Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@02:19:46 GMT

نظارت بر شبکه‌های اجتماعی د ر انگلیس

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۵۸۳۱

دولت، قرار است از قانون‌گذاران تلکام استفاده کند تا مطمئن شود که شبکه‌های اجتماعی از پخش مطالب نا مناسب از جمله، مطالب خشن، سوءاستفاده از کودکان و پورنوگرافی جلوگیری می‌کنند. این قانون‌گذاران قرار است از تاریخ ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۰، نظارت و فعالیت خود را آغاز کنند. سخنگوی این دولت در بیانیه‌ای اعلام کرده: «قانون‌های جدیدی که ایجاد شده، اولین اقداماتی است که در راستای نظارت بر محتوای سرویس‌های اجتماعی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌های نظارتی در این زمینه قطعا رو به گسترش خواهند رفت و اقدامات نظارتی و محافظتی بیشتری اعمال خواهد شد.» مطالب با محتوای خطرناک و نامناسب، عمری به قدمت خود اینترنت دارند اما با رشد غیرقابل پیش‌بینی شبکه‌های اجتماعی، مشکلاتی به وجود آمد و قانون‌گذاری در زمینه این پلت فرم‌های آنلاین، عقب ماند. در سال ۲۰۱۷، نوجوانی انگلیسی به نام مولی راسل، به دلیل تماشای تصاویر خشن و خودآزاری در شبکه اینستاگرام، جان خود را گرفت و حجم زیادی از اعتراضات به فقدان نظارت بر محتوای شبکه‌های اجتماعی، از بعد از این اتفاق کلید خورد. در ماه آوریل، دولت انگلستان اعلام کرد که قرار است اولین قانون‌گذار مستقل را برای نظارت روی شبکه‌های رسانه‌ای، بگمارد. این نظارت قرار نیست تنها روی شبکه‌های بزرگ مانند یوتیوب اعمال شود، بلکه وبسایت‌های میزبان فایل، فروم‌های آنلاین، سرویس‌های پیغام‌رسانی و موتورهای جست‌وجو نیز مشمول این نظارت خواهند شد. از آنجایی که درآمد اکثر این غول‌های سیلیکون ولی، در حد چند میلیارد دلار است، جریمه‌های نقدی می‌تواند انگیزه‌ای بزرگ برای تشویق این شرکت‌ها به همکاری باشد.قوانین جدید قرار است مدتی بیشتر توسط قانون‌گذاران بررسی شده و برای امضای اعضای پارلمان دولت ارسال شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ستاد ملی جمعیت بر دستگاه‌ها در قانون جوانی جمعیت

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، انسیه کتابچی معاون نظارت و پایش ستاد ملی جمعیت گفت: بازدید و نظارت‌ها به صورت مستمر هفتگی و سرزده از دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف از تهران تا شهر‌های دیگر انجام می‌شود.

کتابچی افزود: هم اکنون بیشتر مواد قانونی ما جایگاه خودشان را در اجرا پیدا کردند و باید وارد میدان شد و ببینیم دستگاه‌ها چه مشکلات و چالش‌هایی در حوزه اجرای این قانون دارند و این چالش‌ها را بتوانیم برطرف کنیم تا مردم بتوانند از خدمات بهتر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بهره ببرند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • نظارت ستاد ملی جمعیت بر دستگاه‌ها در قانون جوانی جمعیت
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد