Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@14:53:31 GMT

ساره بیات داور شد!

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۳۳۳۸

ساره بیات داور شد!

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ علیرضا تابش، دبیر جشنواره، طی احکامی جداگانه اعضاء هیات داوران بخش ملی سی و دومین جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان را منصوب کرد.

بر این اساس ایرج طهماسب، امرالله احمدجو، غلامرضا رمضانی، ساره بیات، مرجان اشرفی‌زاده، حامد جعفری و علی مظاهری ترکیب 7 نفره هیات داوران بخش ملی این دوره از جشنواره را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مختصری از سوابق علمی و هنری اعضاء هیات داوران را می‌خوانید:
ایرج طهماسب:

ایرج طهماسب، مجری تلویزیون، بازیگر، کارگردان و فیلمنامه‌نویس ایرانی است، او فارغ‌التحصیل رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. طهماسب بازیگری، کارگردانی و نویسندگی فیلم‌هایی چون «کلاه‌قرمزی و پسرخاله»، «یکی بود یکی نبود»، «کلاه‌قرمزی و سروناز»، «زیر درخت هلو» و «کلاه‌قرمزی و بچه‌ننه» و … را در کارنامه هنری‌اش دارد.

امرالله احمدجو:

امرالله احمدجو، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس سینما و تلویزیون است که کار خود را با ساخت فیلم‌های کوتاه آغاز کرد، وی تحصیلاتش را در رشته فیلم‌برداری در مدرسه عالی تلویزیون به پایان رساند و اولین اثر سینمایی وی «شاخه‌های بید» بود. از معروف‌ترین آثار این کارگردان می‌توان به سرال« تلویزیونی «روزی روزگاری» اشاره کرد.

حامد جعفری:

حامد جعفری، تهیه‌کننده سینما و انیمیشن اهل ایران است، او دارای مدرک رشته اقتصاد و رئیس هیئت مدیره گروه هنرپویا است. جعفری فعالیت حرفه‌ای خود را با تهیه‌کنندگی انیمیشن سینمایی «۹:۲۰ در بوشهر» در سینما آغاز کرد و هم‌اکنون به عنوان یک تهیه‌کننده سینمایی عضو رسمی جامعه صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران است. وی تهیه‌کنندگی پرفروش‌ترین انیمیشن‌های تاریخ سینمای ایران «شاهزاده روم» و «فیلشاه» را بر عهده داشته‌ و موفق به کسب دیپلم افتخار از هجدهمین جشن سینمای ایران شده ‌است.

غلامرضا رمضانی:

غلامرضا رمضانی، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس حوزه کودکان و نوجوانان اهل ایران است. او کارگردانی فیلم‌های «ضربه فنی»، «فرار از اردو»، «گنجشکک اشی‌مشی» و … را برعهده داشته و بیشتر فعالیتش در حوزه سینمای کودک و نوجوان است. نویسندگی آثار زیادی در حوزه کودک در سینما و تلویزیون برعهده رمضانی بوده است.

ساره بیات:

ساره بیات، بازیگر سینما و تلویزیون فارغ‌التحصیل رشته بازیگری از مؤسسه کارنامه است. بیات در سال ۱۳۸۹ برای بازی در فیلم جدایی «نادر از سیمین» انتخاب شد و در ادامه نیز، به همراه لیلا حاتمی، سارینا فرهادی و کیمیایی حسینی خرس نقره‌ای بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم برلین را دریافت کرد. بازی وی در فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» به کارگردانی محمدرضا خردمندان مورد توجه قرار گرفت.

مرجان اشرفی‌زاده:

مرجان اشرفی‌زاده، نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر است. از مهم‌ترین آثار مرجان اشرفی‌زاده می‌توان به فعالیت در سرالل «شکوه یک زندگی»، سرالک «دیگری» و فیلم «آبجی» اشاره کرد. وی همچنین در حوزه فیلم کوتاه نیز فعالیت‌های زیادی داشته است.

دکتر محمدعلی مظاهری:

دکتر محمدعلی مظاهری، روانشناس و استاد دانشگاه شهید بهشتی و رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی است. وی همچنین عضو انجمن روانشناسان ایران است و رشته تخصصی‌اش روانشناسی کودک است. از مظاهری مقالات بسیاری در حوزه روانشناسی در نشریات مختلف به چاپ رسیده است. وی مولف چندین کتاب در این زمینه نیز است.

سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ٢٨ مرداد تا ۴ شهریور ٩٨ به دبیرى علیرضا تابش در شهر تاریخی اصفهان برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما ساره بیات ایرج طهماسب جشنواره کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون

«دیدار در سنگلج» به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی، تولید جدید شبکه مستند، پرتره استاد سعید امیرسلیمانی از چهره‌های پیشکسوت عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون است و به مرور به زندگی شخصی و حرفه‌ای این هنرمند می‌پردازد.

توکلی با اشاره به روند تولید این فیلم مستند گفت: تصویربرداری این مستند از اوایل پاییز سال ۱۴۰۲ شروع شد. ابتدا برای پیش تولید اثر با آقای امیرسلیمانی به گفتگویی دوستانه نشستیم تا از خاطرات و صحبت هایشان نکاتی را برای ساخت و چگونگی تولید دریافت کنیم. در این گفتگو، همراه با استاد آلبوم ها، عکس‌ها و نشریات قدیمی که مربوط به سال‌های فعالیت شان در عرصه بازیگری و اجرای تئاتر در سنگلج را مرور کردیم. ایشان به زیبایی تمام از آنها تعریف می‌کردند که گویی هنوز خودشان و خاطراتشان را در «سنگلج» زنده نگه داشته بودند، برای همین بود که همان لحظه ایده شروع تصویربرداری از این مکان به ذهن مان رسید.

توکلی همچنین در این باره گفت: در این فیلم خانم علی پور، همسرآقای امیرسلیمانی برای کمک به بالاتر بردن کیفیت این فیلم با در دست داشتن نشریات و عکس‌های قدیمی که در طول فعالیت هنری استاد جمع آوری کرده بودند کمک زیادی به ما کردند که بار تصویری کار ارتقاء پیدا کند. همچنین کمند و سپند امیرسلیمانی فرزندان استاد همکاری و همراهی خوبی با من در تولید این اثر داشتند.

وی افزود: استاد ایرج راد از پیشکسوتان مطرح عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون ایران با وجود مشکلاتی که داشتند، در تولید این مستند همکاری و کمک شایانی کردند.

از دیگر عوامل تولید می‌توان به مدیر تولید: امیرمهدی صادقی، تصویربردار: ابوالفضل اعلایی و صدابردار: مهرداد مقدسی اشاره کرد.

رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» از تولیدات جدید شبکه مستند روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران واقع در تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • بازگشت بهروز افخمی کارگردان پرحاشیه ایران به آنتن تلویزیون
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • تجلیل از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • قدردانی از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • ویدئوی آهنگ عاشقانه منوچهر هادی برای دخترش سوفیا