Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاجگردون نوع نگاه رهبر معظم انقلاب به منابع طبیعی و ملی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: چند سالی است که این نوع نگاه از سوی ایشان تقویت و به مجلس و دولت منتقل می شود‌.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، یازدهمین نشست ستاد ملی مدیریت بوم سازگان زاگرس شامگاه چهارشنبه ( ۲۳ مرداد ۹۸) با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس, نماینده گچساران و باشت در مجلس, معاون آبخیزداری امور مراتع و بیابان سازمان مراتع و ابخیزداری کشور، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و روسای منابع طبیعی ۱۱ استان حوزه زاگرس در یاسوج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«غلامرضا تاجگردون» در این نشست، گفت: در زمینه فعالیت ها و اقداماتی که در حوزه جنگل های زاگرس انجام شده جا دارد از مهندس آقایی و همکارانشان که کار قانون، اجرا، پیگیری و نظارت را انجام می دهند به عنوان نماینده حوزه زاگرس تقدیر کنم .


 

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: عنایتی که رهبر معظم انقلاب، دولت و مجلس نسبت به حوزه منابع ملی و طبیعی دارند به اندازه ای است که می توان گفت روند آن رو به رشد و امیدوار کننده است.

 

وی ادامه داد: در بودجه سال ۹۸ به دنبال این بودیم که مجوزی از رهبر انقلاب برای برداشت از صندوق توسعه ملی بگیریم و سرفصل هایی را نیز مشخص کردیم که ایشان با سرفصل منابع ملی و طبیعی موافقت کردند و فرمودند «صندوق توسعه ملی و منابع ملی مربوط به همه نسل هاست» .


 

تاجگردون یادآور شد: این نوع نگاه رهبر معظم انقلاب به منابع طبیعی و ملی بسیار ارزشمند است و چند سالی است که این نوع نگاه از سوی ایشان تقویت و به مجلس و دولت منتقل می شود‌.

 

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منابع طبیعی، آبخیزداری و جنگل ها باید به شکل جدی مورد توجه قرار گیرند، خطاب به مسئولان حاضر در نشست، گفت؛ موضوع مدیریت بوم سازگان زاگرس را به صورت علمی ادامه دهید و از کارشناسان و افراد دانشگاهی و عالم در این کار بهره ببرید.

 

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در یکی دو سال اخیر موضوع آتش سوزی جنگل ها و مراتع به خوبی حس می شود و الان فرصت خوبی است که خلاء تاریخی کمبود پرسنل و نیرو برای صیانت از جنگل ها را جا بیندازیم .

 

وی به نطق امسال خود در مجلس شورای اسلامی با موضوع آتش سوزی جنگل ها و مراتع اشاره کرد و گفت: اکنون موضوع منابع طبیعی و صیانت از آن به خوبی جا افتاده است.

 

تاجگردون به وقوع سیل در برخی نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد نیز اشاره کرد و گفت: در بارندگی های اخیر رعایت آبخیزداری در منطقه ما را نجات داد و باید در این زمینه بیشتر کار شود.

 

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بودجه سال ۹۹ علاوه بر آبخیزداری باید مبحث نیروی انسانی را نیز حل کنیم، گفت:  در بحث نیروی انسانی باید از حوزه مشارکتی، مردمی و بودجه ای به صورت تلفیقی استفاده کرد.

 

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید قربان عید قربان کانون های فرهنگی هنری مساجد روزنامه ها روزنامه دعای عرفه استان همدان شبستان یزد شیراز مسجد جنگل ها آبخیز داری غلامرضا تاجگردون منابع طبیعی آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال