Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ براساس گزارش اختصاصی دیلی بیست، سیگنال های متفاوت و متناقضی که دولت ترامپ برای مذاکره با ایران صادر می‌کند همه را کلافه و سردرگم کرده‌است. این بی‌نظمی در سیاست ترامپ در قبال ایران هم تلاش‌های متحدان سنتی آمریکا برای کاهش از تنش میان ایران و آمریکا را تحت‌تاثیر قرار داده و هم سیاستگذاران در داخل را دچار سرگیجه کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یک مقام ارشد آمریکایی که سابق بر این در دولت ترامپ کار کرده سیاست ترامپ در قبال ایران را "آماتورانه" توصیف کرده است. دیلی بیست در ادامه می‌نویسد: دولت ترامپ چندماه از وقت خود را صرف ارسال پیام به ایران برای مذاکره از طریق متحدانش کرد.هدف از این پیام‌رسانی با واسطه نزدیک شدن به روند مذاکره با تهران بود. با این همه وجود دیدگاه های متفاوت در داخل دولت ترامپ برای مواجهه با ایران تمام تلاش‌های دیپلماتیک را تحت الشعاع قرار داد. این مساله میانجی گران خارجی را که به نوعی واسطه میان تهران و واشنگتن بودند،گیج کرد. آنها از اینکه هر لحظه سیگنال متفاوتی از دولت ترامپ دریافت می کنند به ستوه آمدند.

دیلی بیست در ادامه می‌نویسد: گزارش های بسیاری درباره وجود اختلاف میان ترامپ و اعضای کابینه وی بخصوص شخص جان بولتون،مشاور امنیت ملی وجود دارد.ماه ژوئن بود که دیلی بیست در گزارشی اختصاصی نوشت که ترامپ پس از هدف قرار گرفتن پهپاد امریکایی توسط ایران از اعضای تیمش خواسته فضای جنگی با ایران ایجاد نکنند.

یک منبع آگاه به دیلی بیست می‌گوید: آخرین پیام های متناقض درباره ایران به پیش‌شرط های آمریکا برای گفت و گو با ایران باز می‌گردد. پیش‌شرط هایی که در چندهفته اخیر از سوی واسطه ها یا میانجی های غیرآمریکایی به گوش ایرانی ها رسانده شده است. یکی از این موارد درباره بازه زمانی است که ترامپ گفته می تواند برای تعلیق تحریم‌های آمریکا علیه ایران در نظر بگیرد تا گفت و گو میان دو طرف شکل بگیرد.

قریب به یک ماه پیش گفته شد که رئیس جمهور فرانسه در گفت و گو با همتای ایرانی خود پیشنهاد تعلیق در برابر تعلیق را داده که به معنای تعلیق تحریم های آمریکا در برابر تعلیق کاهش تعهدات برجامی ایران بوده است. طرحی که صرفا در حد رسانه ای مطرح شد اما از سوی هیچ مقام مشخصی در ایران ، فرانسه یا آمریکا تایید یا تکذیب نشد.

مقام های آْمریکایی و اروپایی که در جریان این طرح بوده‌اند به دیلی بیست گفته‌اند که مقام های شورای امنیت ملی آمریکا درباره جزئیات طرح تعلیق در برابر تعلیق با هم اختلاف نظر داشته اند. یکی از اصلی ترین اختلاف های آنها برسر این بوده که آیا برای شروع بخش گزینش شده ای از تحریم ها را تعلیق کنند یا همچنان تحریم ها را حفظ کنند و یا کل تحریم های اعمال شده علیه ایران را به حالت تعلیق درآوردند. منابع اروپایی به دیلی بیست گفته اند که دونالد ترامپ خواهان توقف تحریم ها برای بازه زمانی زمانی طولانی تر در صورت پیشرفت گفت و گوها بوده است. با این همه مشاوران امنیت ملی وی و همچنین برخی از کشورهای متحد امریکا خواهان تعیین چارچوب زمانی مشخصی برای توقف اجرای تحریم ها علیه ایران در صورت آغاز گفت و گوها بوده‌اند.

دیلی بیست در ادامه به نقل از یک منبع آگاه می‌نویسد: آمریکا از بیش از یک سال پیش واسطه هایی را برای گفت و گو با ایران انتخاب کرده بود از عمان تا سوئیس ، از ژاپن تا عراق و البته فرانسه. اما پیام های ضد و نقیض دولت ترامپ برای حل مساله با ایران بیش از همه فرانسه را آزار داده است. ترامپ دیدگاه های متفاوتی را با فرانسوی ها در میان گذاشته بود که با ایده هایی که از سوی شورای امنیت ملی وی با پاریس مطرح شده بود متفاوت بود. فرانسوی ها در میانه این پیام های ضد و نقیض گرفتار شدند.

یک مقام سابق وزارت خارجه امریکا در این باره به دیلی بیست می گوید: فرانسوی ها به وضوح عصبانی شده بودند از اینکه آیا بالاخره ماموریتی مستقیم از سوی آمریکا دارند یا خیر. به نظر می رسد که هیچ پروسه سیاست گذاری درباره ایران در دولت ترامپ وجود ندارد و برهمین اساس فرانسوی ها نیز پیام های متناقض از منابع متفاوت در کاخ سفید دریافت می کردند. برای همین اصلا عجیب نبود که یکی در دولت امریکا به ماکرون بگوید لطفا این کار را انجام بده و بعد همان ایده مورد توافق را هم تکذیب کنند.

دیلی بیست به نقل از یک منبع آگاه نزدیک به ترامپ می گوید که این پیام ها و سیاست های ضد و نقیض شخص رئیس جمهور را هم عصبانی کرده بود لذا وی چند هفته قبل از همه خواست که بنشینند و سیاست واحدی را تبیین و اجرایی کنند.

براساس همین خستگی ترامپ از پیام های ضد و نقیض بود که وی هفته گذشته در یک توئیت اعلام کرد فرانسوی ها نباید از جانب آمریکا با ایران سخن بگویند.

توئیت ترامپ در انتقاد از فرانسه نه فقط پاریس نشین ها بلکه برخی از مقام های امریکایی را که در جریان میانجی گری پاریس بودند را هم متعجب کرد. منبع: خبرآنلاین برچسب ها: رویداد24 ، دولت ترامپ ، مذاکره ایران و آمریکا ، رئیس جمهور آمریکا ، تحریم های آمریکا علیه ایران ، مذاکره با ایران سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 دولت ترامپ مذاکره ایران و آمریکا رئیس جمهور آمریکا تحریم های آمریکا علیه ایران مذاکره با ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • حمله کارشناس صهیونیستی به دولت قطر/ قطر دشمن اسرائیل است
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها