Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج،تحقق اقتصاد مقاومتی یکی از مطالبات اساسی رهبر معظم انقلاب از مسئولان اجرایی است که بنا بر فرموده ایشان اقتصاد مقاومتی واقعی همان کارآفرینی است.

توجه به تولید داخلی و بر اساس توانمندی‌های محلی یک از مهم‌ترین مسائل در تحقق اقتصاد مقاومتی است که باید ظرفیت‌های هر بخش به‌خوبی معرفی شود و راه‌های رسیدن به تولید و استفاده از این ظرفیت‌ها برای مردم به ویژه جوانان جویای کار به‌خوبی تبیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا به سراغ یکی جوانان موفق شهرستان ایوان آمدیم که توانسته با همت والای خود با تولید سالیانه 3تا5تن عسل امورات زندگی خود را مرتفع نماید.

"سروش رستمی"، یکی از جوانان موفق شهرستان ایوان است که توانسته است با همت والای خود  با پرورش زنبور عسل درآمدزایی مناسبی کسب نماید و بتواند از این راه امورات زندگی خود را بچرخاند.

در همین راستا خبرنگار خبرگزاری بسیج به بحث و گفتگو با وی پرداخته است.

رستمی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد : با توجه به اینکه در جامعه ما با کمبود شغل روبرو هستیم و امروزه  داشتن شغل به عنوان دغدغه اصلی جوانان مطرح است در این راستا تصمیم گرفتم در سال 1394در زمینه پرورش زنبور عسل فعالیت نمایم .

رستمی گفت: بر همین اساس به بسیج سازندگی سپاه ناحیه ایوان مراجعه کردم و طرح مورد نظر را به مسئولین  ارائه دادم و پس از انجام امورات اداری خوشبختانه توانستم مبلغ 30میلیون تومان تسهیلات دریافت نمایم .

وی افزود: با مبلغی که دریافت نمودم استارت اولیه کار را با حمایت خانواده ام زدم و در این بین نیز  از نظرات کارشناسان مربوطه بهره جستم که اطلاعات دریافت شده با حمایت خانواده زمینه موفقیت اینجانب را فراهم نمود و در حال حاضر سالیانه بین 3تا 5تن عسل تولید می کنم که از این طریق  امورات زندگی ام را مرتفع می نمایم.

وی بیان داشت:در حال حاضر بیش از 200 کندوی زنبور عسل داریم که همگی در منطقه سومار قرار دارند ، زنبورها شهدها را از گونه های مختلف گل و گیاه از کوه‌ها و دشت های اطراف و گل‌های درختان میوه‌ها می‌آورند و استفاده می‌کنند که عسلی معطر و مرغوب تولید می‌کنند.

 رستمی  بیان داشت :عسل برداشتی از کندوهای عسل به طور میانگین می‌تواند 20 کیلو باشد که 10 کیلو از آن را برای تغذیه زنبورهای عسل در زمستان نگه می‌داریم و مابقی را برای فروش با قیمتی مناسب به بازار ارائه می‌دهیم.

رستمی گفت:عسل تولید شده بعد از برداشت طی فرآیندی تصفیه خواهدشد و در بسته بندی های شکیل وارد بازار فروش می شود.

وی به بازار فروش این محصول اشاره کرد و بیان داشت:بازار فروش این محصول  شهر ایوان و مرکز استان است که بصورت خرده فروشی صورت میگیرد اگر بتوانیم محصول را بدون واسطه و دلال به بازار عرضه کنیم و دلالان در این بین نقشی نداشته باشند شاهد شکوفایی رنبور  داری خواهیم بود.

وی در پایان از زحمات بسیج سازندگی سپاه ناحیه ایوان به خاطر حمایت هایی که انجام داده اند تشکر و قدر دانی نمود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش نشان می‌دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهاد‌های دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران در حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهاد‌ها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد؛ ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

وی با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور اذعان داشت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

وی در مورد توزیع بذر کلزا نیز تصریح کرد: برای سال زراعی جاری نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع اراقام داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید