Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای پروتکل بیمه‌ای آنژیوگرافی در مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی نتایج بسیار مثبتی داشت، به‌طوریکه درصد قابل توجهی از آنژیوگرافی‌های غیرضرور که منجر به تابش فراوان اشعه‌ی سرطانزای ایکس به بدن بیماران می‌شود حذف شد که باید تشکر ویژه‌ای از متخصصین قلب شاغل در این مراکز داشت. منتهی در برخی مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی این پروتکل اجرا نمی‌شود درحالی‌که در این مراکز آمار آنژیوگرافی کم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه‌ی سه شنبه قبل در «موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی» که مدیرعامل محترم سازمان نیز حضور داشت صاحبنظران حوزه‌ی سلامت در این زمینه بحث‌های کارشناسی خوبی ارائه دادند؛ از جمله جناب آقای دکتر «اکبری ساری» متخصص اقتصاد سلامت و رئیس برد این رشته و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان را متاثر از خدمات القایی و غیرضروری دانست. جالب بود که آقای سالاری نیز در همان جلسه با آوردن مثالی جالب وجود خدمات القایی را پذیرفت.

در پروتکل آنژیوگرافی وزارت بهداشت اشکالاتی وجود دارد، از جمله اینکه تنها تنبیه پزشکی که بیش از ۲۵ درصد از آنژیوگرافی‌های وی نرمال باشد را عدم پرداخت دستمزد عنوان کرد که مشخص نیست منظور درصد بالاتر از ۲۵ است یا کل نرمال‌ها را شامل می‌شود و ایراد دیگر این است که جریمه‌ وارد شدن خسارت به بیمار و بیمارستان را لحاظ نکرده است. اشکال دیگر پروتکل آنژیوگرافی این است که تعریف نرمال مشخص نیست درحالی‌که گرفتگی ملایم هم که نیازی به آنژیوگرافی ندارد جزو نرمال لحاظ نشده است.

برآورد می‌شود که فقط در شهر تهران سالیانه حدود هشتصد هزار نفر آنژیوگرافی می‌شوند و در کل کشور عددی حدود دو میلیون بار آنژیوگرافی انجام می‌گیرد. یعنی به ازای هر ۴۰ نفر در ایران یک نفر آنژیوگرافی می‌شود با احتساب حداقل ۲ درصد آنژیوپلاستی عدد ۴۰۰ هزار بدست می‌آید که به معنای آنژیوپلاستی است که به ازای هر صد هزار نفر ۵۰۰ نفر آنژیوپلاستی را داریم درحالیکه این آمار در آلمان حدود ۲۵۰ آنژیوپلاستی به ازای  صد هزار نفر است‌.

به هرحال اشکال اصلی کار بیمه‌ها در ایران این است که پرونده‌های آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی را از سایر پرونده‌های بیمارستانی جدا نمی‌کنند، از سویی تعداد نرمال‌ها را نیز احصا نمی‌کنند. برآورد می‌شود که در طول سال با دو میلیون آنژیوگرافی (حدود ۴۰۰ هزار آنژیوپلاستی)، حداقل سه هزار میلیارد در این بخش هزینه از سوی بیمه‌ها پرداخت شود که این عدد به جز پرداختی بیمه‌های تکمیلی و پرداخت از جیب مردم است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تقاضای القایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت