Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمال اکبری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در فریدونکنار با اشاره به اینکه ایجاد نشاط و امید در بین مردم از اولویت‌های اصلی دولت در حوزه اجتماعی است، افزود: تمایل ما به کاهش نقش دولتی و بروکراتیک در مدیریت و کنترل آسیب‌های اجتماعی است. 

وی با بیان اینکه تجربه کشورهای توسعه یافته ثابت کرده است در موضوع آسیب های اجتماعی تشکل‌های مردمی موثرتر از اقدامات خشک دستگاه‌های اداری هستند، گفت: در حال برنامه‌ریزی هستیم که دستگاههای متولی امر آسیبهای اجتماعی نیز فعالیت‌های خود را از طریق تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد پیش ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان امور اجتماعی وزارت کشور اظهار داشت: در واقع برنامه‌ریزی دولت بر این مبنی است تمامی مداخلات اجتماعی برای اقشار آسیب‌پذیر چه در سطح فرد و چه در سطح خانواده از طریق خانواده‌های که تحت پوشش هستند یا تشکل‌های مردم نهاد انجام شود. 

اکبری گفت: سازوکار این مسئله آماده است و نقطه ورود ما در مناطق حاشیه نشینی خواهد بود. 

استقرار دفاتر تسهیل‌گری در مناطق حاشیه شهرها

معاون سازمان اموراجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه امروز حاشیه نشینی و آسیب های موجود در آن یکی از نگرانی ها حوزه اجتماعی کشور است ، افزود: یکی از برنامه های دولت استقرار دفاتر تسهیل گری با مدیریت سمن ها وتشکل های مردم نهاد است.

اکبری با تاکید بر اینکه حاشیه نشینی به تنهایی آسیب محسوس نمی شود، گفت: اما به دلیل استعداد بالای تعاملات ناهنجار در این مناطق ، ساکنین در معرض آسیب های متعددی  قرار دارندکه شاید خود آنها نیز از آن با خبر نباشند. 

به گفته او ، فعالیت دفاتر تسهیل گری با مدیریت تشکل های مردم نهاد در قالب مشاوره ، کمک های نقدی و غیر نقدی ، آموزش ، توانمندسازی ، ارائه خدمات در حوزه درمان عاطفی و همچنین بررسی محیط و مشاوره به دستگاه های اجرایی برای برنامه ریزی در سطح کلان است. 

معاون سازمان امور اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه حاشیه نشینی یک امر طبیعی است و در حوزه های مختلف اتفاق می افتد، افزود: هدف ما ورود بخش دولتی و ارائه خدمات فوق العاده در مناطق حاشیه نشینی نیست زیرا دراین صورت شاهد استقبال از حاشیه نشینی هستیم و لذا شاهد تورم در حاشیه ها خواهیم بود. 

۶۷ درصد از تشکل های مردم نهاد کشور فعال هستند

معاون سازمان امور اجتماعی وزارت کشور با اعلام اینکه در حال حاضر ۲۰ هزار تشکل مردم نهاد و سمن اجتماعی در کشور ثبت رسمی هستند، گفت: از این تعداد حدود ۶۷ درصد آن فعال و مابقی نیمه فعال و غیرفعال هستند.

اکبری گفت: تشکل های فعال کشور در موضوعات متنوعی فعالیت دارند که شامل بحث محیط زیست و گردشگری، جذب جوانان برای مشارکت های گروهی ، حوزه ازدواج و توانمند سازی در بحث ازدواج و همچنین موضوعات بهداشت و درمان می شود.

وی اضافه کرد که به غیر از این ها نیز خیریه هایی وجود دارد که در حوزه بیماری های خاص در حال فعالیت هستند.

۹۹۱۹/۱۸۹۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی سازمان های مردم نهاد مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در آستانه روز معلم، در دیدار جمع زیادی از فرهنگیان و در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، معلمان و آینده‌سازان کشور، صمیمانه از تلاش همه مربیان و معلمان قدردانی کرد و روز معلم را به همه معلمان و دست‌اندرکاران آموزش و پرورش تبریک گفت.

رئیس جمهور نهاد تعلیم و تربیت را موضوعی بسیار با اهمیت توصیف کرد که باید همواره مورد توجه دولتمردان، معلمان، مربیان و خانواده‌های گرامی باشد و گفت: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، رشد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای نسل‌ها است.

رئیسی با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر به رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: آموزش و پرورش ناظر بر رفع دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، آسیب‌شناسان، جامعه‌شناسان و خانواده‌ها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئله‌ای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است و هدف انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی برای ارتقا و اعتلای فرهنگ، ساخت انسان‌ها، ساخت جامعه قرآنی و نمونه با کمک و محوریت آموزش و پرورش، معلم و مدرسه ممکن است.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ارج نهادن به همه تلاش‌های صورت گرفته از سوی وزرا، معاونین، مدیران کل، مربیان و معلمان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در جهت ارتقای نهاد مدرسه، افزود: امروز ضرورت بازنگری نسبت به اقدامات صورت گرفته با هدف کم کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب امری ضروری است و در این زمینه سند تحول آموزش و پرورش می‌تواند در راستای اقدامات هماهنگ و منسجم میان مدرسه، خانواده و متولیان اجرای این سند، بسیار مؤثر باشد.

رئیسی با تأکید بر اهمیت تقویت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نهاد مدرسه برای اجرای این سند، افزود: همه ما باید ضرورت نیاز به تحول را درک کنیم و بر هر اقدامی که ما را به این فرآیند نزدیک‌تر می‌سازد، تأکید و توجه ویژه داشته باشیم.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت موضوع اجرای عدالت و اقامه قسط در جامعه، تصریح کرد: انسان عدالت‌طلب، متعهد، مسئولیت‌پذیر، حق‌خواه و دغدغه‌مند در نهاد مدرسه تربیت می‌شود و اساساً مدرسه حلّال بسیاری از مسایل و مشکلات جامعه ما است.

رئیسی همچنین با تأکید بر اهمیت جایگاه معلمان در انسان‌سازی، جامعه‌سازی، ارتقای اخلاق و مبانی علمی و اندیشه‌ای در جامعه، افزود: اینکه امام خمینی (ره) فرمود «معلمی شغل انبیاست» سخنی قرآنی و دینی است، چرا که اولین معلم بشریت ذات اقدس الهی و پس از آن انبیاء و اولیای الهی بوده‌اند.

رئیس جمهور در ادامه رواج قانون‌مداری، انضباط اجتماعی و اقتصادی، فرهنگ فقرزدایی، تبعیض‌ستیزی و صدق و راستی را در گرو تعلیم و تربیت در مدارس، دانست و گفت: اگر این مفاهیم به عنوان یک ارزش به دانش‌آموزان آموخته شود و احساس، اخلاق و عمل افراد در چارچوب مبانی تربیتی باشد، بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی از جامعه زوده خواهد شد.

خبر تکمیل می‌شود ...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم