Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، سعید بارکان رئیس بخش هسن شورای مرکزی مسلمانان قرار است در این تظاهرات سخنرانی کند. او در این سخنرانی به روشنی درباره نژادپرستی علیه مسلمانان، اسلام‌هراسی و یهودی‌ستیزی در جامعه آلمان صحبت خواهد کرد.

شورای مرکزی مسلمانان به منظور ترغیب مسلمانان برای شرکت در این مراسم، فعالیت‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یکی از فیلم‌هایی که این شورا در شبکه توییتر منتشر کرده، بارکان، گروه‌های راستگرای افراطی را تهدیدی برای جامعه آلمان دانسته و بیان داشت: ما اجازه نمی‌دهیم که آزادی و ارزش‌های جامعه دمکراتیک آلمان توسط گروه‌های راستگرای افراطی مورد تهدید قرار گیرد.



وی با تأکید بر ضرورت حضور همه مسلمانان افزود: بیایید دشمنی‌ها را کنار بگذاریم و برای ایجاد جامعه‌ای آزاد و با پذیرش بالا در کنار یکدیگر بایستیم.

پیش از این نیز، آیمان مازیک رئیس شورای مرکزی مسلمانان در پیامی ویدئویی از مسلمانان خواسته بود تا در تظاهرات «همبستگی به جای محرومیت» شرکت کنند.
سال گذشته نیز تظاهراتی در همین ارتباط در برلین برگزار شد که در آن ۲۴۰ هزار نفر برای اعتراض به نژادپرستی علیه مسلمانان و سایر گروه‌های اقلیت در آلمان به خیابان‌های برلین آمدند.



هر هفته به مساجد آلمان حمله می‌شود

آمارهای منتشر شده توسط دولت فدرال نشان می‌دهد که در سال گذشته، ۴۸ حمله (هفته‌ای یک حمله) با هدف اسلام‌هراسی به مساجد آلمان ثبت شده است. این آمار براساس درخواست فراکسیون حزب چپ از دولت فدرال منتشر شده است. ۴۱ مورد از این حملات براساس سیاست‌های راستگرایان افراطی علیه مسلمانان صورت گرفته و یکی از جرائم نیز براساس ایدئولوژی ضدیت با شهروندان غیرآلمانی انجام شده است. انگیزه‌های شش جرم دیگر هنوز مشخص نیست.

در سال ۲۰۱۷ دولت فدرال اعلام کرده بود که هدف حمله‌کنندگان تنها مساجد و محل عبادت مسلمانان است و آن‌ها با انجمن‌ها و سازمان‌های اسلامی کاری ندارند.

بر اساس آمارهایی که چندی پیش منتشر شد، سال گذشته، ۹۱۰ حمله به مساجد و مراکز اسلامی با هدف اسلام‌هراسی ثبت شد که این آمار نسبت به سال ۲۰۱۷ که در حدود ۱۰۷۵ مورد بود، کاهش داشت. با این وجود تعداد مجروحان این حملات از ۳۲ به ۵۴ نفر افزایش یافت.

این آمار چندی پیش، از سوی وزارت کشور آلمان در پاسخ به درخواست فراکسیون حزب چپ ارائه و در روزنامه «نویه اسنابروکر تسایتونگ» منتشر شد. دولت فدرال در آن زمان خاطرنشان کرد که احتمالاً تعداد نهایی موارد ثبت شده بیش‌تر از آمار منتشر شده است.

در ماه گذشته، مساجد شهرهای مونیخ، ایزلون و کلن، تهدید به بمب‌گذاری شدند. این تهدیدات بسیاری از مسلمانان را به شدت نگران کرد.

نورهان سویکان سخنگوی فعلی شورای هماهنگی مسلمانان در آلمان در این باره گفت: اقدامات گروه‌های راستگرای افراطی علیه مسلمانان روز به روز بیشتر می‌شود و این ما را وحشت‌زده می‌کند. باید برای حفاظت از مساجد و نهادهای مربوط به مسلمانان در برابر راستگرایان افراطی، اقدامات بیشتری انجام شود. این در حالی است که متاسفانه پلیس و نیروهای امنیتی در برابر این اقدامات سکوت کرده‌اند.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، یوسف نوری بر لزوم اقامه نمازجماعت اول وقت در دستگاه‌های اجرایی تاکیدو تصریح کرد: افرادی که دچار ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شوند با فرهنگ و اقامه نماز بیگانه هستند

وی با اشاره به ورود بیش از ۲۰ میلیون گردشگر به مازندران افزود: باید در تلاش باشیم تا توسعه زیرساخت‌های مساجد بین راهی بهبود یابد

وی با بیان اینکه نشست شورای اقامه نماز هم از لحاظ فردی و هم از لحاظ اجتماعی جزو برنامه‌های اولویت دار استان است گفت: این نشست‌ها در شهرستان‌ها هم باید بصورت منظم برگزار شود.

حجت الاسلام ابراهیمی دبیر شورای اقامه نماز استان در این نشست با اشاره به اینکه باید مصوبات شورای اقامه نماز در دوره‌های گذشته از سوی مسئولان اجرایی شود گفت: همه دستگاه و نهاد‌ها باید در اجرای مصوبات شورای اقامه بسیج شوند

وی با اشاره به اینکه اماکن بین راهی برای اقامه نماز باید برای جانبازان و معلولان مناسب سازی شوند افزود: مازندران قطب گردشگریست، اما متاسفانه اکثر مساجد بین راهی در هنگام نماز صبح بسته است

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در پایتخت آلمان/ دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز