Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛  محمدرضا صداقت، با اشاره به اهداف بیست و نهمین کنگره چشم پزشکی ایران، اظهار داشت: در کنگره امسال همچون کنگره های قبلی به دنبال این هدف هستیم که دانش چشم پزشکی ایران متناسب با دنیا در مسیر رشد و پیشرفت قرار بگیرد.

وی با عنوان این مطلب که چشم پزشکی دنیا از توانمندی ها و پتانسیل های جامعه چشم پزشکی ایران مطلع و آگاده است، افزود: با توجه به همین پتانسیل، در صدد هستیم از طریق برگزاری این کنگره ها به دنبال شناسایی بیماران چشم پزشکی کشورهای منطقه و همسایه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تاکید کرد: حضور میهمانانی از کشورهای منطقه و آسیای میانه در کنگره چشم پزشکی ایران، می تواند این کشورها را بیش از پیش با ظرفیت های بالای چشم پزشکی در کشورمان آشنا سازد که در نهایت منجر به جذب بیشتر بیماران خارجی در ایران خواهد شد.

رئیس انجمن چشم پزشکی استان خراسان، ادامه داد: در کنگره امسال، تاکید ما بر این است که از کشورهایی همچون تاجیکستان، افغانستان، عراق، بحرین، کویت و عمان، میهمان داشته باشیم.

مطلب پیشنهادی:

شوهرخاله دختر 13 ساله را دار زد؟

اعلام زمان آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش

افزایش سقف سنی شرکت‌کنندگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش

بیمه بیکاری به چه کسانی تعلق می گیرد

همه چیز در مورد کارت سوخت خودرو؛ چهار رقم آخر کد ملی، رمز شماست

فوت وحشتناک سارق حین سرقت کابل های دکل فشار قوی

دستگیری دو نفر به اتهام انتشار تصاویر جسد فوتبالیست سرشناس

صداقت افزود: چشم پزشکی ایران از نظر علمی، انجام کارهای تحقیقاتی و تشخیص و جراحی با کشورهای همسایه فاصله زیادی دارد و می تواند از این ظرفیت در مسیر توسعه گردشگری سلامت و تبادل تجربیات خود استفاده کنیم.

وی گفت: پتانسیل چشم پزشکی ما بسیار بالاست و ما می توانیم درمان هایی در ایران انجام دهیم که همین درمان ها در اروپا و امریکا انجام می شود.

دبیر علمی کنگره در ادامه به بیماری های چشم اشاره کرد و افزود: یکی از بیماری های شایع چشم که اغلب افراد جامعه را درگیر ساخته است، عیوب انکساری است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار داشت: کسانی که عینک طبی دارند اما نمی تواند با آن زندگی کند، شاید جراحی رفع عیوب انکساری و انجام لیزر برای جایگزینی عینک، مناسب باشد.

وی با عنوان این مطلب که بیش از حدود ۲۵ تا ۵۰ درصد افراد جامعه عینک نیاز دارند، افزود: اگر بخواهیم عارضه پیرچشمی که بعد از ۴۰ سالگی افراد را درگیر می کند، به آن اضافه کنیم، می توان گفت تمام جامعه ایران از سن ۴۰ سالگی عینکی خواهند بود.

صداقت با اشاره به مشکلاتی که افراد عینکی با آنها مواجه هستند، گفت: برخی افراد عینکی هنگام کار و سایر امور روزانه خود با مشکلاتی در استفاده از عینک مواجه هستند که برای رفع این مشکل، می توان از لیزر استفاده کرد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ادامه داد: افراد عینکی می توانند بعد از سن بلوغ یعنی از ۱۸ تا ۲۰ سالگی، لیزر چشم انجام دهند.

وی افزود: البته نباید این نکته را فراموش کرد که قبل از انجام لیزر چشم، وضعیت بیمار مورد ارزیابی چشم پزشک قرار گرفته و سپس برای استفاده از لیزر اقدام شود.

صداقت گفت: معاینات چشم پزشکی و عکس های قرنیه کاندیدای لیزر باید کاملاً نرمال باشد و شماره عینک او نیز ثبات پیدا کرده باشد. ضمن اینکه هیچ گونه بیماری چشمی نداشته و جراحی او با ریسک خطر همراه نباشد.

دبیر علمی کنگره چشم پزشکی ایران، تاکید کرد: یکی از بیماری های بسیار مهم چشمی که فرد نمی تواند لیزر انجام دهد، قوز قرنیه است. در واقع فرد به جز عینک زدن هیچ بیماری دیگری مثل آب مروارید و آب سیاه نداشته باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جراحی سرقت کویت لیزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: بارزانی در حالی روز یکشنبه در راس یک هیأت‌ عالی‌رتبه به تهران سفر کرد که مناسبات دوطرف طی سال‌های اخیر با فراز و فرودهای قابل‌توجهی مواجه بوده‌است. اکنون اما، کارشناسان معتقدند رایزنی‌های بارزانی با مقام‌های ارشد ایرانی، نشان‌دهنده اراده دوطرف به‌منظور تقویت روابط دوجانبه است و می‌تواند چشم‌انداز نوینی برای گسترش همکاری‌های فی‌مابین ترسیم کند.

اهمیت این سفر زمانی دوچندان می‌شود که روابط تهران و اربیل به‌دنبال حوادث یک سال اخیر، با تنش‌های سیاسی – امنیتی محسوسی مواجه بوده‌است. در چنین شرایطی ناظران تحولات منطقه معتقدند این سفر اهداف چندگانه‌ای را دنبال می‌کند که در ادامه به بررسی بخشی از آنها می‌پردازیم.

۱

اجرای کامل توافق امنیتی ایران و عراق

نخستین سفر بارزانی به تهران پس از تنش‌های اخیر میان دوطرف در شرایطی است اجرای توافق‌ امنیتی ایران و عراق درباره اخراج گروهک‌های تروریستی و تجزیه‌طلب از اقلیم کردستان عراق، یکی از مهم‌ترین پرونده‌های روی‌میز رایزنی‌های دوطرف در تهران به‌شمار می‌رود. این در شرایطی است که با وجود انجام اقدام‌هایی ازسوی طرف عراقی به‌منظور اجرای این توافق، ایران همچنان انتقادهایی را درباره عدم اجرای کامل این توافق‌نامه مطرح می‌کند؛ انتقادهایی که متوجه مقام‌های اقلیم کردستان این کشور و عدم توجه کافی به تحقق کامل مفاد قرارداد است.

۲

مبارزه موثر با تحرکات تروریستی گروهک‌ها

مقابله موثر اقلیم کردستان عراق با فعالیت‌های تروریستی گروهک‌های تجزیه‌طلب یکی از مهم‌ترین مطالبات ایران از طرف مقابل است و به‌نظر می‌رسد از اصلی‌ترین محورهای رایزنی بارزانی در تهران نیز باشد. تهران بارها دراین باره به مقام‌های اقلیم کردستان عراق هشدار داده و در مواردی نیز اقدام‌های نظامی مستقیمی را نیز دراین حوزه انجام داده‌است. این درحالی است که بررسی‌ها نشان می‌دهد با وجود اقدام‌هایی که مسئولان اقلیم برای مقابله با تحرکات ضدامنیتی گروهک‌های تروریستی انجام داده‌اند، این اقدام‌ها تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد.

۳

مقابله با تحرکات ضدایرانی صهیونیست‌ها

میزبانی و همکاری مقام‌های اقلیم کردستان عراق با سرویس‌های امنیتی ضدایرانی، از جمله موساد، یکی از موضوع‌هایی به‌شمار می‌رود که همواره زمینه‌ساز بروز تنش‌هایی میان دوطرف شده‌است. درچنین شرایطی هم بود که ایران در مواردی با توجه به کم‌توجهی اربیل به هشدارهای تهران، راسا اقدام به هدف قرار دادن پایگاه‌های موساد در اقلیم کردستان کرده‌است. در چنین شرایطی به‌نظر می‌رسد این موضوع از اصلی‌ترین محورهای رایزنی‌های بارزانی در تهران باشد.

۴

توسعه همکاری‌های اقتصادی - تجاری

تهران و اربیل طی سال‌های اخیر همواره از اراده لازم به‌منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی برخوردار بوده‌اند؛ رویکردی که طی ماه‌های اخیر و به‌دنبال بروز تنش‌هایی در روابط دوطرف، با مشکلاتی مواجه شده‌است. درچنین شرایطی به‌نظر می‌رسد هموارسازی بیش‌از پیش همکاری‌های اقتصادی – تجاری ایران و منطقه اقلیم کردستان عراق، از مهم‌ترین محورهای رایزنی بارزانی در تهران خواهد بود. براساس برخی آمارهای موجود، حجم مبادلات تجاری ایران و اقلیم کردستان پیش از بروز تنش‌های سال‌گذشته، به حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار نیز رسید و امید می‌رود سفر رئیس اقلیم به تهران، بستر مناسبی به‌منظور توسعه بیشتر این مبادلات فراهم کند.

۵

کمک ایران به حل بحران سیاسی اقلیم

اقلیم کردستان عراق طی روزهای اخیر با بحران‌های سیاسی، به‌ویژه در زمینه برگزاری انتخابات مواجه بوده‌است. درچنین شرایطی برخی کارشناسان معتقدند این موضوع در جریان سفر رئیس اقلیم کردستان به تهران، ازسوی بارزانی پیگیری خواهد شد. برخی براین اعتقادند با توجه به روابط موجود میان ایران و اتحادیه میهنی کردستان، به‌عنوان یکی از دو جریان اصلی این منطقه، جمهوری‌اسلامی می‌تواند راهگشای بحران سیاسی کنونی در اقلیم کردستان باشد.

کد خبر 849490 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه عراق - اقلیم کردستان ایران و عراق حمله ایران به اسرائیل

دیگر خبرها

  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی