Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد: تا پایان برنامه ششم صد درصد جامعه عشایر به برق و ۸۰ درصد به اینترنت دسترسی خواهند داشت. ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، کرمعلی قندالی رئیس سازمان امور عشایر امروز در حاشیه افتتاحیه چهارمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستاییان و عشایر ایران، اظهار کرد: امسال برای چهارمین سال متوالی نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایر کشور را در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران افتتاح شد و تا 27 مرداد ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه آمارهایی درباره جمعیت و تولیدات عشایر کشور، افزود: 213 هزار نفر خانوار عشایری در کشور داریم که 1.8درصد جمعیت کشور را شامل می‌شوند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: 70 درصد اقتصاد جامعه عشایر کشور مربوط به فعالیت‌های دامپروری است به طوری که این بخش 23 تا 24 میلیون جمعیت دامی دارد و 25 درصد گوشت قرمز کشور را تولید می‌کنند. همچنین 35 درصد صنایع دستی کشور توسط عشایر قیوم تولید می‌شود.

قندالی با اشاره به این که نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری هر ساله یکبار به صورت ملی برگزار می‌شود، گفت: در 16 استان دیگر نیز هر ساله نمایشگاه‌های توانمندی‌های عشایری به صورت استانی برگزار می‌شود. که به طور معمول استقبال مناسبی از این نمایشگاه‌ها صورت می‌گیرد.

وی در حوزه عشایر خاطر نشان کرد: عشایر کشور علاوه بر تولید مواد پروتئینی و صنایع دستی در حوزه‌هایی مانند گردشگری، طبیعت‌گردی و تولید گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی فعالیت دارند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران یادآور شد: سطح زیر کشت گیاهان دارویی عشایر کشور 10هزار هکتار است و 500 هزار هکتار نیز از عرصه‌های طبیعی برداشت انجام می‌دهند.

قندالی گفت: تولید محصولات کشاورزی و دامپروری عشایر کشور در مجموع 6 میلیون تن می‌شود که 3 برابر جمعیت خود تولید دارند.

به گزارش تسنیم، کل تولید محصولات کشاورزی کشور حدود 123 میلیون تن است.

وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به حفظ فرهنگ اصیل در جامعه عشایری گفت: جامعه عشایری کشور فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی خود را حفظ کرده و به صورت بکر باقی مانده است که ما در سازمان امور عشایر و دیگر دستگاه‌ها مسئولیت حفظ آن  بر عهده داریم.

رئیس سازمان امور عشایر ایران، بیان کرد: مصوبه دیگری نیز در این ارتباط در هیئت دولت طرح شده که شامل طرح ارتقاء سطح آگاهی، فرهنگی و مذهبی عشایر کشور است که در دستور کار ما قرار دارد؛ طرح ویژه افزایش سطح سواد این بخش نیز در دستور کار است.

سطح سواد جامعه عشایری 15 درصد از شاخص کل کشور عقب است

قندالی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم، گفت: در حال حاضر 70 درصد عشایر کشور باسواد هستند که نسبت به شاخص کشور 15 تا 16 درصد عقب است.

وی تصریح کرد: این رقم در سال 66 ، بیست و هفت درصد بوده است اما امروز به 70 درصد رسیده و افزایش سواد جامعه عشایر رشد مناسبی دارد و پیش‌بینی شده در افق سال 1404 به 70 درصد برسد.

299 پروژه آبرسانی عشایر امسال اجرا می‌شود

رئیس سازمان امور عشایر ایران، با بیان این که 66 هزار کیلومتر راه عشایری در کشور وجود دارد، یادآور شد: برای رساندن آب آشامیدنی به عشایر کشور 237 میلیارد تومان در قالب 299 پروژه امسال اجرا می‌شود که اعتبارات آن با عنایت به رهبری مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی تامین می‌شود.

قندالی گفت: در جامعه عشایری کشور 400 میلیارد تومان تسهیلات برای تامین سرمایه درگردش زنجیره‌های تولید در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با اشاره به جبران خسارت عشایر کشور از سیل اخیر خاطر نشان کرد: در بخش سرپناه و زیرساخت‌های جامعه عشایر کشور آسیب‌هایی ناشی از سیل دیده است که اطلاعات آن در سامانه سجاد ثبت شده تا افراد بتوانند از تسهیلات بهره‌مند شوند.

تا پایان برنامه ششم همه عشایر به برق و 80 درصد آنها به اینترنت دسترسی پیدا می‌کنند

رئیس سازمان امور عشایر ایران، تصریح کرد: تمام جامعه عشایر کشور تا پایان برنامه ششم به پنل‌های خورشیدی برای تامین برق، پاک و ارزان مجهز می‌شود و بر این اساس همه عشایر حداقل یک لامپ در محل اسکان خواهند داشت.

قندالی یادآور شد: تا پایان برنامه شش همچنین 80 درصد جامعه عشایر کشور از امکان اینترنت برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/ن

R1342/P/S7,83/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه اینترنت در هیچ کدام از حوزه‌های امتحانی نوبت اول کنکور قطع نمی‌شود، گفت: دستگاه‌های اجرایی، انتظامی، امنیتی و قضائی به صورت فعال برای برگزاری آزمون سراسری در امنیت و سلامت کامل در حال فعالیت هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عبدالرسول پور عباس ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم با مسئولان بخش‌های مختلف اعم از سازمان‌های اجرایی، اطلاعاتی و امنیتی برای برگزاری نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ امن و سالم انجام شده است و داوطلبان با خیال راحت در جلسه آزمون شرکت کنند.

معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی، انتظامی، امنیتی و قضائی به صورت فعال برای برگزاری آزمون سراسری در امنیت و سلامت کامل در حال فعالیت هستند که جای تقدیر و تشکر دارد و با همکاری پلیس فتا شبکه‌های کلاهبرداری در فضای مجازی شناسایی شده و برخورد لازم با آن‌ها انجام می‌شود؛ لذا بار دیگر از داوطلبان و خانواده‌های آن‌ها درخواست می‌شود فریب این شبکه‌های اجتماعی کلاهبرداری مدعی تقلب کنکور را نخورند که خسارات وارده و محرومیت‌ها به هیچ عنوان قابل گذشت و جبران نیست.

وی در ادامه تصریح شد: آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، هنر و زبان‌های خارجی نیز عصر همان روز برگزار می‌شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: آزمون داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی نیز صبح پس فردا جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه اینترنت در هیچکدام از حوزه‌های امتحانی نوبت اول کنکور قطع نمی‌شود، گفت: برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم‌چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است.

پور عباس تاکید کرد: فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها رأس ساعت ۸:۰۰ (هشت) و بعدازظهر ساعت ۱۴:۳۰ (دو و نیم بعدازظهر) آغاز می‌شود و دربِ حوزه‌های امتحانی به ترتیب رأس ساعت ۷:۳۰ صبح و ۱۴:۰۰ (دو بعدازظهر) بسته خواهد شد.

به گزارش ایسنا؛ در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آنها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

کد خبر 747585

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است
  • اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی