Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد نجار تمیزکار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان امسال دهمین سال خود را پشت سر می گذارد و در این مدت شهرداران و شوراهای از این جشنواره حمایت کردند و اگر حمایت تیم مدیریت شهری در ادوار مختلف نبود، این درخت به ثمر نمی نشست.

وی خاطرنشان کرد: در جشنواره امسال از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می شود و سرمایه گذارانی که حمایت مادی و معنوی از جشنواره داشته باشند در اختتامیه جشنواره  اسامی آنها اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی  اظهار داشت : جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان از جشنواره های خوب و مطرح کشور است و به حدی رشد کرده است که سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل از آن حمایت می کنند.

تمیزکار همکاری بخش خصوصی را یک موفقیت برای جشنواره دانست و اظهار امیدواری کرد که  با استفاده از پتانسیل‌ و ظرفیت های سرمایه‌گذاران و صاحبان مشاغل جشنواره امسال با شکوه تر از گذشته برگزار شود.

 دهمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان از ۲۶ تا ۳۰ مرداد ماه جاری با حضور هنرمندان نمایشی ۲۵ استان کشور در شهر لاهیجان واقع  در شرق استان گیلان  برگزار می شود.

آثار منتخب راه یافته در بخش مسابقه شامل ۱۴ اثر به نام های مردی برای تمام فصول به کارگردانی حسام خلیل نژادی از دامغان ، توهم به کارگردانی طوبی رحمان نیا از رشت ، هزار تو به کارگردانی رامین عطار از پیرانشهر ، چسب زخم به کارگردانی امیر رجب پور از الوند قزوین ، دردسر های آقای طریقت به کارگردانی میثم سرآبادانی از تفرش ،سد جعفر به کارگردانی سعید بادینی از زاهدان، کلاف به کارگردانی علی کشاورزی از البرز نظر آباد ، دستکاری به کارگردانی مهدی ضیائیان پوراز تهران، ری ترن به کارگردانی رضا سلطانی از کرمان، این چرخ زنگ زده به کارگردانی نرگس خاک کار از تهران، آرشیتکت به کارگردانی مصطفی کولیوند از ایلام ، سایلنت به کارگردانی احمد نیک قلب از لاهیجان ، داشتن یا نداشتن مساله این است به کارگردانی مرجان قاسمی از دهلران و غزلی برای شهرم به کارگردانی امیر زارع زاده از سقز می باشند.

۶۰۲۹/۲۰۰۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تئاتر خیابانی لاهیجان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو