Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- گاهی اوقات مردم در تماس با خبرگزاری میزان نکاتی را مطرح می‌کنند که اندکی تعمق در آن نشان از تضییع حقوق عامه دارد. در این میان برخی شرکت‌های بزرگ با عقبه پشتیبانی گسترده با نوع توجه به حقوق مشترکان خود در حوزه حقوق عامه نمره منفی می‌گیرند. تاریخ انتشار: 10:33 - 23 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۱۳۰۷

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، شهروندی تماس میگ‌گیرد و در حوزه حقوق عامه صحبت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکالمه اینگونه آغاز می‌شود ما که از دست ایرتنسل شاکی هستیم شکایتمون رو باید کجا ببریم. خبرنگار صحبت می‌کند و متوجه بروز مشکلی به نام ارنترنت‌های TDLTE در اپراتور ایرانسل می‌شود.

ماجرا به همینجا ختم نمی‌شود و پیگیری خبرنگار از این موضوع به این نتیجه می‌رسد که از تاریخ 22 اردیبهشت اینترنت «تی دی ال تی ای» ایرانسل در بخشی از شهر تهران قطع شده است.

پیگیری‌های خبرنگار میزان در این حوزه به اینجا می‌انجامد که مشترکان وقتی با اپراتور تماس می‌گیرند در پاسخ به شکایت آن‌ها از سوی کارشناسان ایرانسل عنوان می‌شود: «بله، مشکل در برخی مناطق وجود دارد و مربوط به ما نیست!» و تمام!

خبرگزاری میزان در گزارشی کوتاه {اینجا} به این مشکل شهروندان پرداخت و در انتهای این گزارش نوشت: این قبیل از قطعی‌ها و بحران چند هفته‌ای نبوده و پاسخگویی در مورد پوشش‌دهی در استفاده کاربران از خدمات این اپراتور این سوال را به وجود آورده است که در ایرانسل چه خبر است؟!

بیشتر بخوانید: در ایرانسل چه خبر است؟

بعد از انتشار این گزارش ایرانسل در جوابیه‌ای عجیب ادعا کرد هیچ‌گونه اختلالی در شبکه تلفن همراه ایرانسل به وقوع نپیوسته و مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری این اپراتور هیچگونه مشکلی در استفاده از خدمات مکالمه، پیامک و اینترنت همراه، نداشته و ندارند.

و در انتهای این جوابیه به توییت محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات اشاره شده در حالیکه این مسائل اصلا به مشتری که برای دریافت خدمات هزینه پرداخت کرده است ارتباط پیدا نمی‌کند و این شرکت و اپراتور هستند که باید فکری به حال مشترکان خود داشته باشند. اینکه ایرانسل در جوابیه ارسالی به توئیت وزیر ارتباطات استناد می‌کند دردی از مشترکان دوا نکرده و باید برای بروز چنین مشکلی چاره اندیشیده شود.

نگاهی به حقوق مشتری و اصل مشتری مداری نشان می‌دهد کمترین کار برای صدها مشترکی که با مشکل گسترده مواجه شده‌اند این است که پس از ارسال فراخوان برای این افراد مشکل را به گونه‌ای برای آن‌ها حل کنند. متاسفانه در طول مدت سه ماه که از قطعی اینترنت در برخی مناطق تهران می‌گذرد تاکنون شرکت ایرانسل حتی به یک مشترک اینترنت TDLTE خود هم حتی اطلاعی برای قطعی نداده است.

اینکه از تاریخ 22 اردیبهشت مردم بخش‌هایی از تهران درگیر قطعی اینترنت باشند و شرکت ایرانسل حتی یک فراخوان برای عودت دادن پول شارژ سرویس‌ها هم منتشر نکند غیر از تضییع حقوق عامه چه معنی دیگری می‌تواند داشته باشد؟

خواسته زیادی است که شرکت ایرانسل یکی از چندین آگهی که روزانه در روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها و سایت‌ها منتشر می‌کند را به این مشکل اختصاص می‌داد و با اعلام فراخوانی از مشترکین می‌خواست تا با مراجعه به نمایندگی‌های ایرانسل مشکل خود را حل کنند و یا اگر این مشکل فعلا قابل حل نیست رسما اعلام شود ایرانسل فعلا از ارائه خدمات در قسمت‌هایی از تهران امکان خدمت دهی ندارد و یا هزینه اشتراک مشترکین را عودت دهد و یا با اپراتوری دیگه همکاری کند تا زمان مرتفع شدن این مشکل آن اپراتور به مشترکین ایرانسل هم خدمت ارائه دهد!

در هر حال مشکل به وجود آمده مشکلی برای تمام مشترکان در این محدوده هاست و انتظار می‌رود شرکت ایرانسل با ارسال یک فراخوان برای مشترکان حاضر در این مناطق مشکل آنها را مرتفع و برای مشترکان خود چاره‌ای بیندیشید نه اینکه پس از پیگیری‌های خبرنگار میزان قول رفع محدودیت برای افرادی خاص داده شود و یا شخصی عنوان کند که بعد از سه ماه در هفته پیش رو مشکل در کارگروهی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایرانسل جوابیه حقوق عامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد

محسن افشارچی استاندار زنجان گفت: در جلسه‌ها و پیگیری‌های پس از سفر استانی رییس جمهور به استان مسائل هشت معدن استان حل شد.

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته شورای عالی محیط زیست با حضور رییس جمهور نیز مسائل ۲ معدن غنی و بزرگ استان در مناطق حفاظت شده سرخ آباد و انگوران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار زنجان گفت: در این جلسه، مسائل یکی از این معادن حل شد و برای مورد دیگر نیز با مجوز اکتشاف در پهنه معدنی آن موافقت صورت گرفت.

وی اظهار کرد: حل مسائل این معادن و پهنه‌های معدنی نیازمند بررسی آن در شورای عالی محیط زیست بود.

بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان زنجان معادن فعال در مناطق حفاظت شده مطابق قانون می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، ولی فعالیت‌های معدنی در برخی مناطق حفاظت شده استان با چالش‌های همراه بود.

در زمان حاضر بیش از ۳۰ معدن در مناطق حفاظت شده استان وجود دارد که از این تعداد ۲۳ مورد فعال است.

مناطق 'سرخ آباد و انگوران'، سه منطقه شکار ممنوع ' فیله خاصه، خرمنه سر و خراسانلو' و یک 'پناهگاه حیات وحش انگوران' زنجان، جزو مناطق حفاظت شده و محل امنی برای حیات وحش استان زنجان است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ادعای بزرگ خبرنگار صداوسیما درباره میزان حقوق ماهیانه‌اش | فیلم
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته کرمان اعلام شد
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف