Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راه کشور گفت: در صورت بازگشایی مرز خسروی، نگرانی بابت زیرساخت‌های جاده ای استان کرمانشاه جهت تردد زوار اربعین نداریم.

به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی در نشست کمیسیون ایمنی راه‌های استان کرمانشاه که امروز(۲۴ مرداد) با حضور معاون عمرانی وزارت کشور برگزارشد، بابیان اینکه متاسفانه در بحث رویکردهای مدیریتی در کشور دچار یک ایراد جدی هستیم، اظهارکرد: تفکر مدیریتی غالب ما معطوف به مقابله است، یعنی هنگامی که حادثه‌ای رخ می دهد، آن زمان بدنبال چاره اندیشی و چرایی وقوع حادثه هستیم، درحالیکه در دنیا نگاه مدیریتی معطوف به پیشگیری بوده که هزینه آن هم کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید براینکه باید این رویکرد را تغییر دهیم، اضافه کرد: در بحث حوادث ترافیکی هرچند گفته می شود انسان عامل اصلی وقوع اینگونه از حوادث است، اما نقش راه‌ها را نمی توانیم انکار کنیم و با رویکرد پیشگیرانه و برخی از اقدامات در حوزه های زیرساختی، تلفات جاده‌ای ما کم خواهد شد.

رئیس پلیس راه کشور اضافه کرد: در شرایط کنونی نیازمند این هستیم که نگاه، روش و فرآیند اقدامات خود در حوزه کاهش حوادث ترافیکی را  تغییر دهیم، چرا که دیگر از دوره ای که اقدامات سلبی و نیروی انسانی بخواهد نتیجه دهد گذشته ایم و باید به سمت استفاده از تکنونولوژی و فناوری برویم.

وی اضافه کرد: در این راستا پلیس راه کشور اخیرا تجهیزات مدرنی خریداری کرده و بزودی آنها را در اختیار افسران جاده ای خود قرار خواهیم. با استفاده از این تجهیزات نیروهای پلیس راه می توانند به صورت برخط و آنلاین از کلیه سوابق و اطلاعات راننده و خودرو باخبر شوند.

حسینی در ادامه با مطلوب خواندن زیرساخت های جاده‌های اصلی کرمانشاه، عنوان کرد: باتوجه به این مسئله از عوامل پلیس راه استان می خواهیم بحث نظارت بر جاده های اصلی را به سیستم های کنترلی سپرده و به سمت تمرکز بر جاده های فرعی پیش بروند، چراکه آمار تصادفات در این جاده‌ها بالا است و زیرساخت های آن نیز نیاز به اصلاح دارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به دغدغه مسئولان مرزهای غربی کشور درخصوص تردد تریلی‌های حامل سوخت و آسیب هایی که به زیرساخت‌های جاده‌ای این استان ها وارد می کنند اشاره کرد و گفت: علاوه بر آسیبی که تریلی‌های حامل سوخت به زیرساخت های جاده‌ای وارد می کنند، خطرات جدی هم برای واحدهای مسکونی طول مسیر خود دارند، بنابراین باید تدبیری برای آنها اندیشیده شود.

رئیس پلیس راه کشور در ادامه بابیان اینکه پلیس راه در مناطق کوهستانی کشور به خودروهای مناسب این جاده ها نیاز دارد، گفت: بزودی تعدادی خودرو مناسب مناطق کوهستانی خریداری خواهیم کرد و در اختیار پاسگاه‌های این مناطق قرار خواهیم داد.

وی در بخش پایانی سخنانش به برنامه ریزی‌هایی که از هم اکنون در کشور برای رویداد بزرگ اربعین انجام می گیرد اشاره کرد و گفت: در این رابطه راه‌های مواصلاتی کرمانشاه بسیار قوی‌تر از ایلام و مهران است، لذا با بازگشایی مرز خسروی نگرانی بابت زیرساخت‌های جاده‌ای کرمانشاه نداریم، اما امکانات مرز خسروی ضعیف است.

 حسینی یادآورشد: درصورتی که مرز خسروی باز شود، پیشنهاد می کنیم برای سال اول تنها خودورهای سواری به سمت این مرز بیایند و اتوبوس‌ها همچنان به مرز مهران بروند.

وی یادآورشد: در بحث کنترل نامحسوس، نصب دوربین‌ها و ایمن سازی جاده‌ها نیز باید اقدامات پیشگیرانه مناسبی انجام گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پليس راهور اربعين حسيني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۵۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها