Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان ضمن درخواستی از آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش حوزه علمیه را در خصوص حل مشکل بی‌سوادی نقاط محروم، در کنار خود ببیند. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۶ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد آیت‌الله سید احمد خاتمی عصر امروز در نخستین همایش دانش‌آموختگان حوزه علمیه اظهار داشت: مطالبات و بیانات استاندار خراسان شمالی از سر دلسوزی و تدبیر بوده و نشان از روحیه خدمت و جهادی گونه‌ی وی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام استاندار بدون توجه به روحانیت نمی‌تواند رو به جلو حرکت کند که خوشبختانه این نگاه در بینش استاندار خراسان شمالی وجود دارد.

الزام مدارس حوزه علمیه به استانداردهای آموزشی و استفاده از آموزه‌های دینیمدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از دفتر استانی تسنیم بازدید کرد+تصاویرسرپرست وزارت آموزش و پرورش: اعتبارات پرداخت مطالبات فرهنگیان تأمین شد

وی با بیان اینکه بجنورد در عرصه فرهنگ، دانش، پژوهش و هم چنین در عرصه ایثار ممتاز است، افزود: وجود چهره‌هایی مانند آمیرزاحسن بجنوردی از شاگردان مرحوم نایینی و مرحوم مهمان‌نواز مهر تاییدی بر این ادعا است. بصیرت و نهایت ولایتمداری شاخصه ویژه مرحوم مهمان‌نواز است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با ابراز اینکه ورود برخی طلاب و علما به حوزه خدمت نشان از درایت و درک بالای آنان دارد گفت: زیرساخت‌های شهر بجنورد نباید تنها معطوف به زیرساخت‌های اقتصادی باشد بلکه زیر ساخت‌های فرهنگی نیز باید به عنوان یک اصل در حوزه زیرساخت‌های بنیادین دیده شوند.

آیت الله خاتمی خاطرنشان کرد: ریالی شهریه طلاب از بودجه‌های دولتی نیست. تنها منشا برخی از خدمات حوزه علمیه از بودجه‌های دولت می‌باشد که شامل حال همه شهروندان می‌شود. بهترین محل مصرف بودجه‌های فرهنگی اجرای برنامه‌های حوزه‌های علمیه است.

وی با تاکید بر اینکه طبق آمار 30 درصد از بانوان روستایی خراسان شمالی نیاز به سواد دارند تاکید کرد: آموزش و پرورش باید به حوزه علمیه خواهران به چشم سرمایه اجتماعی در جهت کاهش محرومیت و بیسوادی نگاه کرده و از این سرمایه عظیم نهایت استفاده را داشته باشد. سطح 3 حوزه معادل ارشد نیست بلکه خود ارشد است.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص شاخصه‌ها و اهمیت وحدت گفت: بیشترین آیه‌ای که امام (ره) بیان کردند و مقام معظم رهبری به ان تاکید کرده‌اند مقوله وحدت است. وحدتی که محورش ولایت باشد ارزشمند است.

وی افزود: اختلاف سلیقه خطر نیست بلکه ظرفیت است و از اول اسلام نیز بوده است. نکته قابل توجه در این موضوع این است که نباید بگذاریم این اختلاف سلیقه‌ها منجر به اختلافات ریشه‌ای شود.

آیت‌الله خاتمی گفت: بیانیه گام دوم به عنوان سند بالادستی است و تمام قوانین باید با توجه به این سند تنظیم شود.

انتهای پیام/ ع

R7719/P1494/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در مراسم گرامیداشت یاد شهید مطهری و نکوداشت اساتید برگزیده حوزه علمیه خراسان که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ ضمن تبریک ایام گرامیداشت مقام معلم؛ مهمترین خصوصیت شخصیت شهید مطهری را «اخلاص» معرفی و اظهار کرد: «اخلاص» منشأ تمام فضیلت‌های اخلاقی و رفتاری شهید مطهری است؛ این شهید بزرگوار اگرچه در قله فقه و فلسفه قرار داشت، اما در مقام تبلیغ دین هیچ شأنی برای خود قائل نبود و بزرگترین شأن خود را مبلغ دین می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: آنجا که مارکسیسم به مرزهای فکری و عقیدتی نسل جوان هجمه می‌کند، استاد مطهری شرحی مبسوط بر کتاب «اصول فلسفه و روش رئالیسم» مرحوم علامه طباطبایی می‌نویسد و آنجا که می‌بیند توده مردم به آموزه‌های اخلاقی و تربیتی نیاز دارند کتاب «داستان راستان» می‌نویسد و آنجا که در یک مجله غیر خوشنام مثل «زن روز» به حقوق زن در اسلام اهانت می‌شود؛ در همان مجله پاسخ می‌دهد.

وی با اشاره به سخت کوشی و اهتمام جدی شهید مطهری در فراگیری علم؛ این معلم شهید را از مصادیق روایت «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِسُ؛ شبهات به کسی که زمانه خود را بشناسد هجوم نمی‌آورد.» دانست و عنوان کرد: شهید مطهری یک عالم آگاه به زمانه و حتی جلوتر از زمانه بود؛ به طوری که امروز نیز کتاب‌ها و افکار ایشان کهنه نشده و کاملاً به روز است.

مروی افزود: شهید مطهری در مبانی دینی متصلب بود و با هیچکس در دفاع از دین رودربایسی نداشت و از افرادی بود که از همان ابتدا با سازمان مجاهدین خلق مخالف بود و آن‌ها را منحرف می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: شهید مطهری تمام وجود خود را وقف تبلیغ دین کرده بود و به هیچ عنوان در این راه خود را نمی‌دید، لذا خداوند نیز نام او را اینگونه بلند کرد و این رمز ماندگاری شهید مطهری است؛ استاد مطهری علی‏رغم آن جایگاه علمی رفیع، هیچگاه از تبلیغ دین غافل نبود، به طوری که در مساجد غیر مطرح تهران نیز منبر می‌رفت.

وی خاطرنشان کرد: ‏این جمله امام خمینی (ره) که فرمودند: «تمام آثار شهید مطهری را بلا استثنا تأیید‏‎ ‎‏می‌کنم» بسیار جمله عظیم و بزرگی است، امام (ره) تنها در خصوص استاد مطهری این فرمایش را دارند و با توجه به احتیاط‌هایی که امام (ره) در خصوص افراد داشتند، این جمله نشان دهنده اطمینان حضرت امام به این شهید بزرگوار است.

مروی شهید مطهری را یک الگو برای طلاب دانست و گفت: خصوصیات و فضیلت‌های شهید مطهری باید در حوزه‌های علمیه و میان طلاب رشد پیدا کند و تقویت شود؛ شهید مطهری حقیقتاً خادم دین بود.

تولیت آستان قدس رضوی به پیشینه درخشان حوزه علمیه خراسان اشاره و ابراز کرد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از مراکز علمی شاخص و برجسته جهان تشیع بوده، به طوری که پس از حوزه علمیه نجف دارای بیشتر سابقه و قدمت است.

وی ادامه داد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از کثرت علمای بزرگ و مدرسین برجسته برخوردار بوده و علما و طلاب از نقاط مختلف برای کسب علم و فضیلت به این حوزه می‌آمدند، چنانکه حتی عالم بزرگی همچون «علامه بحرالعلوم» برای فراگیری فقه به این حوزه آمده است؛ طلاب باید پیشینه درخشان و با عظمت حوزه خراسان را بدانند.

مروی با تأکید بر اینکه حوزه خراسان باید جایگاه حقیقی خود را به دست آورد؛ گفت: حوزه خراسان باید به جایگاهی برسد که طلاب حوزه قم و نجف بگویند برای کسب علم چند سالی نیز به حوزه مشهد برویم، این جایگاهی است که از حوزه مشهد در جوار مرقد شریف عالم آل محمد (ص) انتظار می‌رود و با توجه به اساتید توانمند و طلاب با استعدادی زمینه تحقق این مهم فراهم است.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان نسبت به ارتباط صمیمی اساتید با طلاب تأکید و عنوان کرد: ارتباط اساتید حوزه با طلاب نباید یک ارتباط اداری باشد، وجود ارتباط صمیمی میان اساتید و طلاب در پرورش شاگردان و حفظ پیوند طلاب با نظام حوزه و طلبگی بسیار مؤثر است و این سیره بزرگان حوزه بوده است.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار و پیش از سخنان حجت الاسلام مروی تعدادی از اساتید حوزه علمیه خراسان به ایراد سخن و بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون راهکارهای ارتقای هرچه بیشتر سطح علمی، اجتماعی و سیاسی طلاب جوان پرداختند.

کد خبر 6097696

دیگر خبرها

  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • همایش «حوزه انقلابی حوزه منتظر» به میزبانی شیراز برگزار می‌شود
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند