Web Analytics Made Easy - Statcounter

 راننده تاکسی که با وسوسه برق طلا‌های زن مسافر او را در مرکز شهر کشته است اعتراف کرد. این جنایت وقتی فاش شد که جسد زنی در بین شمشاد‌های اتوبان صیاد شیرازی پیدا شد.

به گزارش صدای ایران از باشگاه خبرنگاران، سحرگاه چهارمین روز مرداد امسال مامور شهرداری در حال جاروکشی در اتوبان شهید صیاد شیرازی بود که در بین شمشاد‌های فضای سبز ورودی پاسداران با جسد یک زن جوان روبه رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مامور شهرداری به سراغ زن جوان که چادر به سر داشت رفت و هر چه صدایش کرد جوابی نشنید، از ترس با پلیس تماس گرفت و خیلی زود تیمی از ماموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران برای تحقیقات در محل حاضر شدند.
ماموران تجسس کلانتری در بررسی‌های ابتدایی با توجه به سنگ خونینی که کنار جسد این زن ۴۵ ساله افتاده بود، متوجه شدند که این زن با ضربات محکم سنگ به سرش تسلیم مرگ شده است. بدین ترتیب، تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران همراه تیم تشخیص هویت به دستور بازپرس جنایی برای تجسس‌ها وارد عمل شدند و در گام نخست مشخص شد که زن جوان با ضربات سنگ به سرش کشته شده است و چند ساعت از مرگش می‌گذرد. بازپرس پرونده با توجه به این که هیچ مدرک شناسایی همراه زن جوان نبود در این مرحله دستور داد تا جسد به پزشکی قانونی منتقل تا راز مرگ و مشخصات زن جوان شناسایی شود.

زن ناشناس
کارآگاهان سپس برای شناسایی جسد زن جوان به سراغ پرونده‌های افراد گمشده رفتند و ردیابی‌ها ادامه داشت تا این که فردای آن روز مرد جوانی با حضور در کلانتری از ناپدید شدن همسرش خبر داد و ماموران با توجه به مشخصات ظاهری که این مرد از همسرش داده بود احتمال دادند زن گمشده همان زن به قتل رسیده است. تصویر جسد زن ناشناس در برابر مرد جوان قرار گرفت و این مرد وقتی عکس را دید، اعلام کرد که او همان همسر ناپدید شده‌اش است. مرد جوان در اظهاراتش به ماموران گفت: مدتی بود که به دنبال گرفتن وام از بانک بودیم که همسرم در پیگیری‌هایش شنید که یک بانک در قبال گرفتن طلا به صورت امانت، وام پرداخت می‌کند به همین دلیل روز ناپدید شدنش، همسرم همراه طلا‌ها از خانه خارج شد و به بانک رفت تا وام بگیرد، اما دیگر هیچ اطلاعی از همسرم نداشتم تا این که امروز عکس جسد همسرم را در اداره پلیس دیدم.

تحقیقات پلیسی
کارآگاهان در این مرحله به بانکی که زن جوان برای گرفتن وام مراجعه کرده بود رفتند و در بررسی دوربین مداربسته متوجه شدند، زن جوان پس از رفتن به بانک به دلیل همراه نداشتن کارت ملی از بانک خارج شده، اما دیگر به خانه بازنگشته است. تیم جنایی تصاویر دوربین‌های مداربسته را مورد بازبینی قرار دادند که مشاهده کردند زن جوان پس از خارج شدن از بانک سوار یک خودروی تاکسی زرد رنگ شده است. کارآگاهان مسیر حرکت خودروی تاکسی را قدم به قدم مورد بررسی قرار دادند و پی بردند که زن جوان آخرین بار در همان محل جنایت از خودرو پیاده شده است که با توجه به مرموز بودن این پرونده و بررسی تصاویر به دست آمده موفق شدند راننده تاکسی را شناسایی کنند. امیر ۴۳ ساله وقتی دستگیر شد ابتدا ادعا کرد زن جوان را نمی‌شناسد، اما وقتی در برابر تصاویر دوربین مداربسته قرار گرفت داستان عجیبی را پیش روی ماموران قرار داد. مرد جوان گفت: زن جوان در جلوی بانک منتظر تاکسی بود که سوار بر خودروی من شد و تا اتوبان شهید صیادشیرازی سوار بر خودرویم بود و پس از پیاده شدن از ماشین دیگر او را ندیدم و نمی‌دانم چه اتفاقی برای او افتاده است.

اعتراف به قتل
امیرعلی یک روز سکوت کرد، اما وقتی در برابر مدارک پلیسی قرار گرفت و در تناقض‌گویی‌هایش گرفتار شد به ناچار لب به سخن باز کرد و به قتل زن جوان در میان شمشاد‌های اتوبان شهید صیاد شیرازی اعتراف کرد. مرد جوان در اعترافاتش گفت: چندی قبل زن جوان در خیابان به عنوان مسافر سوار بر خودرویم شد و در مسیر درباره مشکلات زندگی با هم صحبت کردیم و خیلی زود به من اعتماد کرد و در ادامه شماره ام را گرفت تا در صورت نیاز به تاکسی با من تماس بگیرد. وی افزود: همه چیز عادی پیش می‌رفت و هیچ رابطه‌ای بین ما نبود تا این که سوم مرداد زن جوان با من تماس گرفت و گفت که جلوی بانک منتظر من است تا به خانه‌اش برود به همین دلیل به جلوی بانک رفتم و سوار بر خودرو شد. راننده تاکسی ادامه داد: در مسیر شنیدم طلاهایش را به بانک برده بوده تا بتواند وام بگیرد، اما چون کارت ملی‌اش همراهش نبوده موفق به گرفتن وام نشده است.
این مرد گفت: در مسیر بودیم که زن جوان ادعا کرد زمان رفتن به بانک در کنار اتوبان صیاد منتظر تاکسی بوده و شاید کارت ملی‌اش آن جا افتاده باشد به همین دلیل خواست تا در کنار فضای سبز مسیر ورودی پاسداران به اتوبان شهید صیاد شیرازی توقف کنم. وقتی از خودرو پیاده شدیم در کنار شمشاد‌ها به دنبال کارت ملی زن جوان می‌گشتیم که در یک لحظه وسوسه شدم تا طلا‌ها را به سرقت ببرم و همان جا بود که یک سنگ روی زمین پیدا کردم و زمانی که زن جوان به دنبال کارت ملی‌اش بود از پشت چند ضربه محکم به سرش زدم.
زن جوان روی زمین افتاد و وقتی دیدم نفس نمی‌کشد و او را کشتم، کیف طلا‌ها و گوشی موبایلش را به سرقت بردم و کیف را در صندوق عقب خودرویم گذاشتم و چند ساعتی در خیابان مسافرکشی کردم و پس از گرفتن چند نان به خانه ام در منطقه شهرری رفتم. امیرعلی گفت: یک خانه به صورت شرایطی در منطقه شهرری خریده بودم و قسط هایم عقب افتاده بود، وقتی شنیدم زن جوان که به من اعتماد دارد طلا‌های زیادی همراهش است در یک لحظه وسوسه شدم و او را به قتل رساندم، طلا‌ها و کیف را داخل انباری پنهان کردم و در این مدت فکر نمی‌کردم پلیس در تعقیبم باشد و شناسایی شده باشم به همین دلیل با همه عذاب وجدانی که داشتم سعی کردم به زندگی عادی خودم ادامه دهم تا این که یک روز داخل خانه در حال استراحت بودم که پلیس را بالای سرم دیدم. وی افزود: داخل کیف زن جوان هفت النگو و یک انگشتر طلا بود و همه این اتفاقات به خاطر اعتماد زن جوان به من و بی پولی بود که در یک لحظه دست به قتل زدم. بنا بر این گزارش، راننده تاکسی برای تحقیقات بیشتر به دستوربازپرس پرونده در اختیار ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: تاکسی مسافر طلا قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار

به گزارش قدس آنلاین، حمل و نقل به معنای جامع آن شامل مدیریت، زیربنا و روبنا (ناوگان) از نیازهای اساسی جوامع امروزی است، به‌طوری که در هر کشور برای اعتلای توان اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، داشـتن شبکه حمل و نقلی گسترده و قابل اطمینان از نیازهای اولیه محسوب می‌شود.

امروزه حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می شود و به‌دلیل داشتن نقش زیربنایی تاثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد. این بخش دربرگیرنده فعالیت هایی است که به شکلی گسترده در همه زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیت‌های اقتصادی نقش غیرقابل انکاری عهده دارد. بدون وجود شبکه حمل و نقل، تاسیسات و تجهیزات جانبی و ناوگـان مطلـوب، تـصور رشد و توسعه عمومی کشور غیرممکن به‌نظر می‌رسد.

در موضوع ترانزیت کالا در سال ۱۴۰۲، سهم بخش جاده‌ای ۹۰ درصد و بخش ریلی فقط ۱۰ درصد بوده است. دلیل این مساله نیز جذاب‌تر و به‌صرفه‌تر بودن مسیر جاده به دلیل سوخت ارزان گازوئیل است. با این حال مبدا حمل کالای ترانزیت از طریق شبکه راه آهن به کشور طی سال گذشته متنوع شد.

ترانزیت انجام شده در بخش جاده ای در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴.۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۹.۳ میلیون تن)، افزایش ۵۴ درصدی نشان می‌دهد.

ترانزیت بار توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن است که در مقایسه با سال پیش از آن (یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن) ۱۰ درصد افزایش داشته است.

از یک‌میلیون و ۵۷۰ هزار تن کالای ترانزیتی، یک میلیون و ۲۷۵ هزار تن کالای غیرنفتی و ۲۹۵ هزار تن کالای نفتی است.

ایران در تقاطع کریدورها قرار گرفته است و راه‌های دسترسی زیادی دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

ایران با ۱۳ کشور دارای مرزهای آبی و زمینی است، به طوری که ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای آبی و ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای زمینی دارد.

سهم ۷۴ درصدی حمل و نقل جاده‌ای در جابه‌جایی مسافر

در موضوع جابه‌جایی مسافر، در سالی که گذشت بخش جاده‌ای با ۷۴.۲ درصد بیشترین سهم را داشت و پس از آن بخش ریلی با ۱۶.۵ درصد و بخش هوایی با ۹.۳ درصد قرار گرفت.

تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴۹ میلیون نفر به ثبت رسید که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۲۷ میلیون نفر) ۱۷ درصد افزایش داشته است.

در سال ۱۴۰۲ راه‌آهن با جابه‌جایی بیش از ۳۱ میلیون و ۷۸۴ هزار نفر، رکورد تاریخی جابه‌جایی مسافر را شکست.

همچنین در جابه‌جایی بار، بیشترین سهم را بخش جاده‌ای با ۹۳ درصد داشت و بخش ریلی تنها سهم هفت درصد داشت. در این زمینه سهم حمل و نقل هوایی بسیار ناچیز است.

بار حمل شده در بخش جاده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۷۲ میلیون تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۵۰۵ میلیون تن) ۱۳ درصد افزایش داشته است.

بار حمل شده توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۴۴ میلیون تن) ۲ درصد کاهش داشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعتبار ندادن بانک‌ها برای وام ازدواج این بار دغدغه زوج‌های جوان شد
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • شغل جدید ستاره نیوکسل: راننده کامیون!‏
  • کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا + فیلم
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • جزئیاتی تکان دهنده از قتل یک جوان توسط ۴ برادر
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • دزد ۴۰میلیاردی طلای منزل به دام افتاد