Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی گفت: در حال طراحی سیستم سامانه‌ای هستیم تا در آینده نزدیک داروی بیماران خاص درب منزل آنها تحویل داده شود. ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، سعید نمکی دقایقی پیش در حاشیه بازدید از بیمارستان امام‌ خمینی(ره) محلات در جمع‌خبرنگاران با اشاره به وضعیت تامین دارو در کشور اظهار داشت: در زمینه تامین داروهای حساس کمبودی نداشته و تعداد کمبودها بسیار بسیار کم بوده و در مقایسه با سال گذشته نیز کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زمینه تامین داروی بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز داروها با ارز 4 هزار و 200 تومانی تهیه می‌شود، درحال طراحی سیستم سامانه‌ای هستیم تا در آینده نزدیک داروی بیماران خاص درب منزل آنها تحویل داده شود تا آنها نیاز به مراجعه به محل تحویل دارو نداشته باشند.

وزیر بهداشت و درمان تصریح کرد: مشکل دارو نداریم، هرچند که اجازه ورود به برخی از داروهای برند نمی‌دهیم، زیرا آنها بعضا بیش از 5 تولیدکننده داخلی دارند، ممکن است برخی از پزشکان این داروها را تجویز کنند که از آنها درخواست شده تا در راستای تقویت صنعت داخلی و حمایت از وزارت بهداشت و درمان نسخه‌ای ننویسند که سبب سرگردانی مردم شود، زیرا قطعا اجازه نمی‌دهیم دارویی که در داخل تولید می‌شود، وارد شوند و سبب لگدمال شدن تولید داخل شود.

نمکی ادامه داد: همان گونه که ابتدای سال به مردم قول دادیم اجازه نمی‌دهیم مردم حتی یک روز با مشکل کمبود داروی اساسی مواجه شوند.

وزیر بهداشت در ساوه: بازار داروهای تک‌نسخه‌ای بیماران خاص درحال کنترل استوزیر بهداشت در دلیجان: نیروی انسانی مبتنی بر نیازهای مناطق توزیع می‌شودشرکت تولید مکمل‌های غذایی دارویی در ساوه با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد

وی با اشاره به طرح مشکل در زمینه سقف پذیرش رشته‌های پزشکی نیز گفت: بررسی‌های نشان می‌دهد براساس آهنگی که پزشک تربیت می‌کنیم، کمبود اساسی در تعداد پزشک در کشور نداریم، هم‌اکنون نزدیک به 55 هزار دانشجویی پزشکی در کشور وجود دارد و سالانه 7 هزاز فارغ‌التحصیل این رشته را داریم که تعداد کمی از آنها به خارج از کشور می‌روند و مابقی در کشور می‌مانند.

وزیر بهداشت و درمان عنوان کرد: مشکل کنونی توزیع نامناسب نیروی پزشک در کشور است، در برخی از جاها پزشکان عمومی به حرفه غیر از پزشکی می‌پردازند و به نقاط محروم نمی‌روند، زیرا انگیزه کافی ایجاد نشده، 30 درصد ظرفیت بومی در رشته پزشکی در استان‌های مختلف گرفته می‌شود.

نمکی خاطرنشان کرد: باتوجه به آهنگ کنونی تربیت نیروی پزشکی در کشور، در 3 یا 4 سال آینده چیزی به نام کمبود پزشک نداشته، البته بررسی‌ها نشان داده در برخی از جاها باید تعداد دانشجوهای پزشکی افزایش پیدا کند که درصدد این مهم نیز هستیم.

وی با اشاره به سفر خود به شهرستان محلات نیز گفت: طی بازدید انجام شده از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان محلات، خوشبختانه با وجود تمام مشکلات و کمبودها، شاهد سطح و نوع مطلوب ارائه خدمات در این شهرستان بودیم.

وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: شهرستان محلات در پوشش بسیج ملی کنترل فشار خون، یکی از رتبه‌های نخست کشور را به‌دست آورد.

نمکی افزود: در شهرستان محلات یک مرکز جامع سلامت کلنگ‌زنی شد تا در آینده نزدیک کار ساخت‌ و ساز آن آغاز شود، در صدد برطرف کردن مشکلات بیمارستان جدید محلات هستیم، بیمارستان امام‌ خمینی(ره) محلات بیمارستاتی نسبتا فرسوده بوده که امیدواریم در آینده نزدیک جای خود را به یک بیمارستان مدرن و پیشرفته‌تر دهد.

انتهای پیام/ح

R41371/P/S6,73/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

 فرامرز دهمرده  اظهار کرد: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.

وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.

رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.

به گفته وی ؛ در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته ۲۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • کشف محموله دارو در زابل
  • ۷۲۷ هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد