Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@22:55:54 GMT

اشتغالزایی برای جوانان از طریق استارت‌آپها

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۲۵۰۵

آفتاب‌‌نیوز :

اصغرنوراله زاده، اظهار کرد: در بعضی از بخشها ظرفیتهای شغلی بسیاری نهفته که با ورود استارت‌آپها به این بخشها، این ظرفیتها شناسایی شده و موجب اشتغالزایی در کشور می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از سیاستهای صندوق این بوده که از کسب و کارهای اینترنتی و نوپا حمایت کرده است از این رو استارت‌آپهایی که به حوزه اینترنت اشیا یا توسعه بازار کالاهای ایرانی و تامین مالی ورود کرده‌اند، حمایت کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته نوراله زاده صندوق کارآفرینی امید با توجه به نقش موثری که استارت‌آپها در بهبود زندگی مردم و توسعه خدمات از خود نشان داده‌اند حمایت از ایده‌های خلاقانه و نو برای خلق فرصتهای کارآفرینی را در دستور کار قرار داده است.

پرداخت تسهیلات به ۱۱۰ طرح استارت‌آپی

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت ارتباطات خبر داد و گفت: به موجب این تفاهم‌نامه حدود ۱۸۵ طرح استارت آپی توسط وزارت ارتباطات به ما معرفی شده که از این تعداد به ۱۱۰ طرح تسهیلات داده شده و در قبال پرداخت تسهیلات تضامین لازم اخذ شده است.

وی در ادامه از حمایت ۲۳ هزار طرح در حوزه مشاغل روستایی و عشایری طی سال گذشته خبر داد و گفت: ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این طرح‌ها اختصاص یافته که منجر به ایجاد و تثبیت ۶۷ هزار فرصت شغلی برای روستاییان و عشایر شده است.

ماندگاری ۹۲ درصد مشاغل خانگی

به گفته نوراله زاده ۹۲ درصد مشاغل ایجاد شده در حوزه مشاغل خانگی ماندگار شده و تنها شش درصد تعطیل شده‌اند و عمده تسهیلات پرداختی هم به صنایع دستی، فرش و گلیم، صنایع روستایی و بوم‌گردی اختصاص یافته است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در پایان از برگزاری چهارمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر خبر داد و گفت: در این نمایشگاه که به مدت ۴ روز از ۲۴ تا ۲۷ مرداد ماه برگزار می‌شود ۱۸۰ واحد تولیدی که دارای طرح‌های قابل توجیه و دریافت کننده تسهیلات بانکی بوده‌اند در این نمایشگاه معرفی می‌شوند.

طی سال گذشته ۹۲ هزار شغل در بخش مشاغل خانگی در کشور ایجاد شده و برای ۲۷۰ هزار نفر از متقاضیان مشاغل خانگی مجوز صادر شده است.سقف تسهیلات فردی برای متقاضیان مشاغل خانگی پیش از این ۲۰ میلیون تومان بود که اخیرا به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استارت آپها صندوق اینترنتی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • رویداد استارت آپی در گنبدکاووس با رنگ و بویی انتخاباتی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • استفاده مایکروسافت از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی دقیق‌تر آب‌وهوا
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • لزوم تسریع در روند اجرای طرح‌های مجتمع فولاد بافق
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید