Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@07:47:46 GMT

طرح بانوان فرهنگیار ترافیک کلید خورد

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۱۱۱۹

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار کمال هادیانفر در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: کار خبرنگاران بسیار سخت و پرمشقت است چرا که خبرنگار پل ارتباطی مردم و مسئولان است و مردم منبع خبر خود را از رسانه معتبر دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: دغدغه اصلی ما توسعه انضباط ترافیکی در کشور است که بنا داریم با کمک رسانه ها اقداماتی از جمله توجه به خطوط عابران پیاده، استفاده از زیرگذر و روگذر، رعایت موتورسیکلت سوران و الزام به قانون استفاده از کلاه ایمنی، حرکت بین خطوط خودروها و رعایت سرعت مطمئنه در سراسر کشور اجرایی شود که نیازمند تلاش رسانه ها در این زمینه ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۲۷ درصد جان باختگان عابران پیاده هستند گفت: در شهرهای زیارتی و محورهای شمالی این آمار متأسفانه افزایش می یابد. الان فضایی نیست که با حضور یگان ویژه بتوانیم فرهنگ ترافیک را ایجاد کنیم بلکه باید رسانه ها در این زمینه به ما کمک کنند. این زیبنده کشور ما نیست که قانون و مقررات در کشور رعایت نشود و به دلیل عدم رعایت قانون ۱۷هزار نفر در حوادث ترافیکی جان خود را از دست بدهند.

او در بخش دیگر از صحبتهای خود با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی در حوزه ترافیک گفت: همیاران پلیس در سالهای گذشته باعث کاهش ۱۸درصد تصادفات شده اند.

وی ادامه داد: در حوزه ترافیک خیلی به زنان توجه نشده است درحالی که یک لایه جدی اجتماعی هستند و ۶میلیون و ۷۰۰هزار زن دارای گواهی نامه اند و با قوانین آشنا و در ترافیک نقش دارند بنابراین باید از این ظرفیت استفاده کرده و فرهنگ ترافیک را از طریق آنها توسعه دهیم.

هادیانفر خاطرنشان کرد: براساس قانون می توانیم از ظرفیت های اجتماعی استفاده کنیم و امروز طرح بانوان فرهنگیار ترافیک را کلید می زنیم. یک ماه است که جلساتی در این خصوص با زنان برگزار کرده ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت پلیس راهور ترافیک زنان موتورسیکلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود،گفت: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند.

وی افزود: تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

آیینی  با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • شاه کلید مهار تورم
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت