Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برخی داروها توسط شرکت لوازم‌خانگی وارد شده است، ادامه داد: این داروها مجوز واردات سازمان غذا و دارو را نداشته، البته واردکنندگان این داروها شناسایی و موفق نشدند آن را از گمرک خارج کنند و پرونده به مرجع قضایی ارسال‌شده است.

دکتر محمدرضا شانه ساز با بیان اینکه تمامی اقلام دارویی وارداتی تحت پوشش سامانه «تیتک» قرار دارند، گفت: بیش از ۲ هزار قلم داروی وارداتی و بخشی از داروهای تولید داخل (با ارزش ریالی بالا و یا داروهای تحت کنترل)، تحت پوشش این سامانه هستند  و برنامه ما این است که همه داروهای تولید داخل، تحت پوشش این سامانه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سوءاستفاده کنندگان از ارز دولتی اختصاص‌یافته به دارو، شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شدند، گفت: حداقل پنج پرونده در این‌باره تشکیل و برای پیگیری در دست مراجع قضایی قرار دارد.

وی از تعامل با شرکت‌های پخش دارو برای اتصال به سامانه تیتک خبر داد و گفت: انتقال اطلاعات شرکت‌های پخش به سامانه تیتک در دست پیگیری است و تلاش می‌کنیم که نواقص سامانه تیتک به مرور برطرف شود.

شانه‌ساز با بیان اینکه این سازمان برحسب تکلیف قانونی خود اطلاعات را به‌صورت شفاف در اختیار مراجع قانونی قرار داده و در این حوزه کوتاهی نمی‌کند، عنوان کرد: برخی از تخلفات ارزی حوزه دارو و تجهیزات پزشکی این بود که میزان واردات با ارز تخصیص‌یافته تناسب نداشت و یا داروهای نیروزای غیرمجاز و مکمل‌های ورزشی وارد شده بود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: سامانه تیتک در اواخر دهه ۸۰ باهدف رصد و شناسایی محصولات قاچاق و تقلبی راه‌اندازی شد، اما در ادامه توسعه با ذی‌نفعان تعاملات عملی و کاملی نداشت و باید گام‌به‌گام و هماهنگ با ذی‌نفعان حرکت می‌کرد.

شانه ساز با بیان اینکه سامانه تیتک در اواخر شهریورماه تجدید قرارداد می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم نواقص را در سامانه «تیتک»  برطرف کنیم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲

بانک مرکزی در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد . - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال 1401 حدود 3 میلیارد و 400 میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند 1402 به بیش از 4 میلیارد و 300 میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال 1402 بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( 1401 ) از رشد 26 درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت 1403 نیز بیش از 3 میلیارد و 143 میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و 854 میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ 41 هزار تومان به خود اختصاص داده است.

کالاهای اساسی و دارو با 636 میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ 561 میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و 75 میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • بهره برداری از ۶ داشبورد و سامانه در مسیر شفافیت