Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما، علی دارابی پیش از ظهر امروز 25 مرداد در جمع اعضای کمیسیون خبر جشنواره تولیدات استانی صداوسیما با اشاره به شرایط ویژه کنونی در عرصه سیاست، اقتصاد و اجتماع اظهار کرد: ایرانی که زمانی حیاط خلوت آمریکا و ژاندارم و حافظ منافع آمریکا در منطقه بود حالا رودررو با ابرقدرت دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ائتلاف جهانی و منطقه‌ای علیه ایران به راه می‌اندازند تا پروژه ایران هراسی را که ساخته و پرداخته خودشان است با استفاده از زور و رسانه‌های در اختیار جا بیندازند، افزود: اگر چه ملت ایران با اراده و مصمم پای انقلاب هستند اما بدون تعارف نتیجه تحریم‌ها و تشدید آن‌ها شرایط زندگی را برای مردم سخت‌تر و دشوارتر کرده است و در عین حال گرانی، تورم و بیکاری هم مزید بر علت شده است.

معاون امور استان‌های صدا و سیما بیان کرد: اگر چه مسئولان همه در تلاش هستند توطئه بدخواهان ملت را خنثی کنند اما ضعف روحیه جهادی در میان برخی از مسئولان و کاهش منابع مالی و اعتباری کشور هم در این شرایط تاثیرگذار است، در این وضعیت رسانه و بطور اخص حوزه خبر باید امیدآفرینی کند، کارها و خدمات را نشان دهد و از سوی دیگر افشاگر توطئه‌های دشمنان باشد و بالاخره از سیاه‌نمایی و ناامیدی هم جداً اجتناب ورزد. این هنر و شاهکاری است که باید برون داد رسانه در شرایط و موقعیت خطیر کنونی باشد.

وی ادامه داد: در این حوزه بایسته‌ها و خط مشی‌های مشخصی وجود دارد که شامل اعتمادافزایی و تاثیرگذاری بر مخاطب از طریق بسته‌های خبری و گزارش‌های جذاب و پرهیز از کلیشه‌پردازی، توجه ویژه به ادبیات و زبان فارسی و پرهیز از غلط خوانی واژه‌ها، تقدم کیفیت بر کمیت در حوزه خبر و رعایت استانداردهای حرفه‌ای، تولید و ارائه خبر بر مبنای اصل مستدل بودن و باورپذیری از طریق فعال کردن هیأت‌های اندیشه‌ورز با حضور صاحب‌نظران و نخبگان رسانه‌ای، پرهیز از تبلیغات اغوا کننده و غیرواقعی، امیدآفرینی با تبیین مزیت‌های کشور و نشان دادن پیشرفت‌های علمی، فنی، عمرانی، اقتصادی و نیز موفقیت‌های علمی، هنری به طرزی که گفتمان امید در جامعه ترویج شود، پرهیز جدی از سیاه‌نمایی و برخوردهای جناحی و گروهی، تبیین این اصل که صدا و سیما متعلق به همه ایرانیان است و باید به رأی اکثریت و مفهوم مردم‌سالاری معتقد و ملتزم باشد، نقد مشفقانه و ترویج روحیه پرسشگری در بین مخاطبان، نظارت موثر و کارآمد بر عملکرد مجریان و گزارشگران و در نهایت رعایت این اصل که خبر باید در خدمت رسانه باشد زیرا در شرایطی هستیم که باید وحدت خادمان، انسجام ملی، هم‌افزایی عملکرد مسئولان را برجسته کنیم.

دارابی به اولویت‌های سال جاری رسانه ملی در حوزه خبر پرداخت و گفت: سال 98 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی سال رونق تولید نامگذاری شده است، خبر مراکز به عنوان پیشران صدا و سیما باید اخبار امیدوار کننده از رونق تولید، کسب و کار، معرفی مولدان ثروت و کارآفرینان، نشان دادن الگوهای موفق کاری نقش خود را ایفا کنند.

معاون امور استان‌های رسانه ملی انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: مشارکت گسترده مردم سرلوحه کارها باید باشد، ما باید به نهادهای نظارتی و دستگاه‌های اجرایی و مسئول در امر انتخابات برای برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم و قانونمند کمک بایسته کنیم.

وی با بیان اینکه به رغم تلاش‌های مسئولان، دولت، گروه‌های جهادی و نیروهای مسلح در مناطق سیل زده کشور هنوز عمق ویرانی‌ها و خرابی‌های ناشی از سیل برطرف نشده است عنوان کرد: به زودی فصل پاییز و سرما از راه می‌رسد و مردم باید جان پناه و خانه‌های امن داشته باشند، رسانه ملی باید ضمن نشان دادن خدمات مسئولانه، مطالبه‌گری مردم سیل زده را به عنوان یک رسالت حرفه‌ای در دستور کار قرار دهد.

کد خبر 4693838 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: علی دارابی امور استان های صدا و سیما جشنواره تولیدات استانی تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی فیلم کوتاه کنسرت موسیقی کارگردان تئاتر جشنواره آیینی و سنتی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان بازیگر تئاتر رادیو نمایش موسیقی نواحی برنامه تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

 احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخوردهایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

وی در گفتگویی که با جماران داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام‌ باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کارهای ترویجی و... . دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کارهایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آن‌ها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که این‌ها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با این‌ها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

دیگر خبرها

  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید
  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی اسرائیل را از بین برد/ معلم تراز انقلاب اسلامی محور تحول است
  • تعیین‌کننده بودن رسانه در دنیای امروز انکارناپذیر است
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • امپراطوری رسانه ای دشمن در جنگ غزه شکست خورده است
  • عدم پاسخگویی مسئولان جشنواره آسمان هشتم در میناب بی‌اعتنایی به رسانه‌ است
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است