Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حیدری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه در مصلای قدس قم افزود: جهاد دانشگاهی قم با فراوری سلول های بنیادی و انجام آزمایش های مختلف به مرحله تبدیل سلول رسیده و استفاده از داروهای مضر و جراحی های خطرناک را کاهش داده است.
وی اضافه کرد:  جهاد دانشگاهی قم در زمینه پزشکی و سلول های بنیادی توفیقات بسیار ویژه ای به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حیدری  گفت: همچنین در رابطه با پیوند خون بند ناف نیز که یک ثروت ناتمام است، واحد جهاد دانشگاهی پیشرفت ویژه ای کرده است، از ذخیره خون بند ناف برای درمان انواع سرطان استفاده می شود.
حیدری خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی جز ۱۰ مرکز اصلی در رابطه با سلول های بنیادی در سطح کشور بوده و از نظر دقت و مباحث علمی از اعتبار ویژه ای در سطح مراکز علمی برخودار است.
وی  گفت:  سلول های بنیادی در دنیای امروز، مهمترین نقش را در درمان انواع سرطان بازی می کند و واحد جهاد دانشگاهی قم در این زمینه توفیقات ویژه ای به دست آورده است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه علمی بیان کرد: اگر کشوری نتواند در زمینه علمی و پژوهشی به پیشرفت های مورد نیاز نرسد در سال های آینده با مشکلات شدید اقتصادی روبه رو شده و استقلال آن با چالش همراه می شود.
وی اضافه کرد: توسعه یافتگی ارتباط تنگاتنگی با مباحث علمی و پژوهشی دارد، یکی از مهمترین راهکارهای عبور از عقب ماندگی ها در عرصه های مختلف، توجه و تقویت جنبه علمی آن کشور است.
حیدری تصریح کرد: ارتباط بین صنعت، بازار کار و اشتغال با دانشگاه هدف عمده ای بوده که جهاد دانشگاهی آن را دنبال می کند، جهاد دانشگاهی با شادابی بخشی به بازار کار در راستای رونق اقتصادی کشور قدم بر می دارد.
حیدری در ادامه بیان کرد: برای کاهش آسیب های اجتماعی نیز جهاد دانشگاهی قم ورود جدی پیدا کرده و گام های مثبتی در این زمینه برداشته است.
وی گفت: جهاد دانشگاهی خدمات یکپارچه‌ای در رابطه با مباحث فرهنگی در دانشگاه‌های دولتی ارائه می‌دهد و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو عضو برنامه‌های جهاد دانشگاهی هستند.
حیدری تاکید کرد: ورود جدی به مبحث مشاغل خانگی از رویکردهای مهم جهاد دانشگاهی قم است، فراهم کردن امکانات آموزش و تسهیل گری مهم‌ترین حوزه رسالت جهاد دانشگاهی در این زمینه می‌باشد.
وی تاکید کرد: برای تبیین بیانیه گام دو انقلاب اسلامی، جهاد دانشگاهی استان ورود جدی پیداکرده و تاکنون هفت نشست تخصصی در رابطه با آن انجام داده است.
حیدری عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در مبحث آموزشی نیز در طول سال به بیش از ۲۰ هزار فراگیر آموزش‌های مهارت آفرینی و اشتغال‌زایی ارائه می‌دهد، همچنین آموزش تکمیلی ویژه کارکنان دولت نیز در این مرکز انجام می‌شود.
جهاد دانشگاهی در۱۶ مرداد سال ۱۳۵۹ تاسیس شد و این روز به نام جهاد دانشگاهی نام گذاری شده است.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف بازی جراحی خطبه های نماز جمعه درمان قم قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۴۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟

‌به گزارش تابناک، صابر جباری رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا 2 سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

 
آمارهای سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

 منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه