Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@16:53:12 GMT

قوانین خنده‌دار و عجیب رانندگی در کشورهای مختلف جهان

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۶۵۹۵

آفتاب‌‌نیوز :

تجربه ی رانندگی در یک کشور دیگر می تواند بسیار اضطراب آور باشد. مسأله فقط بر سر به خاطر سپردن جهت درست رانندگی در خیابان ها نیست. قوانین رانندگی در همه ی کشورهای دنیا یکسان نیستند، به همین دلیل ممکن است به خاطر رعایت نکردن مورد به ظاهر کوچکی مثل پوشیدن دمپایی یا کشیدن سیگار هنگام رانندگی، صدها دلار جریمه شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با چند مورد جالب و عجیب از قوانین رانندگی در کشورهای مختلف دنیا آشنا خواهیم شد.
تایلند
در تایلند رانندگی با بالا تنه ی برهنه برای مردان ممنوع است.
این قانون شکنی حدود ۱۶/۲۱ دلار جریمه دارد.

استرالیادر استرالیا بیرون آوردن دست و پا از پنجره ی خودرو ممنوع است، مگر اینکه این کار به قصد علامت دادن به راننده های دیگر انجام شود. این قانون هم در مورد رانندگان صدق می کند و هم مسافران. به گفته ی مقامات استرالیایی، این کار نه فقط غیر قانونی، بلکه به شدت خطرناک است چون ریسک قطع دست یا پا وجود دارد.
در صورت رعایت نکردن این قانون، فرد خاطی ۳۳۷ دلار استرالیا یا ۲۳۷/۶۹ دلار آمریکا جریمه می شود.


یونان
در یونان کشیدن سیگار هنگام رانندگی غیر قانونی است.
علت آن احتمالاً این است که رانندگان برای اینکه سیگار را به لب های خود برسانند، باید یک دست خود را از روی فرمان خودرو بردارند.


اسپانیا
در اسپانیا پوشیدن دمپایی های لاانگشتی در هنگام رانندگی ممنوع است و این قانون شکنی، ۲۲۵/۵۱ دلار جریمه دارد.


فیلیپین
در فیلیپین رانندگی در روز دوشنبه برای خودروهایی که شماره پلاک آن ها به ۱ یا ۲ ختم می شود، ممنوع است.
به همین ترتیب، این محدودیت در روزهای سه شنبه درمورد اعداد ۳ و ۴ ، در روزهای چهارشنبه در مورد اعداد ۵ و ۶ ، در روزهای پنجشنبه در مورد اعداد ۷ و ۸ و در نهایت، در روزهای جمعه درمورد اعداد ۹ و ۱۰ وجود دارد.
این قانون بخشی از برنامه ی یکپارچه ی کاهش حجم وسایل نقلیه یا کد بندی پلاک ها است. هدف از این برنامه، کاهش ازدحام ترافیکی از طریق محدود کردن شماره پلاک خودروهای حاضر در خیابان ها است.


قبرس
در قبرس خوردن و نوشیدن، حتی آب، در هنگام رانندگی غیر قانونی است.
تخطی از این قانون، ۹۵/۸۶ دلار جریمه دارد.


روسیه
در روسیه رانندگی با خودروی کثیف جریمه دارد.
بعضی روس ها ترجیح می دهند در زمستان که رانندگی سخت تر است، ماشین خود را در پارکینگ نگه دارند. چون رانندگی در روزهای زمستان باعث انباشت کثیفی و چرک بر روی ماشین می شود. در روسیه، قانون، رانندگان وسایل نقلیه ی موتوری را ملزم می کند قبل از ورود به خیابان، خودروی خود را تمیز کنند.


آلمان
در آلمان توقف غیر ضروری در «اتوبان» غیر قانونی است، حتی اگر خودرویی بنزین تمام کرده باشد.
در بزرگراه «اتوبان» آلمان محدودیتی برای سرعت وجود ندارد، به همین دلیل توقف در مسیر آن بسیار خطرناک است.


ژاپن
در ژاپن رانندگی از میان یک چاله ی آب که باعث پاشیده شدن آب به پیاده ها شود، جریمه دارد.
ژاپنی های به این قانون شکنی «رانندگی گل آلود» می گویند.


استرالیا
در استرالیا، مانند ژاپن، پاشیدن گل به افراد پیاده ای که در ایستگاه اتوبوس منتظر یا در حال ورود به اتوبوس یا خروج از آن هستند، برای راننده ها غیر قانونی است.
افراد خاطی تا ۲،۲۰۰ دلار استرالیا یا ۱،۵۵۰/۶۳ دلار آمریکا جریمه خواهند شد.


سوئد
در سوئد و همینطور بعضی از دیگر کشورهای اسکاندیناوی مثل ایسلند، رانندگی بدون روشن کردن چراغ جلو، حتی در طول روز، ممنوع است.
علت این مسأله احتمالاً آن است که در زمستان بیشتر روز هوا تاریک است. علاوه بر این، آب و هوا در این کشورها می تواند به سرعت تغییر کند و روشن بودن چراغ های خودرو به راننده ها کمک می کند یکدیگر را ببینند.


لوکزامبورگ
در لوکزامبورگ رانندگی با شیشه پاک کن های معیوب غیر قانونی است.
با این حال، قانون، داشتن شیشه را برای خودروها ملزم نکرده چون بعضی خودروهای قدیمی بدون شیشه هستند.


بلغارستان
در بلغارستان رانندگان باید همیشه در ماشین خود کپسول آتش نشانی داشته باشند.
بلغاری ها شعار «اول ایمنی» را قانون حاکم بر جاده ها قرار داده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قوانین رانندگی کشورها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۶۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود

بهنام نیک‌نژاد؛ درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس اظهار کرد: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل ۶ ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تأسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آن ها اندک است هم‌اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف‌سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه‌بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک‌نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر مؤسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف‌سازی به نفع مؤسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی مؤسس تا ۱۰۰ درصد شهریه ابلاغی کل دانش‌آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک‌نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رأی صادر شد که مؤسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند ۲۰ روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آن ها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، مؤسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک‌نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، ۳۰ ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز ۳۶ ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید ۴۴ ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان ۳۰ ساعت است و مؤسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)
  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟