Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرنا: به گزارش خبرگزاری "رویترز"، "مارسلو ابرارد" (Marcelo Ebrard) وزیر خارجه مکزیک دیروز (چهارشنبه) در  پی دیدار با مقامات آمریکا درباره حادثه مزبور ،در یک کنفرانس خبری گفت که لازم است اقداماتی برای جلوگیری از تکرار چنین کشتارهایی در آینده صورت گیرد. وی خاطرنشان کرد: بسیار مهم است که تدابیری برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی اتخاذ شود و این اقدام به عنوان همان چیزی که بوده یعنی یک "اقدام تروریستی با هدف کشتن مکزیکی ها" ، طبقه بندی شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک جوان 21 ساله روز شنبه 12 مرداد (سوم اوت)با ورود به یک فروشگاه در شهر مرزی ال پاسو ایالت تگزاس اغلب حاضران که لاتین تبار بودند را به گلوله بست و 22 نفر را کشت و بیش از 26 نفر دیگر را زخمی کرد. در این حادثه هشت شهروند مکزیکی کشته شدند . یک بیانیه چهار صفحه ای که گفته می شود توسط "پاتریک کروسیوس" عامل این تیراندازی نوشته شده و بعدا در یکی از پیام رسانه ای آنلاین مورد استفاده افراط گراها منتشر شد ، این حمله را به عنوان "پاسخی به اشغال تگزاس توسط لاتین تبارها" توصیف کرد.

به گزارش رویترز ، وزیر خارجه مکزیک گفت: کسانی هستند که می گویند "نه این تروریسم نیست، بلکه فقط یک فرد بوده است" ؛ اما باید گفت شخصی که این کار نفرت انگیز و قبیح را انجام داد، بخشی از یک شبکه بوده و "مانیفستی" را نیز منتشر کرده است.

در همین حال ، وزارت خارجه مکزیک از اعلامیه "گریگ ابوت" (Greg Abbott) فرماندار تگزاس مبنی بر تشکیل یک گروه ضربت داخلی درباره تروریسم در پی حادثه ال پاسو برای مبارزه با "اقدامات نفرت انگیز و افراط گرایی" در تگزاس ، تقدیر کرد.

دولت مکزیک همچنین امیدوار است که عامل تیراندازی ال پاسو را در مکزیک محاکمه کند. "لوپز اوبرادور" رئیس جمهوری مکزیک نیز در این ارتباط گفت : ما درخواست خواهیم کرد که این فرد در اینجا (مکزیک) محاکمه شود و خواستار استرداد او خواهیم شد. وی خاطرنشان کرد که مکزیک اجازه مجازات اعدام را نمی دهد، اما می تواند احکام سنگینی برای این فرد صادر کند. رئیس جمهوری مکزیک افزود: نمی خواهیم که چنین حادثه ای بار دیگر روی بدهد ؛ ما خواستار این جرایم نفرت انگیز نیستیم.

حادثه تیراندازی ال پاسو همزمان با تنشهای دیپلماتیک بین دولت آمریکا و مکزیک بر سر تجارت و مهاجرت ، موجب احساس بیزاری گسترده ای در مکزیک شده است .  "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا بارها در سخنان خود مکزیکی‌ها را به دلیل عدم حفاظت از مرزهای مشترک مورد سرزنش قرار داده و مهاجران این کشور را متجاوزان جنسی و قاچاقچیان مواد مخدر نامیده است. برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا معتقدند، ترامپ یک نژادپرست است و سخنانه جانبدارانه وی از نژادپرستی به خصوص از "برترپندارهای سفید پوست"، حمایت می کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه

وزیر امور خارجه انگلیس با هشدار درباره پیامدهای قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی این کشور برای روابط دیپلماتیک لندن با تهران، گفت که این اقدام به نفع انگلیس نیست.

به گزارش ایسنا، در پی برخی درخواست‌های ضدایرانی برای قرار دادن نام سپاه پاسداران ایران در فهرست تروریستی کشورهای اروپایی، "جیمز کامرون" وزیر امور خارجه انگلیس گفت که تحریم‌های فعلی علیه این شاخه نظامی ایران کفایت می‌کند و اقدام یاد شده مانع گفت‌وگوی تهران و لندن از کانال‌های دیپلماتیک و تضعیف جایگاه انگلیس خواهد شد.


پرداختن دوباره به موضوع این اقدام علیه سپاه پاسداران پس از پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق انجام شد. ایران طی عملیات "وعده صادق" حملات موشکی و پهپادی گسترده‌ای را علیه اهدافی دز اراضی اشغالی در پاسخ به این اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی انجام داد.

مقامات ایران این عملیات را "پاسخی مشروع" و "در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل" تلقی کردند.


آمریکا نام سپاه پاسداران را در فهرست تروریستی خود قرار داده است اما موضوع انجام شدن این اقدام علیه یکی از شاخه‌های رسمی نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران توسط کشورهای اروپایی، طی دو سال گذشته و در پی مداخله‌جویی مقامات غربی در امور داخلی ایران با ادعای "نقض حقوق بشر" در ایران نیز مطرح شد.


"جوزپ بورل" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این باره گفته بود که "نمی‌توانیم بگوییم چون از شما خوشمان نمی‌آید، تروریست می‌خوانیمتان" و با تاکیو بر وجود مبنایی قانونی برای این اقدام، گفت که "باید حکم یک دادگاه در این زمینه وجود داشته باشد."


شبکه اسکای‌نیوز در این باره گزارش داد: کامرون با حضور در کمیته دفاعی و روابط خارجی مجلس اعیان انگلیس گفت که تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران ایران ضرورتی ندارد و وضعیت فعلی که کلیت این گروه در آن تحت تحریم است، کفایت می‌کند.


کامرون به این کمیته گفت: تمامی کارهایی که باید برای فشار آوردن به ایران انجام دهیم و با آن اطمینان داشته باشیم که هر جایی که اقدامی غیرقانونی انجام دادند، علیه آن‌ها اقدام کنیم، به واسطه مقررات تحریمی‌ای که آن را تقویت کرده‌ایم، پابرجا است.


او گفت: ما کلیت سپاه پاسداران ایران را تحریم کرده‌ایم. وقتی از نهادهای قضایی، پلیس و اطلاعاتی می‌پرسم که آیا این کار اضافی برای اقدام علیه این افراد هنگام انجام دادن کارهایی که مورد تاییدمان نیست، نیاز است یا نه، پاسخشان منفی است.


وزیر امور خارجه انگلیس با هشدار درباره پیامدهای این اقدام برای روابط دیپلماتیک ایران و انگلیس گفت: در واقع، این نوع محکومیت باعث پایان دادن به روابط دیپلماتیک خواهد شد و این در حالی است که ما همین حالا هم روابط دیپلماتیک مختصری داریم و من به عنوان کسی که مکالمات زیادی با وزیر امور خارجه ایران داشته است، می‌گویم که ما الان واقعا امکان داشتن این مکالمه را داریم.


او ادامه داد: وقتی قرار است برای گسترش درگیری‌ها تلاش کنیم، وقتی قرار است پیام مستقیمی به ایران منتقل کنیم، می‌خواهم خودم کسی باشم که این مکالمه را انجام می‌دهد. نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم "ممکن است این پیام را به ایرانی‌ها منتقل کنی؟"


کامرون گفت: فکر می‌کنم این به نفع بریتانیا نیست و باعث تقویت رویرکردمان نمی‌شود، بلکه آن را تضعیف می‌کند.


او همچنین مدعی شد که مقامات ایران گاهی برای تفسیر کردن پیام کشورهایی که با آن‌ها روابط دیپلماتیک ندارند، با او تماس می‌گیرند و می‌پرسند "از نظر شما معنای این چه می‌تواند باشد؟"


کامرون با این ادعا می‌گوید که به همین دلیل مایل است خود با همتایان ایرانی‌اش گفت‌وگو کند.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • تصاویر دو شهید معلم حادثه تروریستی کرمان در حسینیه امام(ره)
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود ما نیست | وقتی می پرسم آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است
  • مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • اتهام مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی