Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، نشست نقد و بررسی فیلم «مغزهای کوچک زنگ‌زده» به کارگردانی هومن سیدی شب گذشته، 24 مردادماه به همت مرکز بین‌المللی روانشناسی باور و با حضور جمعی از روانشناسان و روانپزشکان برتر استان قم در سینما آوینه برگزار شد.

عباس شهیدی، رئیس انجمن روانپزشکان استان قم در این نشست گفت: خشم نکته اولی است که از فیلم «مغزهای کوچک زنگ‌زده» برداشت می‌شود و بر اساس آمار ارائه شده از سوی مؤسسه مطالعاتی گالوپ ایران جزو کشورهای خشمگین جهان به شمار می‌رود، طبیعتاً خشم جزیی از ذات انسان‌هاست اما مهم‌تر از آن ابراز خشم یا همان پرخاشگری است که باید مورد ارزیابی قرار ‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش مهارت‌های لازم برای زندگی مردم از جمله کنترل خشم بسیار ضعیف است و با وجود اینکه عوامل بیرونی از جمله فقر و بیکاری و..در بروز خشم حائز اهمیت است اما علم روانشناسی عمده علل بروز خشم را نگرش‌های درونی می‌دانند.

شهیدی با اشاره به اینکه فیلم «مغزهای کوچک زنگ‌زده» ضرورت آموزش و مهارت در مناطق حاشیه‌نشین را به جامعه یادآوری می‌کند، بیان کرد: اختلاسگران، جاعلان اسناد و قاچاقچی مواد مخدر عموماً از نظر روانشناسی شخصیت «آنتی سوشیال» یا شخصیت ضداجتماعی دارند.

وی با یادآوری اینکه اختلالات شخصیتی علاوه بر ژنتیک به محیط اطراف افراد نیز بستگی دارد، گفت: اگر تمام خصوصیات افراد را تحت تأثیر محیط تلقی کنیم، تأثیر آموزش، ژنتیک و امکان تغییر و تحول شخصیت فرد زیر سؤال خواهد رفت و با این تفکر، افرادی که در محیط نامناسب به دنیا آمدند امکان تغییر و تحول ندارند، محکوم به نابودی هستند و قربانی می‌شوند در شرایطی که چنین موضوعی حقیقت ندارد.

همچنین در ادامه نشست نقد و بررسی فیلم «مغزهای کوچک زنگ‌زده» بهروز قلایی، پژوهشگر و عضو هیئت علمی دانشگاه درباره شخصیت «شهروز»؛ پسر کوچک خانواده که دارای شخصیت ضداجتماعی است، گفت: شهروز بسیاری از مسائل ناهنجار اجتماعی را انجام می‌دهد و این موضوع تا حدود زیادی وابسته به محیط اطراف و خانواده او بستگی دارد.

وی افزود: پدر نماد قدرت و عزت نفس یک خانواده است که در این فیلم این نماد به شدت ضعیف بود و بنایراین پدری که نتواند اعتماد و عزت نفس را به فرزندان خود انتقال دهد، تربیت فرزندانش تکمیل نشده ‌است و در نهایت همان‌گونه که در فیلم مشاهده کردیم، خانواده‌ای با این خصوصیت دچار فروپاشی می‌شوند.

در پایان نشست زینب‌سادات برقعی، وکیل پایه یک دادگستری درباره ابعاد حقوقی و قانونی مسائل مطرح شده در فیلم گفت: اولین موضوع شاخص این فیلم نگهداری و پخش مواد مخدر است که در جامعه مجازات مختلفی دارد، برای مثال اگر مواد مخدر در وسایل شخصی هرکس یا منزل شخصی او پیداکنند آن شخص مجازات خواهد شد مگر اینکه بتواند ثابت کند به او تعلقی ندارد.

وی افزود: مسئله دوم در این فیلم اقدام به قتل دختر خانواده است که متأسفانه برخی افراد تصور می‌کنند اقدام به قتل جرم نیست اما این خیال باطلی بیش نیست زیرا اگر فردی اقدام به قتل شخصی کند، حتی اگر آن شخص کشته نشود، بازهم مجازات دارد.

برقعی با اشاره به یکی از بخش‌های مهم فیلم مبنی بر «پخش فیلم خصوصی دختر در فضای مجازی» ادامه داد: اگر در فیلم خصوصی یک فرد که از سوی خطاکاران پخش شده ‌است به او هتک حیثیت شده باشد، برای فرد خاطی مجازات دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم خبرگزاری قرآن فیلم مغزهای کوچک زنگ زده ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴

طبق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴ از قاره آسیا حاصل می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اقتصادهای جهانی پس از هر رکود اغلب قوی‌تر از همیشه به شرایط پیش از رکود باز می‌گردند، مگر این‌که در مسیر خود با موانع جدیدی برخورد کنند. اقتصاد جهانی پیش از شیوع کووید -۱۹ در مسیر سریع‌ترین بهبود پس از رکود اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم قرار داشت. این بیماری همه‌گیر کسب‌وکارها را تعطیل، سفرها را متوقف و زنجیره‌های تأمین را مختل کرد.

پس از کرونا کشورها و مناطق متعددی فرآیند بهبود اقتصادی را آغاز کردند، با این حال درگیری میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ شرایط را تغییر داد و کمتر از دو ماه بعد، صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی چشم‌انداز اقتصاد جهانی قبلی خود را ۱.۳ درصد کاهش داد و به ۳.۶ درصد برای سال جاری و سال‌های بعد رساند. اعداد واقعی حاکی از رشدی حتی کمتر از تخمین‌ها بود و در سال ۲۰۲۲ به ۳.۴ درصد و در سال ۲۰۲۳ به ۳.۲ درصد رسید.

اقتصاد جهان پیش از شرایط اوکراین نیز همچنان با تأثیرات همه‌گیری، تورم شتاب‌زده، قرنطینه‌های طولانی‌مدت، اختلال در زنجیره‌های تأمین جهانی، افزایش چندپارگی ژئوپلیتیکی، تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی و مواردی از این قبیل دست‌وپنجه نرم می‌کرد، با این حال در حالی که تأثیر هر یک از این مؤلفه‌ها در طول زمان شاهد نوسان بود، دستورالعمل رشد اقتصادی کند تا حد زیادی ثابت ماند.

آسیا، مرکز رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴

هر چند گمان می‌شود که رشد منفی و آهسته اقتصادی بیشتر بر کوچک‌ترین و شکننده‌ترین کشورهای جهان تأثیر می‌گذارند، واقعیت در اغلب موارد برعکس است و نه‌تنها بسیاری از کشورهای نوظهور کوچک در میان اقتصادهای با رشد سریع در جهان، بلکه در میان کشورهایی قرار دارند که در سال‌های اخیر توسعه آهسته یا نزدیک به صفر را تجربه کرده‌اند.

طبق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، تقریباً ۶۰ درصد از رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴ از قاره آسیا حاصل می‌شود و پیش‌بینی می‌شود کشورهایی مانند مالزی و چین بیش از چهار درصد، اندونزی، بنگلادش و ویتنام حدود پنج درصد یا بیشتر و فیلیپین، مغولستان و هند بیش از ۶ درصد رشد کنند. این اقتصادها دقیقاً به این دلیل رشد خواهند کرد که در مقایسه با کشورهای بالغ و توسعه‌یافته جمعیتی جوان‌تر و فضای بیشتری برای رشد دادند، زیرساخت‌های خود را بهبود می‌بخشند، سرمایه‌گذاری‌های جدید می‌کنند.

با این وجود سایر بازارهای نوظهور و مرزی، به‌ویژه آن‌هایی که هنوز بار سنگین هزینه‌های غذا و سوخت را متحمل می‌شوند، وضعیت بسیار بدتری خواهند داشت و چالش‌های بحران چندوجهی کنونی برای آن‌ها شدیدتر است. این چالش‌ها شامل افزایش فشار مالی، سقوط تقاضای داخلی و خارجی و بی‌ثباتی سیاسی است. این کشورها در حال حاضر نیز در حال تحمل یک رکود عمیق و طولانی‌مدت هستند که پتانسیل متوقف یا معکوس کردن تمام دستاوردهای به‌دست‌آمده آن‌ها در دهه‌های گذشته را دارد.

بنابراین کووید -۱۹ باعث اولین افزایش فقر جهانی در بیش از دو دهه اخیر شد و افزایش تورم و اثرات درگیری در اوکراین شرایط را سخت‌تر کرد. جنگ رژیم اسرائیل و غزه نیز در وهله کنونی رشد و سرمایه‌گذاری را در کل منطقه کاهش داده است. به این ترتیب در حالی که اوکراین پس از سقوط تقریباً ۳۰ درصدی اقتصاد در سال ۲۰۲۲، بازگشتی متوسط را تجربه کرده است، وضعیت مالی و سیاسی در کشورهای کرانه باختری و غزه، همچنین کشورهای درگیر با خشونت و درگیری مانند سوریه، اریتره و افغانستان به‌حدی نامطمئن است که صندوق بین‌المللی پول آن‌ها را به‌طور کامل از پیش‌بینی‌های اقتصادی خود حذف کرده است.

کد خبر 750243

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید