Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@05:52:06 GMT

معاملات بورس در هفته ای که گذشت

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۵۶۷۳

معاملات بورس در هفته ای که گذشت

 با احتساب تعطیلی روز دوشنبه (٢٢ مرداد ماه) تعداد روزهای معاملاتی بورس در هفته ای که گذشت چهار روز بود که شاخص کل در این مدت ٦ هزار ٢٢٨ واحد رشد داشت.

شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (١٦ مرداد) با عدد ٢٥٥ هزار و ١٦٣ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (٢٣ مرداد ماه) به عدد ٢٦١ هزار و ٣٩١ واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص آزاد شناور در آخرین روز معاملات هفته گذشته ٢٨٨ هزار و ٩٣٧ واحد بود که در روز چهارشنبه این هفته به رقم ٢٩٦ هزار و ٤١١ واحد رسید.

همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته گذشته ٦٥ هزار و ٣٣١ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ٦٨ هزار و ٢٧٢ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ٤٣ هزار و ٧٩٥ واحد به عدد ٤٥ هزار و ٧٥٧ واحد رسید.

حجم معاملات بورس تهران در هفته جاری، ١٣ میلیارد و ٨٠٥ میلیون سهم به ارزش ٤١ هزار و ٢٩٧ میلیارد ریال و حجم معاملات فرابورس در مدت ذکر شده هفت میلیارد و ٨٥٩ میلیون سهم به ارزش ٣١ هزار و ٩٢٥ میلیارد بوده است.

در هفته منتهی به ٢٣ مرداد ماه صنایع انبوه سازی، حمل و نقل، قند و شکر، کانه های فلزی، خودرو، سیمان، فلزات اساسی، فرآورده های نفتی و کانه های فلزی بیشترین میزان بازدهی را به خود اختصاص دادند که طبق آمار ارائه شده صنایع انبوه سازی و حمل و نقل در هفته ای که گذشت با بیشترین میزان بازدهی همراه بودند.

گفتنی است، در هفته منتهی به ٢٣ مرداد ماه گروه شیمیایی، فلزات اساسی، خودرو و قطعات، بانک ها و موسسات اعتباری، انبوه سازی املاک و مستغلات، سرمایه گذاری ها و دارویی ها نسبت به دیگر صنایع بیشترین ارزش معاملات و صنعت بانکداری و موسسات اعتباری، خودرو و قطعات، ماشین آلات و تجهیزات، فلزات اساسی و شیمیایی ها بیشترین میزان از حجم معاملات را به خود اختصاص دادند.

آمار موجود نشان دهنده بیشترین میزان ورود نقدینگی در گروه‌های کوچک مانند گروه ساختمان، حمل‌ونقل و سیمان در روزهای نخست معاملات هفته جاری بوده است، در حالی که بازار در دو روز پایانی معاملات تغییر مسیر داد و بیشتر توجه بازار به سمت نمادهای بزرگ رفت که این امر زمینه ثبت رکوردهای جدید در بازار سرمایه را فراهم کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار بازار بورس سازمان بورس و اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۵۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا

بیش از ۳ میلیون تن انواع محصول به ارزش ۳۶ همت هفته گذشته در بورس کالا دادوستد شد و سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی، و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را داشتند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در معاملات هفته گذشته بازار فیزیکی بورس کالای ایران 3 میلیون و 284 هزار و 326 تن انواع محصول به ارزش 36 هزار میلیارد تومان دادوستد شد. به لحاظ حجم سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری نیز بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را به خود اختصاص داده بودند.

بر اساس این گزارش، تالار محصولات صنعتی و معدنی شاهد معامله 2 میلیون و 719 هزار و 651 تن انواع کالا به ارزش 24.7 هزار میلیارد تومان در هفته گذشته بود.

در این تالار یک میلیون و 297 هزار و 938 تن سیمان، 741 هزار تن سنگ آهن، 422 هزار و 238 تن فولاد، 231 هزار و 250 تن آهن اسفنجی، 17 هزار و 210 تن آلومینیوم معامله، 7 هزار و 930 تن مس، یک هزار و 185 تن روی، 200 تن کک و 200 تن کنسانتره مولیبدن شد.

از طرفی در دو بخش داخلی و صادراتی تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 421 هزار و 768 تن انواع کالا و محصول به ارزش 9.1 هزار میلیارد تومان به فروش رسید.

در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 184 هزار و 900 تن وکیوم باتوم، 140 هزار و 449 تن قیر، 102 هزار و 877 تن مواد پلیمری، 54 هزار و 500 تن لوب کات، 39 هزار و 103 تن مواد شیمیایی، 13 هزار و 970 تن گوگرد، 5 هزار و 521 تن روغن و 570 تن گازها و خوراک ها معامله شد.

همچنین تالار کشاورزی نیز شاهد معامله یک و نیم تن زعفران به ارزش 150 میلیارد تومان بود و بازار فرعی هم معامله 22 هزار و 623 تن انواع کالا و محصول به ارزش72.2 میلیارد تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس امروز ۹ اردیبهشت/افت ۲۰۱۴۵ واحدی
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • شاخص بورس امروز ۸ اردیبهشت/رشد ۶۵۲ واحدی
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس