Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، پروژه‌هایی مانند شبکه ملی اطلاعات، دولت الکترونیکی و دولت همراه از آن دست طرح‌هایی هستند که افتتاح آن‌ها تازه سرآغاز فعالیت‌های لازم در این حوزه به شمار می‌رود و آغاز به کارشان، به این معنا نیست که کاملا به اتمام رسیده‌اند؛ بلکه لازم است خدمات متنوع در بستر این امکانات قرار بگیرد تا آنچه از ابتدا درباره کاهش مراجعات و صرفه‌جویی در زمان و سهولت در بروکراسی اداری مدنظر بوده، محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از رونمایی از اپلیکیشن دولت همراه، مقرر شد این سامانه مرجعی معتبر برای دریافت اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های موبایلی باشد و مزایایی از قبیل دسترسی سریع به نرم‌افزارهای مشابه با امکان دسته‌بندی موضوعی، بهره‌گیری از بازخوردهای کاربران با هدف افزایش سطح کیفی نرم‌افزارها و خدمات، ایجاد فرصت رشد برای محصولات جدید، برخورداری توسعه‌دهندگان از حمایت‌های مادی و معنوی، ارزیابی دوره‌ای و امتیازدهی مستمر به سطح خدمات ارایه‌شده توسط سازمان‌ها و نهادهای دولتی و شرکت‌های خصوصی داشته باشد.

درواقع هدف این است که با راه‌اندازی دولت همراه، به جای این‌که نیاز باشد مردم برای دریافت خدمات دولتی به سازمان‌ها مراجعه کنند، بتوانند با مراجعه به یک درگاه و در هر زمان، خدمات مورد نیاز را دریافت کنند؛ موضوعی که می‌تواند علاوه بر شفافیت عملکرد سازمان‌ها، به حل چالش‌هایی مثل آلودگی هوا، اشتغال، محیط زیست و حقوق شهروندی کمک ‌کند.

بر این اساس در درگاه ملی خدمات دولت همراه، آمده است: با هدف ایجاد دایرکتوری جامع نرم‌افزارهای تحت موبایل و به منظور مدیریت نرم‌افزارها و بهره‌مندسازی کاربران از مزایای رقابتی فضای جامع اپلیکیشن‌های موبایل و همچنین اطمینان خاطر از مسایل امنیتی و ایمنی نرم‌افزارها، مرکز اعتبارسنجی دولت همراه به همت سازمان فناوری اطلاعات ایران راه‌اندازی شده است.

در این مرکز پیاده‌سازی و بهره‌گیری از تمامی انواع فناوری‌های بی‌سیم و موبایل و کلیه خدمات، نرم‌افزارها و تجهیزات مرتبط با آن در جهت افزایش کیفی و کمّی خدمات و بهره‌وری برای شهروندان و اجزای مختلف دولت در دستور کار است.

اما از نگاهی دیگر، یکی از ویژگی‌هایی که در راه‌اندازی یک سامانه و وب‌سایت باید مورد توجه قرار می‌گیرد، به‌روز بودن اطلاعات موجود است. درواقع اطلاعات موجود در وب‌سایت باید به‌گونه‌ای باشد که مخاطبان با هر بار مراجعه به وب‌سایت بتوانند از آخرین اخبار مربوط به موضوعات مدنظر، مطلع شوند. این در حالی است که آخرین اخباری که در درگاه خدمات ملی دولت همراه وجود دارد، مربوط به آذرماه سال گذشته است.

اگر برای آگاهی از آخرین اطلاعات موجود در وب‌سایت دولت همراه به آدرس https://mob.gov.ir/ مراجعه کنید، در بخش تازه‌ها با خبری با عنوان «معاون وزیر ارتباطات خبر داد ۸۷۵ هزار کارت بانکی به کارت سوخت تبدیل شد» مواجه می‌شوید که بیش از هشت ماه از انتشار آن می‌گذرد!

اگرچه انتظار می‌رود تمامی وب‌سایت‌هایی که ارائه‌دهنده خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مختلف هستند، اخبار و اطلاعات موجود در درگاه خود را به‌روز نگه دارند، اما این انتظار از وب‌سایت‌هایی که به‌نوعی ارتباط بیش‌تری با هوشمند شدن دارند، چند برابر است؛ همانطور که در حال حاضر مراجعه به درگاه خدمات دولت همراه و مواجهه با اخبار چند ماه پیش در بخش تازه‌های این وب‌سایت، کمی تعجب‌آور است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دولت رشد محیط زیست حقوق موبایل فناوری اطلاعات حقوق فناوری اطلاعات محیط زیست کارت سوخت وبسایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۴۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!

به گزارش قدس آنلاین، فیلم «نبودن» ساخته علی مصفا در فیلیمو به نمایش درآمد اما نمایش موفقی نداشت. علی مصفا درباره پخش ناموفق فیلمش گفت: راستش من این بخش را اصلا بلد نیستم. فیلیمو هم اصلاً برای فیلم من تبلیغی نکرد. انگار اصلاً عمد داشت که فیلم را تبلیغ نکند.

او گفت: از آن‌ها پرسیدم که چرا تبلیغ نمی‌کنید؟ گفتند سیاست‌مان این است که فقط برای سریال‌های‌مان تبلیغ می‌کنیم اما واقعیت را نمی‌گفتند چون برای فیلم‌های دیگر تبلیغ می‌کردند. سرم منت گذاشتند که چون شما بودید این فیلم را پخش کردیم وگرنه فیلمی نبود که بخواهیم پخشش کنیم! ظاهراً از نگاه فیلیمو اگر روی این فیلم تبلیغ می‌کردند و می‌گفتند کارگردانش علی مصفاست، بیننده سراغش نمی‌رفت…

مصفا که در همان پلتفرم، در یک سریال بازی کرده است، گفت: آن سریال را به خاطر سروش صحت بازی کردم. فیلیمو کارشناسانی دارد که خیلی‌های‌شان دوستان خودم هستند. آن‌ها سعی می‌کنند استانداردسازی کنند و بگویند این سناریو مطابق این ملاک و معیار و متر برای شما کار می‌کند و آن دیگری کار نمی‌کند. آن‌ها معتقدند برای کارهای کمدی باید تبلیغ کنند نه کار من…

نشر اول: اندیشه پویا

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • چگونه بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنیم؟
  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • خدمات سئو سایت
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس