Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@04:38:06 GMT

تولید سالانه ۱۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در استان سمنان

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۵۲۶۳

تولید سالانه ۱۲۰۰ تن گوشت شترمرغ در استان سمنان

مصطفی شاه‌حسینی روز چهارشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: استان سمنان در مجموع دارای ۶۱ واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۵۵ هزار و ۴۴۳ قطعه است که برخی از واحدها در مرحله تولید و برخی دیگر در مرحله سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: در ۱۳ واحد پرورش شترمرغ که به بهره برداری رسیده است سالانه نزدیک به ۳۰ هزار قطعه جوجه شترمرغ تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از ۶۱ واحد پرورش شترمرغ در استان سمنان، ۳۱ واحد در حال ساخت‌ و ساز و تکمیل است و در سال‌های ۹۸ تا ۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد و ۱۷ فرد دیگر نیز مجوزهای اولیه برای ایجاد واحدهای پرورش شترمرغ را از سازمان جهاد کشاورزی اخذ کرده‌اند.

شاه‌حسینی با بیان اینکه در استان سمنان بستر و زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در بخش شترمرغ وجود دارد، گفت: اقلیم مناسب استان سمنان، دارا بودن تعداد روزهای آفتابی در طول سال و هم‌جواری با استان تهران برای عرضه محصولات سبب شده تا علاقه‌مندان زیادی در بخش پرورش شترمرغ سرمایه‌گذاری کنند.

وی تصریح کرد: این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مرکز کشور استانی امن و دارای ظرفیت‌های فراوان محیطی و اجتماعی برای رسیدن به اهداف بلندمدت توسعه است.

شاه‌حسینی با بیان اینکه تاکنون تشکلی در این صنعت ایجاد نشده و افراد به‌طور انفرادی فعالیت می‌کنند، افزود: ایجاد تعاونی شترمرغ داران استان موجب تقویت هم‌افزایی و انسجام برای توسعه و عرضه محصولات شترمرغ و همین‌طور ارتقاء توان اقتصادی افراد این صنف می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: با تلاش کارشناسان این معاونت و همکاری اداره کل تعاون روستایی استان زمینه‌های اولیه ایجاد تشکل شترمرغ‌داران انجام‌شده و در آینده نزدیک تعاونی شترمرغ داران در سمنان ایجاد می‌شود.

/۷۴۰۸/۷۳۴۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان کارآمدی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نوجوان سمنانی به بخش داستانِ باشگاه ادبی «قاف» راه یافت
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • چگونه گوشت و پوست میلیون‌ها کروکودیل در کارخانه فرآوری می‌شود؟ (فیلم)
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • (ویدیو) فرآیند پرورش و فرآوری گوشت الاغ، اسب و زالو