Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسری با بیان اینکه بیانیه گام دوم، انقلاب دیگری است گفت: بهره گیری از نیروی جوان بسیاری از مشکلات عظیم کشور را حل و جامعه را متحول خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت،دکتر «ابوذر یاسری»، امروز (چهارشنبه، 23 مرداد) در دومین همایش تخصصی نخبگان کشوری بیانیه گام دوم  که با حضور جمعی از روحانیون و دانشجویان فعال در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد اظهارکرد: نسل جوان اهداف انقلاب را محقق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس اندیشکده حکمرانی و پژوهشکده محمد باقر صدر با بیان اینکه بی‌توجهی به نخبگان جوان، کشور را با چالش‌های روبه رو کرده است، گفت: عدم بهره گیری از نیروی جوان در فعالیت‌های مدیریتی از مشکلات مهم کشور شمرده می‌شود.

 

یاسری اذعان کرد: هر جایی که موفقیتی حاصل شده و تفکر و ایده مطلوب بود، به خاطر استفاده از جوانان بود، حضور پررنگ جوانان لازمه تحول در جامعه است.

 

وی‌ به ساختار بیانیه گام دوم انقلاب اشاره و ادامه داد: استمرار عظمت انقلاب، پشرفت‌ها و ناکامی‌ها در گام اول، چشم اندازهای گام دوم و توصیه‌های رهبر انقلاب و توجه به نقش اساسی جوانان متعهد از ساختارهای بیانیه گام دوم انقلاب  شمرده می‌شود.

 

رییس اندیشکده حکمرانی و پژوهشکده محمد باقر صدر اذعان کرد: هنگامی شاهد تحول اساسی در کشور خواهیم بود که در تمامی بخش ها جوانان انقلابی و توانمند حضور داشته باشند.

 

یاسری با تاکید براینکه تحلیل نادرست، کشور را به عقب برمی‌گرداند خاطرنشان کرد: برخی‌ها می‌گویند که باید مدیر از خارج وارد کنیم، این حرف را مدیرانی می‌زنند که پشت میز نشسته اند که بایستی صندلی‌ها را ترک کنند.

 

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی همه بایستی امید را به جامعه تزریق کنیم و به  تفکرات غلط غربی توجهی نکنیم.

 

رییس اندیشکده حکمرانی و پژوهشکده محمد باقر صدر با اشاره به اینکه گام دوم، انقلاب دیگری است افزود: در این انقلاب وابستگی‌های برون‌مرزی حذف و تغییرات اساسی بایستی در اندیشه و تفکر صورت گیرد.

 

یاسری به سرمایه گذاری خارجی در ایران اشاره و خاطرنشان کرد:  این سرمایه‌گذاری نه تنها توسعه کشور را فراهم نکرد بلکه خسارت‌های جبران‌ناپذیری را وارد کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه دشمنان اسلام و نظام در حال تلقین شعار «ما نمی‌توانیم» در جامعه هستند، اظهارکرد: «ما می‌توانیم» تفکر انقلابی بوده و تا کنون با این شعار بسیاری از موانع و مشکلات  را حل کرده ایم.

 

رییس اندیشکده حکمرانی و پژوهشکده محمد باقر صدر با اشاره به اینکه ایران تنها کشوری است که بانک مرکزی‌اش در تحریم است گفت: با وجود این تهدیدات و تحریرم‌ها و رشد علمی، تکنولوژی و قدرت، کشور با سرعت پله‌های ترقی را طی می‌کند.

 

 

 

پایان پیام/383

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد عید قربان روزنامه ها نماز عید قربان روزنامه دعای عرفه استان همدان شبستان یزد غدیر دهه امامت و ولایت بیانیه گام دوم انقلاب جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۷۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است

هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و  روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور صبح چهارشنبه (۱۴۰۳/۰۲/۱۲) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

یکی از موضوعاتی که در این دیدار مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش بود: «ما در گذشته، چند سال این سند تحوّل را گذاشتیم در کشور، درش را هم بستیم! هیچ تحرّکی انجام نگرفت،  ضرر کردیم. آن چند سالی که سند تحوّل جدّی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم. خب حالا بحمدالله شنیدم که سند هم مورد بازنگری قرار گرفته که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشه‌ی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشه‌ی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش‌ و پرورش اثر خودش را ببخشد؛ این خبر خوبی است. نگذارید وقفه ایجاد بشود و کار را به طور جدّی پیش ببرید.»

به همین مناسبت رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: این سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، نه تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش. یکی از بازیگران این عرصه خود وزارت آموزش و پرورش است. فصل هشتم سند که نگاشت نهادی سند است، در بخشی تأکید دارد که همه‌ی دستگاه‌ها و نهادها بویژه رسانه ملّی در اجرای این سند تکلیف دارند.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش مکلف بوده‌ است که سالی یکبار در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات سایر دستگاه‌ها درباره سند گزارش بدهد. سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند است.

صحرایی ادامه داد: در آن‌جا از نداشتن چهار نگاشت سند بعنوان مشکلات اجرایی گفتم. نگاشت نهادی، چراکه در سند گفته است که باید نگاشت نهادی داشته باشد؛ نگاشت مدرسه‌ای، یعنی سند وقتی به مدرسه می رود آنجا قرار است چه اتفاقی بیفتد؛ نگاشت حقوقی و قانونی و تقنینی، اجرای این سند به حدود ۲۰ قانون آیین‌نامه یا مقرره نیاز دارد و یک نگاشت رسانه‌ای هم لازم داشته است. در این سالیان هیچکدام از اینها متأسفانه تهیه نشده بود یا اگر هم تهیه شده بود جنبه قانونی پیدا نکرده بود.

او ادامه داد: کاری که ما انجام دادیم و تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود تهیه نقشه بود. نقشه مبتنی بر همه تجربه‌های پیشین است. برای تهیه آن سندی نبوده است که موجود باشد و از آن بهره نبرده باشیم. از همه وزرا پس از تدوین سند تحول بنیادین هم مستقیم و غیرمستقیم در نشست‌ها مشورت گرفته‌ام و همه آنها دغدغه‌مند تحول بودند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقشه راه اجرای سند تحول در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملی است افزود: سازمان اداری و استخدامی هر سال بر مبنای این نقشه دستگاه‌های همکار نظام تعلیم و تربیت را ارزشیابی خواهد کرد. سازمان برنامه و بودجه برمبنای این نقشه تخصیص اعتبار خواهد داد و این نقشه، راه را برای ما روشن کرده و اولویت‌های هر سال مشخص شده است.

وی افزود: ترمیم سند هم لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • بررسی عملکرد شعب محاکم عمومی و انقلاب استان کرمانشاه
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود