Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:47:37 GMT

۱۲ مرکز جامع علمی کاربردی در همدان تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۲۷۳۳

۱۲ مرکز جامع علمی کاربردی در همدان تعطیل شد

محمود تعجبی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران بیان کرد: به دنبال تعطیلی این مرکز به تبع آن نیازمند راه اندازی مراکز جدید بر اساس ضوابط و آیین نامه مشخص بودیم بنابراین در جلسه ها، مکرر این موضوع به بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و هیات های ورزشی اطلاع رسانی شد.

وی بیان کرد: مراکز علمی کاربردی همدان دنبال این است که هیات فوتبال مسئولیت هیات تربیت بدنی دانشگاه علمی کاربردی و شرکت های ترویج کشاورزی مسئولیت مرکز جهاد کشاورزی این دانشگاه را بر عهده بگیرند تا بخشی از مطالبات بر زمین مانده که درخواست دانشجویان است را در این مراکز جدید پاسخ بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعجبی اظهار داشت: تاکنون از راه اندازی هیات تربیت بدنی دانشگاه علمی کاربردی همدان استقبال نشده است هر چند تقاضاهایی توسط هیات هاکی داشتیم اما همراهی آنها در این زمینه جدی نبود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی همدان بیان کرد: این دانشگاه دارای ۱۲ هزار صندلی است که پیش از تعطیلی مراکز آن در بهترین حالت ۹ هزار صندلی تکمیل می شد اما هم اینک این آمار به پنج هزار صندلی کاهش یافته است.

تعجبی با بیان اینکه جذب دانشجو از ۲۷ مرداد آغاز می شود ادامه داد: ۶۰ رشته در این مراکز فعال است همچنین یک هزار و ۵۰۰ کد مدرس داریم که ۶۰۰ کد آن فعال هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی همدان ادامه داد: با توجه به قدیمی بودن و ظرفیت محدود ساختمان فعلی دانشگاه جامع علمی کاربردی همدان، ساختمانی از دانشگاه بوعلی خریداری شد که پس از بهسازی و ترمیم آن این ساختمان به زودی راه اندازی می شود.

تعجبی درباره اشتغال دانش آموختگان مراکز جامع علمی کاربردی بیان کرد: اشتغال هیچ یک از مراکز آموزش عالی همانند مرکز جامع علمی کاربردی نیست چراکه ۸۰ درصد دانش آموختگان این مرکز مشغول به کار می شوند.

وی یادآوری کرد: پیشتر ۷۰ درصد دانشجویان این مرکز شاغل بودند و برای کسب مهارت در این مجموعه مشغول به تحصیل می شدند اما جمعیت دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی همدان در چهار سال گذشته تغییر کرده و هم اینک ۲۰ تا ۳۰ درصد دانشجویان شاغل هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی همدان گفت: این دانشگاه با هدف ارتقای سطح مهارت شاغلان بخش های مختلف و تربیت نیروی ماهر از سال ۸۵ فعالیت خود را آغاز کرد و هم اینک دارای هفت مرکز آموزشی علمی کاربردی فعال است.

تعجبی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی همدان گروه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و گروه فرهنگ و هنر را زیر پوشش دارد.

۷۵۲۶/۲۰۸۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند

 غلامرضا رضایی در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد ضمن بیان ظرفیت‌های این دانشگاه، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سال‌های قبل بسیار متحول شده است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز بیان کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شدند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را مورد بحث و بررسی قرار دهند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.
دکتر ابراهیم نعیمی افزود: باید مدیران، هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش‌ها را در جلسات و کمیسیون‌ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش‌ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.
وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته و چالش‌هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاه‌ها هم نوع برخوردشان و هم تلاش‌شان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهش‌ها و یافته‌هایی که به اشتراک می‌گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

سیستان و بلوچستان رنگین کمان فرق و مذاهب

سوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می‌آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری بیان کرد: یکی از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش گفت: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان راستای کمک به دانشجویان تلاش می‌کنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)