Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عبدالحسین عباسی گفت: بازار مبل به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش تقاضا برای خرید تقریبا در رکود به سر می‌برد.

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان افزود: در حال حاضر تولید به میزان کافی وجود دارد، اما شرایط به گونه‌ای است که عرضه بیش از تقاضا است و این موضوع واحد‌های تولیدی را دچار مشکل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مبلمان از سبد خانوار‌ها حذف شده است، گفت: به طور متوسط واحد‌های عرضه کننده مبلمان در بازار باید حداقل روزانه یک فاکتور فروش داشته باشند، اما اکنون بین ۱۰ تا ۱۵ روز یک فروش دارند.

عباسی با بیان اینکه افزایش مولفه‌های تولید مانند مالیات، بیمه وقیمت مواد اولیه، قیمت تمام شده را بالا برده است، تصریح کرد: ۲۵ تا ۳۰ درصد قیمت مبلمان بر اساس بالا رفتن مولفه‌های تولید افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان خاطرنشان کرد: بازار داخل توسط تولیدات داخلی تامین می‌شود و واردات این محصول به کشور ممنوع است.

وی با بیان اینکه صادرات مبلمان نسبت به سال‌های قبل از وضعیت خوبی برخوردار نیست، اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که واحد‌های تولیدی مواجه هستند و عدم حمایت دولت، بازار‌های صادراتی ما توسط ترکیه گرفته شده است.

عباسی تاکید کرد: کیفیت محصولات تولیدی داخلی با تولیدات کشور ایتالیا برابری می‌کند و از نظر کیفیت هیچ مشکلی نداریم.

رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان با بیان اینکه در استان تهران ۲۲ هزار واحد‌های تولیدی داریم که ۶۵ درصد فعال، ۲۰ درصد نیمه فعال و ۱۵ درصد غیرفعال هستند.

وی افزود: بزرگترین مشکل واحد‌های تولیدی، نداشتن نقدینگی است که با دریافت تسهیلات با بهره بانکی ۲۰ تا ۲۵ درصد از سوی بانک‌ها راه به جایی نمی‌برند.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 عبدالحسین عباسی رئیس اتحادیه درودگران و مبل سازان افزایش ۳۰ درصدی قیمت مبلمان مبلمان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مبلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی