Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظریف روز جمعه در پیامی توئیتری درباره تبعات تروریسم اقتصادی ترامپ علیه مردم ایران نوشت: این فقط سخنی که از من بشنوید نیست. این مقاله فارن پالسی از زبان کسانی که به طور مستقیم درگیر تولید دارو برای بیماران سرطانی هستند، یکی از تبعات تروریسم اقتصادی دولت ترامپ علیه مردم ایران را نشان می‌دهد.
نشریه آمریکایی فارن پالیسی گزارش داد: واشنگتن ادعا می‌کند که فشار حداکثری مانع تامین دارو و سایر نیازهای انسانی برای ایران نیست، اما تحریم‌های بانکی موجب افزایش قیمت واردات و مسدود شدن چرخه تامین کالا و ایجاد کمبود مرگبار دارویی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش که پنجشنبه منتشر شد، ماه گذشته وزارت امور خارجه آمریکا ویدئویی خطاب به مردم ایران منتشر کرد. برایان هوک از مقامات دولت دونالد ترامپ در این ویدئو مدعی شد اینکه تحریم‌ها دسترسی ایران به دارو را هدف قرار داده‌اند یک افسانه است.
عباس کبریایی زاده نویسنده این مطلب نوشت: من و همکاران پزشکم در ایران در مدت بیش از یک دهه گذشته در تلاش بوده‌ایم تا از بیماران ایرانی در برابر تبعات تحریم‌های آمریکا محافظت کنیم. ما آثار تحریم‌های آمریکا بر بخش بهداشت و درمان را بررسی کرده و خواستار پاسخ‌های بهتر دولت ایران شده‌ایم. یافته‌های ما به روشنی حکایت از آن دارند که لطمات تحریم‌ها بر بیماران ایران افسانه‌سرایی نیست.
نویسنده افزود: جهان یکپارچه و درهم تنیده امروز وابسته به سامانه های بانکی و شبکه های تجاری است که تحت سیطره آمریکا قرار دارند. در نتیجه این امر، دولت آمریکا قادر است از تحریم های اقتصادی برای لطمه وارد کردن به روابط اقتصادی، سیاسی و حتی اجتماعی کشورهای هدف استفاده کند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم برایان هوک محمدجواد ظریف ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۵۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند

کیم سونگ، سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد، ایالات متحده، ژاپن و ۴۷ کشور دیگر را متهم کرد که به دنبال اجتناب از مقررات این سازمان در مورد کشورش هستند که مصمم به ارائه قوانین آنها هستند.

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره (KCNA)، در بیانیه سفیر کره شمالی آمده است: «نیرو‌های متخاصم ممکن است در آینده دومین و سومین پنل کارشناسی را علیه ما راه اندازی کنند، اما همه آنها با گذشت زمان با خود ویرانگری مواجه خواهند شد». 

کیم در پایان گفت: اگر ایالات متحده و پیروانش به‌جای عبرت گرفتن از پرونده اخیر، سیاست خصمانه نابهنگام را در قبال کره شمالی (جمهوری دموکراتیک خلق کره) پیگیرانه دنبال کنند، با شکست استراتژیک بدتری مواجه خواهند شد.

پیش از این، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی گفته بود پیونگ یانگ در واکنش به استفاده واشنگتن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم و رفتار خصمانه علیه کره شمالی، گزینه‌های سختگیرانه و قاطعی برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود خواهد داشت. واشنگتن همواره از حقوق بشر برای اقدامات تحریک‌آمیز سیاسی و توطئه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند. او گفت: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توان و قدرت بالایی برای ایستادن در مقابل هر گونه تحریم شدیدی داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم