Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین نیوز - رضا مروّتی؛ یکی از مباحث بسیار جذاب و پرطرفدار امروزه، خصوصاً در قرن حاضر، مباحث «آخرالزمانی و ظهور منجی» است؛ به طوری که اغلب مردم جهان با هر قوم و ملیت و دینی، در آمدن یک منجی اتفاق نظر دارند و اخبار پیرامونی این موضوع را مورد توجه قرار می دهند.

با توجه به این ذائقه ی جهانی و فراگیر، حتی کمپانی های معروف و بزرگ فیلمسازی جهان نیز فیلم ها و سریال های مرتبط با آخرالزمان را سالانه تولید می کنند، البته با نگاه انحرافی؛ که بررسی آن در این یادداشت کوتاه نمی گنجد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعتقاد ما شیعیان، منجی بشریت در آخرالزمان، قطعاً امام مهدی علیه السلام خواهد بود، بدون تردید.

 برای ظهور امام زمان (عج) نمی توان زمان قطعی تعیین کرد و نباید هم تعیین کرد، اما با بررسی نشانه های ظهور در روایات ائمه اطهار، این موضوع کاملا قابل درک است که در آخرالزمان به سر می بریم و ظهور امام زمان (عج) خیلی دور نیست.

آخرین نیوز در نظر دارد که هر از چند گاهی به بررسی برخی نشانه های ظهور که مختص زمانه کنونی دنیاست، بپردازد.

یکی از موضوعاتی که در روایات اسلامی درمورد آخرالزمان مطرح شده و قطعا مختص زمانه کنونی دنیاست، موضوع «ورود زنان به اشتغال» است.

حضرت علی علیه السلام در بیان نشانه‌های ظهور می‌فرمایند: «زنان در آخرالزّمان به خاطر حرص به دنیا در کسب و کار همسران خود شرکت می‌نمایند».

قطعاً اشتغال زنانی که خرج یک خانوار را تامین می کنند و یا کمک خرج یک خانوار به دلیل مشکلات اقتصادی هستند، کمتر از عبادت نیست و منظور این حدیث از ورود زنان به اشتغال، زنانی است که برای حرص پول بیشتر و کسب درآمد برای خوش گذرانی، وارد مشاغل مختلف می شوند.

جالب تر اینکه به خاطر اینکه این زنان وارد مشاغل شوند، بسیاری از مردان که گرداننده اصلی خرج یک خانوار هستند در نظام جمهوری اسلامی ایران بیکار می مانند! البته در اینجا، از بررسی این موضوع هم که چه تعداد منشی زن در کشور داریم و اساساً چرا همه باید زن باشند! صرف نظر می کنیم.

در این بین سوال مهمی که در ذهن نقش می بندد این است چه تعداد شغل در کشور، در گرو افرادی است که به اشتغال به عنوان درآمدی برای تفریح، گشت و گذار، جراحی زیبایی و از این قبیل امور نگاه می کنند؟!

اگر از منظر دیگر به موضوع «اشتغال زنان» به عنوان «رعایت حقوق بشر سازمان ملل» از آن یاده می شود، بنگریم، در واقع امروزه در جهان، کسانی که ادعای رعایت حقوق بشر را دارند، حقوق بشریِ زنان و مردان را در این می بینند که مردان و زنان باید در همه امور پا به پای هم حضور داشته باشند و هیچ محدودیتی نباشد ولو بچه دار شدن! ؛ حتی سبک زندگی شان هم باید بدون هیچ تفاوتی عیناً شبیه یکدیگر باشد! و اگر اینطور شود یعنی حقوقشان رعایت شده است!

از سویی، یکی از تمرکزات اصلی «مدعیانِ حقوق بشر» مسئله «سبک زندگی زنان» است؛ و چرا در اغلب موارد اینطور فرهنگ سازی شده که باید زنان بتوانند سبک زندگی مردانه داشته باشند و اگر اینطور شود به حقوقشان رسیده اند؟!

اساساً چرا در اغلب موارد زنان باید مقلّد سبک زندگی مردانه باشند؟! چرا این موضوع بالعکس نیست؟!

 یا اینکه دستان پشت پرده ای وجود دارد؟! شاید برخی مردان برای هوسرانی و آقایی خود بر همه، چنین داستانی را به عنوان حقوق بشر در ذهن ها نقاشی کرده اند؟!

یک سوال اساسی؛

به طور نمونه، چرا غرب در مهمانی های رسمی خود، برای مردان، فرهنگ پوشش کامل ( کت و شلوار، یقه ی بسته و پاپیون) را جا انداخته و در نقطه مقابل در همان مهمانی های رسمی، فرهنگ برهنگی را برای زنان به عنوان "شیک بودن" باب کرده است؟!

جسم و روحیات متفاوت قطعاً سبک زندگی متفاوتی هم می خواهد و این طبیعی است؛ با این نگاه به «زنان و مردان»، که هر کدام «حقوق بشری مختص خودشان» را دارند و باید رعایت شود، نگاه «حقوق بشری غرب» که نوچه های داخلی شان (همانند برخی سلبریتی های داخلی) ادعاهای مضحک آنان را طوطی وار تکرار می کنند، مضحک به نظر خواهد رسید.

محمّد بن مسلم می‌گوید: به امام باقر(علیه السلام) عرض کردم: قائم شما چه وقت ظهور خواهد کرد؟ امام(علیه السلام) فرمودند: «آنگاه که مردها خود را شبیه زنان نمایند و زن‌ها شبیه مردان شوند، آنگاه که مردان به مردان اکتفا کنند و زنان به زنان.»

ادامه دارد ...

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان

بحث تربیت نیرو و ازدیاد معارف در بین دانشجویان را رهبری مورد تاکید قرار داده‌اند و طبق اساسنامه ما نیز تربیت نیروی در تراز انقلاب اسلامی کاری است که باید انجام دهیم و در اولویت‌های ما قرار دارد.

حدیث مرتضوی‌فر، دبیرخواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو گفت: اولین دوره تشکیلاتی بشری از ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت در محل فرهنگسرای خاوران برگزار می‌شود. در این دوره ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر از خواهران دفاتر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان حاضر هستند. حدود ۲۰ دفتر از سراسر کشور در این دوره ثبت نام کردند.

 

وی درباره چرایی ضرورت این دوره گفت: بحث تربیت نیرو و ازدیاد معارف در بین دانشجویان را رهبری مورد تاکید قرار داده‌اند و طبق اساسنامه ما نیز تربیت نیروی در تراز انقلاب اسلامی کاری است که باید انجام دهیم و در اولویت‌های ما قرار دارد.

وی درباره نام دوره توضیح داد: بشری به معنای بشارت و مژده است و به آیه  هُدي‌ً وَ رَحمَةً وَ بُشري‌ لِلمُسلِمِين‌َ اشاره دارد.

 

مرتضوی‌فر گفت: از بین قالب های مختلف برگزاری دوره، حضوری بودن از باقی موارد بهتر است و بستری جهت انتقال تجربه نیز شکل خواهد گرفت.

ابعاد بصیریتی و تشکیلاتی و زنان و خانواده از جمله موارد مورد اشاره ما بوده و دو بعد تشکیلاتی و زنان و خانواده محور اصلی دوره بوده و بیشتر به صورت کارگاهی قابل ارائه هستند.

دیگر خبرها

  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • نظر برادر همسر رهبری درباره حجاب زنان و قوانین مردانه آن | فیلـم
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است