Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود زمانی عصر روز چهارشنبه در آیین تجلیل از اعضای سازمان های مردم نهاد تکاب با بیان اینکه سمن‌ها ظرفیت و فرصت مناسبی برای توسعه است، افزود: دولت نگاه ویژه‌ای به سازمان‌های مردم‌نهاد دارد و تلاش می‌کند با همکاری سمن‌ها به فرآیند توسعه‌یافتگی در شهرها شتاب دهد.

وی با بیان اینکه سمن‌ها رابط دولت و شهروندان هستند، اظهار داشت: تعامل دستگاه های اجرایی تکاب با سمن‌ها بسترساز رفع مشکلات و توسعه این شهرستان خواهد بود از این رو زمینه گسترش فعالیت سمن‌ها را فراهم خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار تکاب ادامه داد: با توجه به سیاست‌های ابلاغی در برنامه ششم توسعه، بر حضور فعال سازمان‌های مردم نهاد به عنوان ایفا کننده نقش مردم در تحقق مطالبات عمومی در راستای افزایش مشارکت اجتماعی و توسعه تاکید شده است.

زمانی بیان کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند بار توسعه در ابعاد مختلف را به دوش بکشد از این رو با نگاهی اجتماع محور در تکاب نسبت به مشارکت بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد غیردولتی در تحقق اهداف توسعه‌ای بسیار تمایل داریم.

وی افزود: نگاه دولت به سمن‌ها نه به عنوان رقیب بلکه به عنوان شرکای اجتماعی در حرکت در مسیر توسعه است و بر همین اساس به دنبال افزایش کمی و کیفی فعالیت سازمان های مردم نهاد هستیم.

فرماندار تکاب با اشاره به وقوع حوادث و بحران طبیعی در این شهرستان با توجه به شرایط اقلیمی منطقه گفت: تشکیل سازمان‌های مردم نهاد در حوزه مدیریت بحران از نیازهای اصلی و اساسی تکاب در بخش مشارکت‌های اجتماعی است زیرا با حضور مردم، رفع بحران ها و روند کاهش خسارت‌های حوادث غیرمترقبه تسریع می یابد.

در این جلسه به مناسبت هفته تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی از خدمات و تلاش های ۱۳ نفر از مدیران انجمن ها و سازمان های مردم نهاد غیر دولتی تکاب با حضور فرماندار این شهرستان تجلیل و قدردانی شد.

هم اینک ۱۳ انجمن و سازمان مردم نهاد (سمن) در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، هنری، محیط زیست و خیریه فعال است و بیش از هشتاد نفر در این سمن ها به صورت داوطلبانه فعالیت می کنند.

تکاب از شهرهای جنوبی آذربایجان غربی است که ۸۱ هزار نفر جمعیت دارد.

۷۵۱۴/۳۰۲۰/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تکاب مشارکت اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی خدمتكار آرانی، مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفتگوی رادیویی در مورد آغاز طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی در استان تهران اظهار كرد: این طرح اواخر سال گذشته در سازمان امور اجتماعی وزارت كشور طراحی و پیاده‌سازی آن آغاز شد. مشاركت مردمی همواره یكی از پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران است كه نیازمند بسترسازی برای حضور مردم به صورت نظام‌مند در جهت حل مسائل حوزه‌های مختلف فراهم شود كه وظیفه متولیان است.

او در این باره افزود: در سازمان امور اجتماعی كشور وزارت كشور، ناظر به مسائل اجتماعی و فرهنگی در موضوع كنترل و كاهش آسیب‌های اجتماعی، دغدغه مشاركت مردمی وجود داشت و به این نگاه این طرح طراحی شد. در طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی تلاش می‌شود كار شناسایی دقیق ظرفیت‌های مردمی كشور به‌ویژه استان تهران صورت گیرد كه در سال‌های گذشته صورت نگرفته است. پس از این مرحله، ارزیابی ظرفیت‌ها در دستور كار قرار می‌گیرد و پس از آن نیز استفاده از ظرفیت‌ها در حوزه‌های مختلف است.

آرانی خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تمهید مقدمات و بسترسازی‌ها تا اوایل تابستان و اواخر بهار صورت گرفته تا از آغاز تابستان بتوان ظرفیت مردمی را به كار گرفته و به صورت بهینه از آن در جهت حل مسائل مختلف استفاده شود.

مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با اشاره به ارتباط نزدیك دستگاه‌های اجرایی با مجموعه‌های مردمی گفت: سازمان بهزیستی، كمیته امام خمینی (ره)، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها با مجموعه‌های مردمی در ارتباط هستند كه باید دور یك میز قرار گرفته و داشته‌ها و ظرفیت‌های مردمی را به میدان آورده و در فضای روشن از آنها به صورت هدفمند استفاده شود.

او لازمه برنامه‌ریزی روشن را تعریف گام‌های اجرایی و زمان‌بندی‌های مناسب دانست و ادامه داد: تا اواخر خردادماه شناسایی و ارزیابی اولیه صورت می‌گیرد و از اوایل تابستان در سطح كشور استفاده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود سكوی ظرفیت‌های مردمی استان تهران را در فضای مجازی بالا آورده تا برای همه ارگان‌ها و همه نهادها قابل شناسایی و استفاده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • لرستان استانی امن و فعال با مشارکت مردم