Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق از تدابیر جدید و مهمی پرده برداشت که در خصوص حفظ حاکمیت هوایی در برابر پروازهای جنگنده‌های بیگانه تدوین خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمد رضا آل حیدر، رئیس کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق به سومریه نیوز گفت، احتمالا آنچه در پادگان الصقر رخ داد یک هدف‌گیری هوایی بود.

رئیس کمیته امنیت و دفاع اظهار کرد، باید شهرها از انبارهای تسلیحاتی متعلق به نیروهای امنیتی و حشد شعبی تخلیه شوند به خصوص سلاح‌هایی نظیر موشک و تجهیزات سنگین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود نشست‌های مستمر بین فرماندهی کل نیروهای مسلح و فرماندهان امنیتی به منظور ایجاد راه‌حل‌هایی جایگزین برای انتقال پادگان‌های حاوی سلاح‌های سنگین گفت، تدابیر جدید و مهمی در زمینه حفظ حاکمیت هوایی و پرواز جنگنده‌ها در حریم هوایی عراق در نظر گرفته شده و کمیته امنیت و دفاع از لحظه اولیه انفجار الصقر موضوع را پیگیری ‌کرد.

وی تاکید کرد، دو مساله مهم باید اتفاق بیفتند یکی تخلیه شهرها از پادگان‌ها و دوم لزوم اتخاذ تدابیر فوری از سوی دولت برای ممانعت از پرواز جنگنده‌ها در حریم هوایی عراق و این امر تنها باید با موافقت عراق باشد تا این کشور کاملا حاکمیت زمینی و هوایی خود را در دست داشته باشد.

این عضو پارلمان عراق تاکید کرد، کنترل پروازهای جنگنده‌ها، عراق را قادر خواهد ساخت هرگونه حادثه‌ای را از هم تمیز دهد. ما دقیقا نمی‌دانیم این حمله ناشی از حادثه فنی بود یا یک هدف‌گیری.

در انفجار پادگان الصقر یک تن کشته و ۲۹ تن دیگر زخمی شدند.

در این راستا یک شرکت اسرائیلی متخصص در زمینه عکس‌برداری ماهواره‌ای تصاویری از انبار تسلیحاتی جنوب بغداد که اخیرا شاهد انفجاری بود، منتشر کرد که مدعی است، مورد حمله هوایی قرار گرفته است.

روسیا الیوم‌ به نقل از روزنامه اسرائیلی "تایمز آو اسرائیل" گزارش داد، شرکت "امیگ سَت اینترنشنال" اسرائیل اعلام کرد، ویژگی‌های خسارات وارده که در تصاویر مشخص شده نشان می‌دهند احتمالا انفجار در پادگان الصقر در جنوب بغداد ناشی از حمله هوایی بوده باشد که در پی آن انفجارهای ثانویه مواد انفجاری انبار شده را به همراه داشته است.

براساس گزارش‌های خارجی، اسرائیل به صورت فزاینده‌ای در انجام حملات هوایی در عراق نقش دارد.

سعد معن، سخنگوی وزارت کشور عراق پیشتر از وقوع انفجاری در داخل انبار تسلیحات وابسته به پلیس فدرال و حشد شعبی خبر داده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انفجار در بغداد رژيم صهيونيستي پارلمان عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۴۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین

کشور یونان اعلام کرد که با توجه به نیازهای خود نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی پاتریوت یا اس ۳۰۰ را برای اوکراین تامین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، اوکراین برای حفاظت از حریم هوایی خود به سامانه‌های دفاع هوایی اضافی متحدان خود متکی است. یونان اکنون به وضوح این درخواست اوکراین را رد کرده است.

به این ترتیب یونان سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت یا اس-300 را به اوکراین عرضه نخواهد کرد. این را کریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی یونانی Skai گفت. میتسوتاکیس گفت: یونان اس-300 یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. وی تاکید کرد: کشور او قبلاً با انواع دیگر از تجهیزات دفاعی به اوکراین کمک کرده است. وی افزود: آتن نمی‌تواند سیستم‌های تسلیحاتی را که برای خود کشور حیاتی است برای اوکراین تامین کند.

اخیراً گزارش‌هایی در رسانه‌های بین‌المللی منتشر شد مبنی بر اینکه کشورهای بزرگ اتحادیه اروپا بر یونان برای تامین سامانه‌های دفاع هوایی به اوکراین فشار آورده‌اند. میتسوتاکیس تایید کرد که تحقیقاتی صورت گرفته است. او اظهار داشت که آتن آماده تامین تجهیزات مازاد از نوع دیگری است. میتسوتاکیس افزود: «تا حدی که بتوانیم چنین مطالباتی را پیدا کنیم انجام خواهیم داد.

یکی از دلایل این موضع گیری نخست وزیر یونان احتمالا این است که دوره‌های تنش جدی بین شرکای ناتو یونان و ترکیه بر سر حقوق حاکمیتی در دریای اژه و بهره‌برداری از میادین احتمالی گاز طبیعی در شرق مدیترانه وجود دارد. علاوه بر این، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه سال گذشته بارها حاکمیت یونان بر جزایر متعدد - از جمله رودس، ساموس و لسبوس - را زیر سوال برد.

با توجه به افزایش حملات هوایی روسیه، اوکراین ماه‌هاست که درخواست سیستم‌های ضد هوایی اضافی را از متحدان غربی کرده است. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اخیرا در پلتفرم ایکس نوشت بر اساس اطلاعات بدست آمده ، پنج تا هشت سامانه پاتریوت دیگر برای حفاظت از حریم هوایی کشور با درجه ای از قابلیت اطمینان مورد نیاز است. در آغاز هفته، لهستان نیز تحویل سیستم های پاتریوت از سهام خود به این کشور را رد کرده بود.

آلمان هم همچنان بر موضع مخالف خود برای تحویل موشک های تاروس به اوکراین تاکید دارد.

"اولاف شولتز"،صدر اعظم آلمان اخیرا در اظهاراتی گفته است که همچنان می‌خواهد به مخالفت خود با تحویل موشک‌های کروز تاروس به اوکراین ادامه دهد حتی اگر ایالات متحده موشک‌های ATACMS خود را با برد 300 کیلومتر به این کشور تحویل دهد. هنگامی که از وی در کنفرانس مطبوعاتی با سوناک در این مورد پرسیده شد، گفت: در مورد ارسال این موشک‌ها "تصمیم من تغییر نخواهد کرد."

تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یفتقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین
  • انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین
  • انگلیس درصدد راه‌اندازی گنبد آهنین