Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، رقابت های لیگ تکواندو خردسالان منطقه یک و چهار کشور با عنوان لیگ "غنچه های تکواندو" در دو بخش پسران و دختران رده سنی 9 تا 11 سال به میزبانی شهرستان سنندج برگزار می شود.

بر این اساس، رقابت های لیگ خردسالان کشور در اوزان مختلف با حضور 80 هوگوپوش در قالب چهار تیم در بخش دختران و 180 هوگوپوش در قالب 9 تیم در بخش پسران به مدت دو روز و به صورت دوره ای برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقابت ها در بخش دختران روز پنجشنبه 24 و رقابت های بخش پسران نیز در روز جمعه 25 مرداد ماه از ساعت 9 صبح تا 16 عصر در سالن آزادی سنندج برگزار خواهد شد.

تیم شهدای دادگستری ارومیه، شهید کاظمی آذربایجان غربی، هیات تکواندو استان اردبیل و هیات تکواندو شهرستان سنندج تیم های حاضر در بخش دختران و هیات تکواندو مرند و هیات تکواندو عجبشیر از آذربایجان شرقی، شهدای دادگستری ارومیه، هیات اردبیل، آکادمی منتظران ابهر زنجان، هیات تکواندو سقز، هیات تکواندو سنندج، هیات تکواندو گیلان و هیات تکواندو همدان تیم های بخش پسران هستند که در این رقابت ها به مصاف یکدیگر می روند.

تیم کردستان با 10 هوگوپوش در بخش دختران با سرپرستی نرگس فتاحی و مربیگری زهرا عشقی و 20 هوگوپوش در قالب دو تیم در بخش پسران زیر نظر خالد ژولیده و با سرپرستی محمدشیخ احمدی در این رقابت ها حضور دارد.

گفتنی است، اولین دوره رقابت های تکواندو لیگ مناطق کشور با حضور 32 استان بر اساس نزدیکی در شش منطقه مختلف برگزار می شود و در پایان از مناطقی که رقابت های آن با شش تیم برگزار می شود دو تیم از هر منطقه به مرحله دوم و پایانی راه پیدا می کند.

۴۶

کد خبر 1289472

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان وزارت ورزش و جوانان تکواندو ایالات متحده آمریکا باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس سینمای ایران خودرو خودروسازان بازار خودرو قیمت مسکن بازیگران سینما و تلویزیون ایران فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • برنامه دیت دختران و پسران حزب اللهی
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • شمشیرباز اسلحه فلوره دختران حذف شد
  • برگزاری اردوی تیم تنیس روی میز دختران جوان
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟