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه شورای شهر تهران سازمان حج و زیارت عید سعید قربان پلیس راهور ازدواج روز خبرنگار حج تمتع 98 سید جواد حسینی دستگیری سارق سیدابراهیم رئیسی غلامحسین اسماعیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟