Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل غرب آسیا گفت:میز مذاکره در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی نتوانسته مردمی در هیچ کجای دنیا را به حقوق خود برساند لذا بار دیگر بی‌خاصیت بودن میز مذاکره دربرابر این جنایتکاران عهدشکن روشن شد؛ تنها اسلحه مجاهدان فلسطینی می‌تواند حقوق آن‌ها را بازگرداند نه مذاکره و سازش. تاریخ انتشار: 11:30 - 24 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۱۸۳۶ سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به تخریب خانه‌های فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی و لغو تمام توافقات مشترک با این رژیم از سوی تشکیلات خودگردان بیان کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که امروزه رژیم صهیونیستی با آن روبروست، کمبود فضای خاکی برای اسکان تعداد بیشتری از آوارگان یهودی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها به هر شکل ممکن دنبال افزایش وسعت سرزمینی خود هستند.
وی ادامه داد: سازمان ملل متحد، مصوب دارد که رژیم صهیونیستی نباید به سرزمین خود بیفزاید و شهرک‌های مسلمانان را تخریب کند اما باز شاهدیم این اتفاق می‌افتد. 
کارشناس مسائل غرب آسیا خاطزنشان کرد: از سوی دیگر مسئله تامین امنیت شهرک نشینان یهودی برای این رژیم جنایتکارمهم است. آنها نمی توانند امنیت شهرک‌هایی که فاصله اندکی با سرزمین اصلی و مادری فلسطینیان یعنی کرانه باختری و غزه دارد را تامین کنند، به همین دلیل خانه‎های فلسطینیان در این مناطق را تخریب می‌کنند.
صدرالحسینی با بیان اینکه هم اکنون رژیم صهیونیستی با یک دوگانه‌ روبروست، گفت: آنها از یک طرف نیازمند فضای سرزمینی بیشتر هستند و از سوی دیگر مجبور به خراب کردن بخشی از خانه هایی که اشغال کرده بودند، هستند.   وی بااشاره به لغو تمام توافقات تشکیلات خودگران با رژیم صهیونیستی هم توضیح داد: ابومازن دو سه سال قبل از اینکه رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین باشد، مسئله گفتگو و سازش را مطرح می‌کرد و اینکه پشت میز مذاکره می‌توان خواسته‌های فلسطینیان از جمله دارا بودن حکومت، پرچم مستقل و  یک صندلی در سازمان ملل برای فلسطینیان رابدست آورد.   کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: ابومازن وقتی به ریاست سازمان آزادیبخش رسید، این موضوعات را پیگیری کرد و راه به جایی نبرد  تا از این پست هم کنار رفت و تاکنون که رئیس تشکیلات خود گردان است سال‌ها سعی کرد در بازی با رژیم صهیونیستی، آمریکا، کشورهای عرب مرتجع حقوق و فلسطینیان را زنده کند، اما موفق نبود.    وی تصریح کرد: زمانی که تشکیلات خودگردان شکل گرفت، تبلیغات زیادی رابرای آن کردند و فشار زیادی بر رزمندگان فلسطینی آوردند که باید جنگ و اسلحه را کنار بگذارند چراکه دارای تشکیلات مهمی شده‌اند که با مذاکره می‌خواهد خواسته‌های آنان را تحقق بخشد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه تشکیلات خودگران صرفا مدنی است و به هیچ عنوان احازه تشکیل ارتش را ندارد، افزود: آنها باید با یک پلیس محلی امورات خود را می‌گذراندند که در طول این سال‌ها با رویه خود،توانستند نظر رژیم  صهیونیستی را به خود جلب کنند اما در  جریان طرح معامله قرن بسیار  ابومازن را تحقیر کردند و اجازه حضورش در جلسات خاص بررسی این طرح را ندادند.   صدرالحسینی بادآورشد: چنانچه چند روز مانده به اجلاس منامه بحرین او به طور رسمی اعلام کرد که ما از مفاد این توافقنامه بی اطلاع هستیم و اعتراض شدید خود را نسبت به آن اعلام می‌کنیم؛ نهایتا تمام این موارد و در آخر هم تخریب مجتمع‌های مسکونی فلسطینیان، باعث شد تا تشکیلات خودگردان، کلیه توافقات خود با رژیم جنایتکار صهیونیستی را ملغی اعلام کند.
کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه در طول چند دهه گذشته مذاکره و سازش نتوانسته کوچکترین حقی برای مردم فلسطین زنده کند، گفت: متاسفانه بسیاری از مسائلی که در میز مذاکره  با رژیم صهیونیستی داشتند در معامله قرن منتفی شد.   وی در پایان یادآورشد: میز مذاکره در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی نتوانسته مردمی در هیچ کجای دنیا  را به حقوق خود برساند لذا بار دیگر بی‌خاصیت بودن میز مذاکره دربرابر این جنایتکاران عهدشکن روشن شد؛ تنها اسلحه مجاهدان فلسطینی می‌تواند حقوق آن‌ها را بازگرداندنه مذاکره و سازش.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم سازش میز مذاکره سازمان ملل متحد تامین امنیت قدس و سرزمین های اشغالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد

استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مقاومت تحسین برانگیز مردم غزه زیر همه تهاجماتی که از زمین و اسمان و دریا به آنها می‌شود، در جهان مثال زدنی شده و همین، نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرده است. - اخبار سیاسی -

محمدباقر خرمشاد استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بروز و ظهور حق طلبی دانشجویان آمریکا و اروپا پس از سال‌ها جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را متاثر از سه اتفاق دانست و گفت: اتفاق اول به نوع جنایتی که صهیونیست‌ها این بار پس از گذشت بیش از 75 سال مرتکب شدند بازمی‌گردد. این بار در منظر افکار عمومی جهان و در یک فاصله زمانی کوتاه، در یک قلمرو جغرافیایی کوچک بیش از 35 هزار نفر که اگر با مفقودین حساب کنیم چیزی حدود 50 هزار انسان می شود را قتل و عام شده اند.

نگرانی آمریکا از توسعه تفکر ضد استکباری در جوانانش است

بپاخواستن جهان از ترس تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر

وی با تاکید بر اینکه دو سوم کشته شدگان اخیر در فلسطین زنان و کودکان هستند، افزود: مثل همیشه سازمان‌‌های بین المللی با تاخیر واکنش نشان دادند، اما همین را هم رژیم صهیونیستی هیچ حساب می‌کند. این اتفاق آشکار که نشان داد رژیم صهیونیستی به هیچکدام از هنجارهای بین المللی پایبند نیست، موجب شد جهان از ترس اتفاقات بعدی و تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر، نه فقط به خاطر فلسطینیان که به خاطر خودشان نیز خواستار جلوگیری اقدامات این رژیم شوند. 

مقاومت فلسطینیان موجب بیداری نخبگان آمریکایی شد

این استاد دانشگاه دومین اتفاق موثر را نوع مقاومت فلسطینیان عنوان کرد و گفت: مقاومت این مردم مثال زدنی شده است، چرا که از آسمان و زمین و دریا مورد تهاجم قرار می‌گیرند‌ و توده‌های مردم گروه گروه در گورهای دسته جمعی دفن می‌شوند؛ اما همچنان مقاوم می‌مانند‌. این نوع مقاومت برای جهان تحسین برانگیز شده و فضایی را ایجاد کرده که عامل سوم سر باز کند و آن بیداری نخبگان آمریکایی است.

خرمشاد خاطرنشان کرد: نخبگان آمریکایی در دهه‌های گذشته از شدت غرور و تکبر صهیونیست‌هایی که در هیئت حاکمه آمریکا و در لایه‌های مختلف قدرت آمریکا حضور داشتند و اعمال نفوذ می‌کردند، توان و جربزه مقابله نداشتند و انباشت این حس نارضایتی و شدت جنایات صهیونیست‌ها آخر سر موجب جرات پیدا کردن این نخبگان برای مقابله و اظهار نظر شد.

وی یادآور شد: در تاریخ آمریکا و در جریان جنگ ویتنام نیز دانشجویان، دانشگاهیان و نخبگان پیشگام بودند. در جریان جنبش دانشجویی اواخر دهه 60 و خشم عمومی جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیز همینگونه بود؛ اما امروز وجود فضا و شبکه‌های مجازی موجب پوشش و گسترش بیشتر این جریان شده است.

صهیونیست‌ها پلیس را وادار به برخوردهای خارج از عرف با دانشجویان می‌کنند

این استاد علوم سیاسی در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی علت برخورد خارج از عرف پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویان گفت: برای فهم این علت باید به جایگاه خارج از عرف صهیونیست‌ها در هیئت حاکمه آمریکا بازگردیم. نوع قدرت و میزان نفوذ صهیونیست‌ها موجب شده حتی در برخورد با تجمعات آرام و مخالفت‌های اینچنینی، پلیس را وادار به برخورد‌های خارج از عرف کند.

چرا آمریکا حاضر است به خاطر اسرائیل سرمایه‌های اجتماعی خود را آتش بزند؟

خرمشاد در ادامه افزود: چیزی که برای منِ دانشجوی علم سیاست تعجب آور بوده این است که چرا آمریکایی‌ها و هیئت حاکمه آن حاضر هستند سرمایه‌های اجتماعی خود که ده‌ها سال برای آن‌ها وقت و هزینه صرف کرده‌اند را به پای صهیونیست‌ها آتش بزند؟ و حاضر هستند همه اندوخته‌های خود را فنا کنند تا رژیم صهیونیستی حفظ شود.

وی همچنین در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چرا خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی بیشتر از دانشجویان در ایران نمود پیدا کرده است، گفت: در دو محور می‌توان به این سوال پاسخ داد‌. محور اول اینکه برخلاف غرب که فضا در طول ده‌ها سال با رژیم صهیونیستی همسو بود، حالا غزه شرایطی را فراهم آورده تا کسانی که طی این سال‌ها امکان بروز و ظهور آزادانه نظراتشان را نداشتند، امروز این کار را بکنند و به صورت انفجاری هم این اتفاق رخ داد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: اما در جمهوری اسلامی ایران فضای رسمی و غیر رسمی همیشه در حمایت از فلسطین بوده و الان نیز به صورت متداول ادامه دارد و طبیعتا آن حالت انفجاری غرب را ندارد‌. اما محور دیگری که وجود دارد فضای دانشجویی ایران است. این فضا تابع یک فضای روشنفکری و نخبگانی است، اما بیش از دو دهه است که در آن یک جریان لیبرالیستی قوت پیدا کرده است.

لیبرال‌ها در ایران تکلیفشان با مساله فلسطین روشن نیست

خرمشاد تصریح کرد: لیبرال‌ها در ایران تا امروز نتوانستند تکلیفشان را با مساله فلسطین روشن کنند. همه جای دنیا روشنفکران از فلسطین حمایت می‌کنند و نه از طرف مقابل، منتهی در ایران جناح لیبرالِ روشنفکری این نگاه را ندارد. نظام جمهوری اسلامی نیز مخالفت صریح خود را با رژیم صهیونیستی همیشه داشته و فضای روشنفکری ایران در این قضیه با نظام زاویه دارد.

سایه جناح لیبرالِ روشنفکر در مساله فلسطین بر جریان دانشجویی کشور

وی در پایان گفت: این زاویه داشتن جناح لیبرال روشن فکر با نظام موجب شده تا آنها یا با مساله فلسطین همراهی نکنند یا سکوت اختیار کنند. در چنین شرایطی باید گفت در موضوع فلسطین، موضع جمهوری اسلامی ایران روشنفکرانه‌تر از این طیف از روشنفکران شده است‌. این تضاد در جریان دانشجویی ما نیز سایه افکنده و آن را در ماجرای غزه منفعل کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • سابقه سیاه تشکیلات خودگردان از «انتفاضه فلسطین» تا «طوفان الاقصی»
  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • هشدار تشکیلات خودگردان درباره پیامدهای حمله صهیونیست‌ها به رفح
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • روز ۲۰۵ طوفان‌الاقصی|بمباران مرکز نوار غزه و جنوب لبنان