Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو شورای استانی کرکوک از مخالفت اعراب و ترکمان‌ها با اقدامات یکجانبه کردها در این شهر خبر داده است. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک عضو شورای استانی کرکوک اعلام کرده است که هیچ برنامه‌ای برای برگزاری نشست این شورا در اربیل یا بغداد وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اعلام مخالفت اعراب و ترکمان‌های کرکوک با تعیین استاندار کرد برای این استان خبر داده است.

آزاد جباری عضو کرد شورای استانی کرکوک اعلام کرده است که زمان برگزاری نشست شورای استانی مشخص نشده است و اینکه گفته می‌شود این نشست در اربیل یا بغداد برگزار می‌شود، صحت ندارد.

وی گفته است که نشست‌های شورای استانی کرکوک در خارج از این شهر موفقیت آمیز نخواهد بود.

عراق|تماس تلفنی بارزانی با عبدالمهدی/ هلاکت و بازداشت 15 داعشی در الانبار

جباری از اعلام مخالفت تمام جریان‌های کرکوک با برگزاری نشست شورای استانی در خارج از این شهر خبر داده و گفته است: ترکمان‌ها با تعیین استاندار کرد برای کرکوک مخالف هستند و اعلام کرده‌اند که این بار قرعه تعیین استاندار کرکوک باید به نام آنها باشد.

این در حالی است که اتحادیه میهنی کردستان یکی از شروط مشارکت در کابینه محلی اقلیم را توافق حزب دموکرات کردستان عراق در خصوص تعیین نماینده این حزب به عنوان استاندار کرکوک اعلام کرده بود و پس از کش و قوس‌های فراوان، در نهایت بر سر معرفی چهره‌ای غیر معروف به نام طیب جبار به توافق رسیدند، اما هنوز در رفع موانع اصلی و قانونی در کرکوک که همان توافق دیگر قومیت‌های این شهر است، هیچ اقدام و البته موفقیتی نداشته‌اند.

آزادی 3 دختر ایزیدی دربند داعش

قرار است در روزهای آینده سه دختر ایزیدی آزاد شده از دست داعش به اقلیم کردستان عراق بازگردانده شوند.

حسین قائدی مسئول پیگیری آزادی اسیران ایزیدی دربند داعش با اعلام این خبر گفته است که سه دختر ایزیدی پس از پنج سال اسارت در یکی از اردوگاه های مناطق کردنشین سوریه نجات یافته اند.

به گفته وی، هنوز هم از سرنوشت نزدیک به سه هزار اسیر ایزیدی دربند داعش خبری در دست نیست. این افراد در سال 2014 و با حمله گروه تروریستی داعش به شهر سنجار به اسارت درآمده و بیشتر آنها را زنان و دختران تشکیل می دهند.

معاونان نچیروان بارزانی مشخص شدند

در این دوره از حکمرانی اقلیم کردستان عراق، رئیس این منطقه دو معاون خواهد داشت، امری که بر خلاف دوره‌های گذشته تنها به دلیل رقابت‌ها و سهم خواهی احزاب کردی بوده است.

بر اساس توافقات احزاب کردی، نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق دارای معاونینی از اتحادیه میهنی و جنبش تغییر خواهد بود.

اتحادیه میهنی کردستان پیشتر شیخ جعفر مصطفی فرمانده واحدهای 70 نیروی پیشمرگ را به عنوان نامزد معاونت رئیس اقلیم معرفی کرده است، اما گفته می‌شود که نچیروان بارزانی در نامه‌ای به سران اتحادیه خواستار آن شده است که فردی با قابلیت‌های دیپلماسی به عنوان نامزد معاونت رئیس اقلیم معرفی شود. گفته می‌شود وی درخواست کرده است که قباد طالبانی معاون کنونی نخست وزیر اقلیم به نهاد ریاست این منطقه انتقال داده شود و یا عمر فتاح از اعضای دفتر سیاسی اتحادیه میهنی به عنوان نامزد معاونت رئیس اقلیم معرفی شود.

اما جنبش تغییر نیز برای معرفی نامزد خود در معاونت رئیس اقلیم از تنش های داخلی بی نصیب نمانده است. محمد توفیق رحیم از اعضای ارشد و عضو اتاق اجرایی این جنبش به همراه مصطفی سید قادر وزیر سابق پیشمرگ اقلیم کردستان نامزد تصاحب این پست بوده اند که گفته می شود عمر سید علی رهبر جنبش تغییر در نهایت رای به نامزدی مصطفی سید قادر داده است.

بر اساس قوانین اقلیم کردستان عراق، معاونین ریاست این منطقه نیز باید در پارلمان محلی سوگند یاد کنند.   اسرائیل پروژه کشور دارای حاکمیت اسرائیل را پایان داده و وضعیت جدید و مورد نظر خود را تحمیل کرده است.

انتهای پیام/.

R36355/P/S8,90/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کرکوک کردستان عراق

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرکوک کردستان عراق کرکوک کردستان عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۲۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟

همشهری آنلاین - الهام مصدقی راد: ایران مانند دیگر نقاط دنیا با اثرات تغییر اقلیم دست و پنچه نرم می‌کند، افزایش دما و کاهش بارندگی از مهمترین اثرات این اتفاق است که شدت آن در برخی کشورها مانند ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی شان بیشتر حس می‌شود. در کنار کم بارشی اما پدیده بارش های شدید و حدی نیز در این مناطق رخ می دهد. بارش هایی که به سیل منجر شده و تخریب به همراه دارد. تراشیدن جنگلها، نفوذ ناپذیرکردن سطح زمین طی توسعه شهرها، تجاوز به جریم رودخانه و خارج کردن شکل طبیعی آنها و ... از جمله عواملی است که بروز سیل و شدت آن را در حوزه آبخیز و شهرهای پایین دستشان افزایش می‌دهد شهرها اما نه تنها می‌توانند جلوی سیلاب را بگیرند بلکه با ذخیره آب باران در دوران کم بارشی از این نعمت می‌توانند بهره مند شوند.

احد وظیفه، رییس مرکز ملی اقلیم ومدیریت بحران خشک سالی سازمان هواشناسی : ایران کشوری جنب حاره ای است. تغییر اقلیم درمجموع در کشور ما همراه با کاهش بارندگی است. تغیر اقلیم نیز در کشورهای جنب حاره بیشترین تاثیرات را برجای می‌گذارد و در واقع مناطق خشک را خشک تر می‌کند. درعین حال بارش های حدی هم در این مناطق بیشتر رخ میدهد. و چون بارش ها رگباری است و شرایط مختلفی از جمله دخالت های انسان در طبیعت، نفوذ ناپذیری زمین در برابر آب را کم کرده، ‌آب کمتری در اختیار خواهیم گرفت و سیلاب رخ می‌دهد و لازم است اقداماتی برای بهره مندی از این باران انجام دهیم. اما از طرفی نمی‌توان وقوع پدیده ای مثل سیلاب را به تنهایی به تغییر اقلیم نسبت داد. باید میزان بارندگی را طی سال ها و دهه های گذشته در هر منطقه بررسی کرد. اگر شاهد تغییر معنا داری بودیم باید دلیل آن مورد بررسی قرار گیرد. البته با این وجود بازهم نمی توان گفت فقط تغییر اقلیم باعث این تغییرات معنا دار شده، عوامل دیگری هم نقش دارند. اما شکی نیست که ما در حال حاضر شاهد اثرات تغییر اقلیم در مورد کشورمان هستیم. دردنیا نیز این تغییرات در حال رخ دادن است. هم اکنون خشک سالی را در نقاطی میبینیم که پیش از این کمتر رخ داده است. مثل خشک شدن جنگل آمازون یا کاهش سطح آب در کانال پاناما و ایجاد ترافیک عبوری کشتی ها از کانال و ... بارندگی اخیر سیستان و بلوچستان هم پدیده حدی بود چراکه در گذشته چنین بارشی نداشتیم عوامل مختلف جوی نیز منجر به بروز این بارش شدید شدند.

هم اکنون ما با این پدیده ها مواجهیم، افزایش دما، کم بارشی و در عین حال وقوع بارش های حدی. در این شرایط باید به جای ازدست دادن آب باران یا مواجهه با سیلاب و تخریب هایی که به دنبال دارد، هم از وقوع سیل جلوگیری کرد یا آن را کاهش داد و هم از آب ناشی از باران به خوبی بهره مند شد. راهکارهایی که منجر به تغدیه آبخوان ها نیز شده و مشکلات جدی ناشی از فرونشست ها را کاهش خواهد داد.

هادی معماریان، دانش آموخته دکترای آبخیزداری و دانشیار دانشگاه بیرجند : بی‌آبی و سیل دو مشکل اساسی شهرهای بزرگ ما ودنیا بر اثر تغییر اقلیم است؛ دو مساله متضادی که راهکاری مشترک دارند. باید به موضوع شهر خردمند و حوزه آبخیز پایدار توجه کرد. بدین معنا که شهر و حوزه آبخیز بالا دستش راباید همزمان مدیریت کرد اما ما چه در شهرهای خشک و چه مرطوب، به حوزه آبخیز بالادست، دست اندازی میکنیم و حوضه را در برابر سیل حساس، ‌نفوذ ناپذیر و آسیب پذیر می‌کنیم. درعین حال باید به راهکار شهر اسفنجی که راهکاری در آبخیزداری شهری است توجه کرد. دراین شیوه آب باران به محض بارندگی به زمین نفوذ پیدا کرده و به رواناب بدون استفاده تبدیل نشده یا به سمت فاضلاب هدایت نمی‌شود. محوطه سازی هایی برای جذب روناب از سطوح غیر قابل نفوذ ایجاد می‌شوند روش‌هایی که کمترین اثر را بر روی اکو سیستم گذاشته و با طبیعت سازگارند. آب انبارها نیز از راهکارهای بومی و سنتی برخی نقاط ایران است که همین هدف را دنبال می‌کند، در این مناطق کماکان با سیلاب مواجه نمی‌شویم. مفهوم جامع و کامل آبخیزداری شهری یعنی تا حد امکان نفوذ پذیرکردن سطوح که باید از روش های سازگار با طبیعت استفاده کرد اما متاسفانه نگاه قالب در مدیریت شهرها، روش های سازه ای و هیدرولیکی است و نفوذپذیری زمین را با آسفالت و بتن از بین می‌برند. باید برای جلوگیری ازسیلاب و بهره مندی بیشتر از آب باران، بهترین روش ها را با توجه به اقلیم منطقه و فرهنگ مردم و آگاه سازی آنها انتخاب و اجرا کرد.

۷۰ درصد بارش های کشور تبخیر می‌شود

۱۱ درصد بارش های کشور به سیلاب تبدیل می‌شود

۷۰ درصد آب باران در صورت هدایت به سفره های زیرزمینی قابل استفاده است

۴۰ درصد منابع آبی جدید در صورت مدیریت آب باران، ایجاد خواهد شد

۸۰ درصد آب باران در چین با بهره مندی از شهر اسفنجی ذخیره و جذب می‌شود

بیشتر بدانید :

چرا باید تغییرات اقلیمی را باور کرد؟

کد خبر 848710 برچسب‌ها گرما خبر مهم خشکسالی آب و هوا - اقلیم

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • بارش شدید باران و به راه افتادن سیل در سلیمانیه عراق+فیلم
  • دیدار مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه با مردم هرمزگان
  • (تصاویر) بازسازی چهره زن ۷۵ هزار ساله کشف شده در کردستان عراق
  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم