Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط‌زیست قم آلودگی‌های رودخانه سلمان را مورداشاره قرار داد و گفت: این رودخانه لب مرز حریم قم قرار دارد و برای برطرف کردن آلودگی آن نیازمند همکاری‌های بین دستگاهی هستیم. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، اسماعیل احمدزاده پیش از ظهر امروز در چهارمین جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان قم که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، آلودگی‌های رودخانه سلمان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: این رودخانه در لب مرز حریم قم قرار دارد و برای برطرف کردن آلودگی آن نیازمند همکاری‌های بین دستگاهی هستیم چرا که در قوانین ابهاماتی وجود داشت در نتیجه قرار شد شهرداری ورود کرده و پسماند صنعتی در سایت 18 هکتاری تخلیه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط‌زیست قم افزود: پسماندهای ویژه ازنظر مکان‌یابی دارای حساسیت‌های خاص خود بوده و در مدیریت پسماند استان موردبررسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: سازمان محیط‌زیست برای امحای ضایعات و پسماند صنعتی لیستی داده است، این کار به‌تازگی در استان قم نیز در حال انجام بوده و بیش از 40 واحد موظف به انجام این کارشده‌اند.

احمدی‌زاده با بیان اینکه نزدیک‌ترین مکان برای تخلیه پسماندهای صنعتی و ویژه کنار سایت شهرداری است، ابراز کرد: به دنبال آن هستیم در صورت تأیید این نقطه، پسماندهای ویژه و صنعتی به این مکان انتقال یابد.

واژگونی تانکر کشنده در پلدختر سبب آلودگی محیط زیست شدوضعیت بحرانی آلودگی محیط زیست در خورموسی / این آلودگی بیماری‌‎های عصبی و نازایی برای مردم به دنبال دارد‌تعطیلی بخشی از ظرفیت تولید 2 شرکت آلومینیوم به دلیل آلودگی محیط زیست

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط‌زیست قم عنوان کرد: امیدواریم با برنامه‌ای که سازمان محیط‌زیست در نظر گرفته واحدها هم میزان پسماند خود و هم نوع امحاء پسماند ویژه و صنعتی را اعلام کنند، نظر استان بیشتر این بوده که این نوع پسماند در مراکز دیگری امحاء شود اما اجازه این کار داده نشده و امروز انجام آن را در کنار سایت البرز پیشنهاد داده‌ایم.

در ادامه جلسه معاون نظارت سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به‌قرار گرفتن رودخانه سلمان در مرز حریم شهری گفت: لازم است به‌منظور جلوگیری از دفن پسماندهای ویژه و صنعتی در این رودخانه همکاری‌های لازم بین دستگاه‌ها انجام گیرد.

حسین شریفی خاطرنشان کرد: سازمان‌های ذی‌نفعی مانند سازمان صمت باید برای پاکسازی و جلوگیری از دفن پسماندهای ویژه در بستر رودخانه سلمان وارد عمل شده و در این رابطه اهتمام بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان از کسب رتبه نخست جایزه ملی محیط زیست کشور توسط دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.

مجید مرادی زیرکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست کشور، دانشجو مهران سهرابی‌نیک با ارائه طرح نوآورانه «طراحی رآکتور نوری زیستی برای تصفیه همزمان آب و هوا» با همکاری مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان، موفق به کسب مقام نخست و عنوان برگزیده در بخش اختراعات و طرح‌های نوآورانه این جشنواره شد.

وی ادامه داد: این جشنواره در استان اصفهان و با شرکت ۷۰ دانشجو، در پنج محور «رساله برتر»، «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌ زیست» برگزار شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان عنوان کرد: هدف از برگزاری هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط‌زیست کشور، تجلیل از برگزیدگان  و فعالان در زمینه حفاظت از محیط‌ زیست و ارج‌ نهادن به فعالیت‌های برجسته علمی و ترویجی بوده است.

وی عنوان کرد: سهرابی‌نیک طراح و مجری طرح، از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه است. این طرح با همکاری امیر زیدی، سعید خدادوست و مجتبی مکاری، از اعضای هیات علمی دانشگاه اجرا شد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان