Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اعضای حزب «المؤتمر» یمن اعلام کرد، شماری از سیاسیون یمنی از جمله برخی اعضای این حزب پس از حوادث عدن، از عربستان و امارات ناامید شده و قصد دارند به ایران سفر کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «یاسر الیمانی» از اعضای سرشناس حزب «المؤتمر الشعبی العام» در یمن، امروز سه‌شنبه از قصد شماری از اعضای این حزب برای سفر به ایران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الیمانی در فیسبوک نوشت: کسی که [عبد ربه منصور] هادی [رئیس جمهور مستعفی] و دولتش در عدن را ساقط کرد، ایران نبود، بلکه عربستان و امارات هستند.

این سیاستمدار یمنی مدعی شد که «بزودی سرانی از حزب المؤتمر و شخصیت‌های مستقل، به ایران خواهند رفت چرا که دیگر به کسانی که گفتند برادر و همسایه ما هستند، اعتماد ندارند؛ کسانی که سرِ یمن و مردم یمن را گوش‌تاگوش بریدند.

اشاره یاسر الیمانی به عربستان و امارات است که به بهانه بازگرداندن منصور هادی به قدرت در یمن، جنگ علیه یمن را آغاز کردند، اما این دو اخیرا در عدن (پایتخت ادعایی هادی در جنوب) به شکل نیابتی و از طریق شبه‌نظامیان خود درگیر شدند.

حزب «المؤتمر الشعبی العام» (کنگره سراسری خلق)، حزبی سیاسی در یمن است که علی عبدالله صالح رئیس جمهور پیشین یمن از رهبران اصلی آن بود. این حزب، سال ۲۰۱۱ رسماً قدرت را در دست گرفت و از آن سو به بعد دولت و قدرت در دست آن بود. هم‌اکنون اعضایی از این حزب با انصارالله و دیگر احزاب در صنعاء شورای عالی سیاسی در یمن را تشکیل داده و کشور را از این طریق اداره می‌کنند.

اخیرا پس از حوادث شهر عدن، یاسر الیمانی در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت، در حالی که گارد ریاست جمهوری در عدن در حمایت از دولت هادی در حال کشته دادن بود، عربستان و امارات چهار روز ساکت ماندند سپس بیانیه صادر کردند. او گفت، بیانیه ائتلاف سعودی اماراتی درباره سیطره [شبه‌نظامیان شورای انتقالی، وابسته به ابوظبی]بر کاخ ریاست جمهوری در عدن، «نمایشی مضحک» بود و در حقیقت ائتلاف، عبد ربه منصور هادی را در عدن ساقط کرد همانطور که او را در صنعاء ساقط کرد.

انتقاد الیمانی به عربستان و امارات پس از آن افزایش یافت که شبه‌نظامیان گروه موسوم به «شورای انتقالی جنوب» که تحت حمایت امارات هستند پس از چهار روز درگیری با نیرو‌های دولت «عبد ربه منصور هادی» در عدن، شنبه دهم اوت ۲۰۱۹ (۱۹ مرداد ۱۳۹۸) این استان را به کنترل خود درآورده و کاخ ریاست جمهوری المعاشیق را تصرف کردند. عربستان در مقابل این اقدامات، تقریبا ساکت و بی‌تحرک بود و همین امر شائبه نوعی تبانی میان امارات و عربستان را در میان برخی سیاسیون یمن ایجاد کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جنگ یمن بحران یمن عبدربه منصور هادی ائتلاف سعودی ایران و یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما، اين نشست با حضور مهرداد بذرپاش ، وزير راه و شهرسازي کشورمان و رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات و عبدالله بن طوق المری وزیر اقتصاد امارات، برگزار شد.

وزير راه و شهرسازي گفت: بعد از 10 سال کمیسیون مشترک دو کشور را برگزار ميکنیم که فرصتی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور است. امارات به عنوان دومین کشور شریک ایران، اهميت استراتژیک زيادي براي ما دارد.

بذرپاش ا اشاره به حضور ایران و امارات در مسیر کریدور شمال و جنوب گفت: دسترسی به بازارهای شمال و جنوب میتواند باعث بوجود آمدن فرصت بای دو کشور باشد.

رئيس ايراني کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در ادامه افزود: توانمندی های فناوری نو و دانش بنیان میتواند فرصت برای توسعه روابط بر پايه نکنولوژی را فراهم کند. تشریفات گمرکی و حمل و نقل از مشکلات تجاری دو کشور بوده که لازم است این موضوع را برای گسترش روابط تجاری حل و فصل کنیم.

بذرپاش درباره مراودات بندري دو کشور گفت: در حال حاضر حمل و نقل از بندر شهید بهشتی و گمرک بازرگان در حال اجراست. تسهیل برای خروخ در ترانزیت کالا در حوزه جاده ای و ریلی بايستي گسترش یابد.

وزير راه و شهرسازي در پايان بر حل مشکل بانکی و مالی براي تسهيل روابط تجاري دوجانبه تاکييد کرد.

وزیر اقتصاد امارات در اين نشست گفت: برگزاري جلسه امروز نشان از توسعه و گسترش روابط اقتصادی دو کشور است. امارات بعد از چین، بيشترين ميزان روابط تجاری با ايران را دارد. ازرزش تجارت به ۲۷ میلیارد دلار رسیده و بسياري از شرکتهای ایرانی در امارات تشکیل شده است.این کمیسیون مي تواند بازار دو کشور برای همديگر فراهم آورد.

المری افزود: ايجاد فرصت هاي زیادی برای حمل و نقل و همکاري هاي بانکی ، از دستاوردهاي اين کمسيون هاست.

وزیر اقتصاد امارات با اشاره به عملکرد دولت امارات در زمينه سرمایه گذاری گفت: تصویب قانون تشکیل شرکتهای خارجی و تشویق در زمینه حمایت از شرکت‌هایی که در زمینه انرژی نو فعالیت میکنند با استفاده از زیر ساختهاي اين کشور، فرصت خوبی برای تجارت با امارات ايجاد کرده است.

وزیر اقتصاد امارات در پايان از فعالان بخش خصوصی ایران براي حضور در بازار امارت دعوت کرد.

 

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • هنرنمایی مهدی قایدی چشم‌ها را به خود خیره کرد (فیلم)
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • بارش وحشتناک تگرگ در امارات (فیلم)