Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: نقدینگی در اختیار مردم است و مردم بدین وسیله به برخی از بازار‌ها هجوم می‌برند لذا این نقدینگی باید حفظ و مدیریت شود و باید تدابیری اندیشیده شود تا این نقدینگی از دست مردم گرفته و به سمت تولید هدایت شود. تاریخ انتشار: 22:08 - 24 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۱۵۸۷ ولی ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با اشاره به دلایل افزایش قیمت خودرو گفت: برخی خودرو را کالای سرمایه‌ای تلقی می‌کنند که این امر باعث ایجاد دلایلی در این بازار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه کاهش عرضه خودرو یکی از مهمترین عوامل گرانی خودرو محسوب می‌شود بیان داشت: مسائلی بیرون و خارجی باعث کاهش عرضه خودرو شد این در حالی است که تقاضا هم افزایش پیدا کرد بنابراین به هم خوردن قانون عرضه و تقاضا همه چیز را از دست برنامه‌ریزان خودرو گرفت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن بیان داشت: البته این فرآیند در سایر موارد هم مشاهده شد ما نیز در بازار سکه هم شاهد این موارد بودیم و یا در بازار مسکن. بنابراین این شرایط گویای این است که نقدینگی در اختیار مردم است و مردم بدین وسیله به برخی از بازار‌ها هجوم می‌برند لذا این نقدینگی باید حفظ و مدیریت شود و باید تدابیری اندیشیده شود تا این نقدینگی از دست مردم گرفته و به سمت تولید هدایت شود.

این نماینده مجلس با اشاره به هدایت نقدینگی به سمت تولید گفت: به عنوان مثال در کشوری چون آلمان بهره بانکی یک و نیم تا ۲ درصد است لذا فردی که می‌خواهد پولش را در بانک سرمایه‌گذاری کند صرفه اقتصادی ندارد، اما وقتی این منابع در تولید سرمایه‌گذاری می‌شود تا نرخ ۵ درصد سود می‌کند لذا در این شرایط افراد به دنبال سرمایه‌گذاری در تولید هستند. اما این فرآیند در کشور ما برعکس است بدین نحو که کسی که کار تولیدی انجام می‌دهد نمی‌داند در تولید ۱۰ درصد سود می‌کند و یا خیر؟ اما این فرد  وقتی در بانک سرمایه‌گذاری می‌کند حتما می داند که ۲۰ درصد سود می‌کند بنابراین معلوم است این فرد به جای سرمایه‌گذاری در تولید در بانک سرمایه‌گذاری خواهد کرد لذا باید جلوی این فرآیند گرفته شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نقدینگی دولت و مجلس سرمایه گذاری عرضه و تقاضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود

علی رضایی ، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، با اشاره به جزئیات طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی و اخذ مالیات از ۴ دارایی مسکن، طلا، ارز و خودرو بیان کرد: یکی از دغدغه‌هایی که در طی سال‌های اخیر مردم با آن روبرو بوده، شکل گیری بازار سفته بازی است؛ این بازار باعث شده تا قیمت برخی از دارایی‌ها از جمله ارز، طلا ،مسکن و خودرو به دلیل ورود به بازار سفته بازی، افزایش پیدا کرده و آثار تورمی آن به شدت بر معیشت مردم اثر منفی گذارد.

وی تاکید کرد: برای اینکه این موضوع برطرف شده و مشکلات در این بخش از جلوی راه برداشته شود، موضوع بحث مالیات بر سوداگری و سفته بازی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سفته بازی و سوداگری بیان کرد: مفاد این طرح و قانون هیچ ارتباطی با آحاد مردم ندارد. بنده این موضوع را به صراحت اعلام می‌کنم که اساس این مالیات، بر رویکرد سفته بازی و سوداگری است و حتی یک درصد مردم هم شامل این قانون نخواهند شد.

رضایی با بیان اینکه مجوز معاملات خودرو و واحدهای مسکونی اساساً به تعداد اعضای خانوار در قانون داده شده و خانوارها می توانند در کوتاه و بلند مدت معاملات خودشان را انجام دهند، گفت: اساساً مردم ما مشمول این قانون نخواهند شد؛ حتی بنده باید به این نکته اشاره کنم که متمکنین جامعه هم مشمول این قانون نمی‌شوند. این در حالی است که این قشر از جامعه حتی به تعداد فرزندان خودشان خودرو و ملک در اختیار دارند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مالیات بر سوداگری و سفته بازی اساساً به توده‌های مردم و حتی متمکنین هم اصابت نمی‌کند و فقط بازار سفته بازی، دلالی و سوداگری را زیر ذره‌بین قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود