Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان صنایع دستی اصفهان گفت: در شرایطی که دچار تحریم هستیم دولت باید زمینه انتقال کالا و بازگشت وجه آن را فراهم کند. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

عباس شیردلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، در ارتباط با فواید فعالیت صنایع کوچک اظهار داشت: صنایع کوچک به سرمایه کمتری نیاز دارند و هرآن می‌توانند در هر جایی شکل بگیرند و این خیلی خوب است اما باید از آنها پشتیبانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به چالش‌های صنایع کوچک فعال در حوزه صنایع دستی عنوان کرد: تهیه مواد اولیه در حوزه صنایع دستی رکن اول این کار است که باید تأمین شود و همچنین در زمینه صادرات، مالیات و بیمه موانع باید رفع و از صنایع کوچک حمایت بشود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان صنایع دستی اصفهان در ارتباط با صادرات کالاهای تولید شده در بنگاه‌های کوچک بیان کرد: زمانی که صنایع کوچک تشکیل می‌شوند، برای فروش باید تجارت "سی تو سی" را آموزش ببیند که خوشبختانه اتحادیه شرکت در این دوره آموزشی را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: در تجارت "سی تو سی" انتقال کالا با پست انجام می‌شود، اما متأسفانه پست ما خودتحریمی را آغاز کرده است که شاید محدودیت قوانین علت آن باشد و در این خودتحریمی افراد فقط قادر به ارسال یک کالا هستند، در صورتی که امکان انتقال مقدار بیشتری نیز وجود دارد و ما امیدواریم که با اصلاح قوانین و حمایت این مشکل برطرف شود.

شیردلی با اشاره به راهکار رفع موانع صادرات برای صنایع کوچک تصریح کرد: اگر صادرات محصولات صنایع کوچک توسط شرکت‌های حمل و نقل خصوصی انجام شود، می‌توانیم شاهد بهبود و عملکرد بهتری نسبت به پست باشیم.

مشهد|بقاء صنایع متوسط با تنفس مصنوعی؛ بسترهای صادراتی صنایع خرد را نجات می‌دهداصفهان| تکمیل پازل اقتصاد با حمایت از صنایع کوچک؛ ظرفیت‌هایی که برای اشتغال جوانان نادیده گرفته می‌شودتفسیر برخی قوانین برای صنایع‌ کوچک مشکل‌ساز است؛ ایجاد 136 هزار اشتغال پایدار در صنایع کوچک اصفهان

وی در ارتباط با ضرورت تعامل میان صنایع بزرگ و کوچک اظهار داشت: صنایع کوچک و صنایع بزرگ باید باهم کار کنند و همچنین تقسیم کار بین آنها صورت بگیرد چراکه هردو لازم و ملزوم یکدیگرند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه ایجاد ارتباط میان صنایع کوچک و جهان وظیفه دولت است، گفت: صنایع کوچک فعال در حوزه صنایع دستی به صادرات کالا و تعامل با جهان علاقه فراوانی دارند و این وظیفه دولت است که در این موقعیت که دچار تحریم هستیم و بازگشت پول با مشکل همراه است، زمینه انتقال کالا و بازگشت وجه آن را فراهم کند.

وی با اشاره به تأثیر مثبت صنایع کوچک بر وضعیت تولید و اشتغال بیان کرد: قطعاً صنایع کوچک بهبودبخش وضعیت تولید در داخل و اشتغال می‌شوند و در کشوهایی مثل چین تمام صنایع کوچک حتی آن دسته که در روستاها مشغول هستند توانسته‌اند اشتغال و تولید خوبی را داشته باشند.

انتهای پیام/ ز

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۴۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، گفت: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به ۳۰ هزار تا ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

هادی کریمی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه سال گذشته اتفاقات بسیار مثبتی در شرکت متروی منطقه اصفهان افتاده است، اظهار کرد: در گذشته، روزهای جمعه تعداد ۹ ایستگاه از ایستگاه‌های مترو فعال بود، اما با توجه به استقبال شهروندان و درخواست‌هایی که از منابع مختلف از جمله سامانه ۱۳۷ داشتند، تعداد آن به ۱۶ ایستگاه افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، افزود: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به حدود ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان تصریح کرد: سال جاری با هماهنگی‌های لازم و همکاری‌های کارکنان شرکت مترو توانستیم، یک ساعت افزایش ساعات کار را پایدار کنیم.

کریمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در تمام ایام تا ساعت ۲۲:۰۰ فعال هستیم و سرویس‌دهی به مسافران را انجام می‌دهیم، ادامه داد: استقبال شهروندان نیز بسیار خوب بوده و این موضوع موجب رضایتمندی مسافران مترو شده است، چرا که می‌توانند با مترو حمل‌ونقل ایمن و ارزان را تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: ایام نوروز ۱۴۰۳ در راستای انجام برنامه‌های فرهنگی و برای شناساندن هنر اصفهان به مردم، اتفاق بسیار خوبی با همکاری میراث فرهنگی افتاد و موفق شدیم، ۹ ایستگاه مترو را با حدود ۳۰ هنر صنایع دستی اصفهان پوشش دهیم؛ در ۹ ایستگاه مترو کارگاه‌های تولید زنده صنایع دستی ایجاد و هنر فاخر این کلان‌شهر به شهروندان و مسافران نوروزی معرفی کردیم که این اقدام با استقبال آن‌ها روبه‌رو شد.

کریمی با تاکید بر اینکه جذب نیروهای متخصص یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت مترو است، افزود: به دنبال آن هستیم تا بتوانیم با جذب نیروهای متخصص، قطعات مورد نیازی را که خارجی است و به دلیل وجود تحریم‌ها، وارد کردن آن دشوار است و هزینه‌های بسیاری را بر ما تحمیل می‌کند، با برنامه‌ریزی معکوس تولید و بومی‌سازی کنیم که تاکنون تعداد زیادی از این قطعات بومی‌سازی شده و در حال استفاده است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه به‌دنبال تقویت تیم فنی و درصدد کاهش هزینه‌های تعمیرات و نگهداری هستیم، گفت: در مجموع به دنبال افزایش بهره‌وری در این شرکت هستیم.

وی با اشاره به اینکه اگر بر تعداد قطارها اضافه شود که البته مراحل خرید انجام شده و پیگیری‌هایی نیز صورت گرفته است، می‌توانیم سرفاصله زمانی را از ۱۱ دقیقه به ۸ دقیقه کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم قطارها به‌موقع تحویل شود تا این امر مهم تحقق پیدا کند.

کریمی با تاکید بر اینکه بهره‌برداری از خطوط مترو برای استفاده بهینه از آن باید به‌صورت یکپارچه انجام شود، ادامه داد: شرکت مترو، شرکت منطقه اصفهان است و تنها به شهر اصفهان اختصاص ندارد و شامل شهرهای دیگری همچون شاهین‌شهر، بهارستان، خمینی‌شهر و نجف‌آباد می‌شود تا بتوانیم طرح یکپارچه بهره‌برداری از قطارهای شهری حومه‌ای را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: شهرهای بهارستان و شاهین‌شهر از نخستین شهرهایی است که باید مطالعات آن را انجام دهیم و بتوانیم به‌صورت یکپارچه سرویس‌دهی خطوط برون شهری و درون شهری را تحقق بخشیم.

کد خبر 750064

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • اشتغال اهمیت دارد
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم