Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تهران؛ انوشیروان محسنی بندپی در کارگروه تخصصی اشتغال استان تهران با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت کشت گلخانه ای اظهار داشت: با توجه به مزیت های کشت گلخانه ای باید به سمت ارتقا این بخش حرکت کنیم.

  وی ادامه داد: کشت گلخانه ای ظرفیت برداشت ۳۰۰ تا ۶۰۰ تن در هر هکتار را دارد که ظرفیت قابل توجه ای است و باید به سمت گسترش این بخش به ویژه در استان تهران حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  استاندار تهران سپس با اشاره به لزوم توسعه کشت گلخانه ای افزود: ۱۳ هزار هکتار گلخانه در کشور داریم که ۳۵۰۰ هکتار آن در استان تهران قرار دارد.   محسنی بندپی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های رسیدن به‌ مراتب عالی علمی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است خاطرنشان کرد: پارک‌ علم و فناوری پردیس الگوی موفقی است که باید الگوبرداری و مدل اجرایی این پارک سرلوحه ارتباط با شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان تهران استفاده از ظرفیت اشتغال علم و فناوری گلخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد

علی جورابلو مدیر جهاد کشاورزی گرمسار گفت: در بیشتر از ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان گرمسار اکنون عملیات کشاورزی حفاظتی شامل کم‌خاک‌ورزی و بی خاک‌ورزی اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: طبق برنامه پیش بینی می‌شود سطح خاک‌ورزی حفاظتی در این شهرستان در سال‌های آتی افزایش پیدا کند و به بیش از یکهزار هکتار برسد.

وی گفت: افزایش رطوبت ذخیره شده در خاک مهم‌ترین عامل تولید درمناطق خشک وکم‌بارش است و باقی ماندن بقایای گیاهی بر روی سطح خاک و همچنین افزایش مواد آلی خاک، کاهش نیروی کار و انرژی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین مزایای خاک ورزی حفاظتی است.

این مسئول بیان کرد که کاهش تردد ادوات خاک ورزی در مزرعه و صدمه کمتر ساختمان خاک از مزایای اجرای خاک ورزی حفاظتی است. در خاک ورزی مرسوم ۶ تا هفت بار تردد در مزرعه برای کشت، علاوه بر تخریب ساختمان خاک هزینه بسیاری دارد و این در حالی است که در خاک‌ورزی حفاظتی رایج در گرمسار فقط ۲ یا حداکثر سه بار ادوات خاک ورزی به سطح مزرعه می‌روند.

مدیر جهاد کشاورزی گرمسار افزود: کشت محصول در بقایای گیاهی سال قبل با دستگاه‌های مستقیم کار، حذف شخم عمیق در خاک و جایگزینی شخم سبک و استفاده از ادوات کم‌خاکورزی از روش‌های متداول خاک‌ورزی حفاظتی توصیه شده به کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در تهران!
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)