Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:48:47 GMT

رای الیوم: آمریکا در موضوع نفتکش ها شکست سنگینی خورد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۶۷۵۳

رای الیوم: آمریکا در موضوع نفتکش ها شکست سنگینی خورد

عطوان در سرمقاله روزنامه رای الیوم نوشت: مسئولان ایرانی، بحران نفتکش ها را با قدرت و هوشمندی مدیریت کردند.

وی اضافه کرد: درخواست آمریکایی ها برای مصادره این نفتکش از طرف نزدیکترین هم پیمان ها با تحقیر روبرو شد.

جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا سه روز پیش به لندن سفر و با نخست وزیر انگلیس دیدار کرد و برای حفظ آبروی دولت و رئیس خود فشار زیادی برای جلوگیری از آزادسازی کشتی ایرانی وارد کرد ولی همه این تلاش ها با شکست روبرو شد زیرا دولت انگلیس می خواست خود را از سیاست های احمقانه آمریکا کنار بکشد و به فکر منافع خود در منطقه و تسریع آزادسازی کشتی توقیف شده خود در بندرعباس باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توقیف نفتکش ایرانی با تشویق دولت ترامپ و با دلایل تحریک آمیز غیر قانع کننده، اشتباه بزرگی بود که انگلیس مرتکب شد زیرا فکر می کردند که ایرانی ها تسلیم می شوند و عذرخواهی می کنند.

از ابتدا و بویژه از زمانی که ایت الله  علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به انگلیس هشدار داد، روشن بود که ادامه توقیف نفتکش ایرانی با مقابله به مثل ایران و یا اقدامی بزرگتر روبرو خواهد شد.

پس از گذشت دو هفته که به این هشدارها توجهی نشد، رهبر انقلاب اسلامی ثابت کرد که به گفته خود عمل می کند و نیروهای سپاه پاسداران، یک کشتی انگلیسی را مانند گوسفند از میان چهار ناو جنگی آمریکایی بیرون کشیدند و تصاویر این عملیات را نیز ثبت و ضبط کردند.

مسئولان انگلیسی در این موضوع دو بار اشتباه کردند، ابتدا زمانی که به درخواست آمریکایی ها، نفتکش ایرانی را توقیف کردند و دوم زمانی که تهدیدها و هشدارهای ایران را جدی نگرفتند ولی توانست اشتباه خود را به سرعت جبران و از پذیرش درخواست جان بولتون درباره مصادره نفتکش خودداری و تا حدودی استقلال خود را حفظ کنند، برخلاف دولت آمریکا که مانند عروسکی در دست لابی های صهیونیستی است.

بارها گفتیم و تکرار کردیم که ایران در وضعیت و حالتی استشهادی است که می توان این وضعیت را از سرنگون کردن پهپاد آمریکا بر فراز تنگه هرمز، کاهش تعهدات و بازگشت به غنی سازی اورانیوم و فعال سازی راکتور اب سنگین اراک در پایان مهلت دو ماهه به اروپایی ها مشاهده کرد.

ترامپ اشتباه کرد زمانی که فکر کرد ایران نیز مانند هم پیمانان عرب وی عمل خواهد کرد که مقابل درخواست هایش تسلیم می شوند و درهای خزانه خود را بدون هیچ اعتراضی به رویش می گشایند.

از امروز به بعد نفتکش های ایرانی در همه تنگه های جهان از جمله جبل الطارق با آزادی کامل عبور خواهند کرد و هیچ کشوری از جمله آمریکا، جرات توقیف آن ها را نخواهد داشت زیرا می داند که پاسخ آن ها آماده است، مانند آنچه برای انگلیس و برزیل اتفاق افتاد.

یادآوری این نکته لازم است که برزیل تلاش کرد به درخواست آمریکا به کشتی های ایرانی و عزت ملی این کشور تعرض کند و از ارایه سوخت به کشتی های ایرانی پس از تخلیه محموله های آن ها خودداری کرد که با پاسخ قاطع ایران مبنی بر ممنوعیت کامل واردات گوشت از این کشور روبرو شد.

دولت ترامپ نخستین بخش از جنگ در خلیج را از نظر نظامی و معنوی باخت و خود را از پاسخ به سرنگونی پهپاد خود ناتوان یافت و در مرحله بعد اعتبار خود را با ادعای دروغ سرنگونی پهپاد ایرانی از دست داد.

ترامپ درحالی مدعی سرنگون کردن پهپاد ایرانی شد و اعلام کرد که فیلم آن را منتشر می کند که ما یک ماه است منتظر این فیلم هستیم و چنان که مشخص است این انتظار به طول خواهد انجامید.

سیاست چشم در برابر چشم و نفتکش در برابر نفتکش تنها زبانی است که دولت ترامپ و هم پیمان های آن می فهمند و ایرانی ها کسانی نیستند که تسلیم شوند و از گرسنگی بمیرند، آن ها از حق قانونی خود در زندگی عزتمند و کسب عوامل قدرت برای دفاع از خود کوتاه نمی آیند.

انگلیس هشدارهای ایران را جدی گرفت و تسلیم شد و نفتکش ایرانی را آزاد کرد و ما اطمینان داریم که دولت ترامپ نیز در پایان تسلیم خواهد شد و به توافق هسته ای بازخواهد گشت و تحریم های ظالمانه ایران را لغو خواهد کرد زیرا دیگر گزینه ها برای وی و هم پیمان هایش در منطقه و جهان گران تمام خواهد شد.

ترامپ چیزی از عزت ملی نمی داند و نمی داند ملت ها و در راس آن ها ملت ایران و هم پیمان های آن در محور مقاومت هستند که خون و جان خود را فدای این عزت و کرامت می کنند.

پیروزی ایران در موضوع توقیف و آزادی نفتکش گریس ۱ پیام هایی برای رژیم صهیونیستی و هم پیمان های جدید عرب آن دارد که امیدواریم این پیام را با تمام جزییات آن ها درک کنند.

این یک پیروزی برای محور مقاومت و آغاز فجر جدیدی برای امت اسلامی و آغاز عصر شکست هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۶۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت

به گزارش قدس آنلاین، تحولات عمیق و جدیدی در دانشگاه‌های مهم جهان در حال رخ دادن است. دانشجویان دانشگاه‌های مهم ایالات متحده آمریکا مانند کلمبیا،‌ هاروارد، ام آی تی، براون و ... که سابقه حمایت از رژیم اسرائیل را دارند، خواهان منصرف کردن این دانشگاه‌ها از حمایت مالی رژیم صهیونیستی هستند.

حتی برخی دانشجویان اعلام کرده‌اند روابط علمی و تجاری دانشگاه باید با دانشگاه‌های اسرائیلی قطع شود و سرمایه‌گذاری بر تسلیحات و حمایت مالی به هر طریقی ممنوع اعلام شود. این دانشجویان نخبه که عمدتاً وابسته به طبقه خواص و اشراف از دانشگاه‌های باسابقه با صبغه حمایت از اسرائیل هستند، در اتفاق نادری حمایت علنی خود را از فلسطین اعلام کردند.

دومینوی حوادث تلخی مانند شهادت حدود ۳۴هزار نفر فلسطینی که بیشتر آنان زنان و کودکان بوده‌اند، حمله به بیمارستان‌ها وماشین‌های آشپزخانه بین‌المللی، وجدان‌های خفته جهان را بیدار کرده است. پاسخ جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی نیز پوشالی بودن اسرائیل را به رخ جهان کشید و در این میان آزادمردان جهان به‌خصوص دانشجویان آمریکایی و اروپایی با حضور دو هفته‌ای خود خواستار توقف نسل‌کشی و آپارتاید و کوچ اجباری شده‌اند. 

در میان این هیاهو، اخباری مبنی بر احتمال تبادل پیام برای مذاکره میان ایران و آمریکا به گوش می‌رسد. جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم اهل فلوریداست که معتقد است اکنون فرصت مناسبی است جمهوری اسلامی ایران نقش جدی‌تری در تحولات کنونی ایفا کند. این فعال آمریکایی در گفت‌وگو با قدس به نکات مهمی اشاره می‌کند. بخشی از گفت‌وگو را در ادامه مطالعه می‌کنید.

آقای یوبل! با توجه به وضعیت کنونی تحولات آمریکا و پاسخ موشکی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی، آیا مذاکره میان دو کشور در شرایط کنونی مفید خواهد بود و در حال حاضر زمان مناسبی برای مذاکره است یا خیر؟ آیا می‌توان گفت در شرایط فعلی آمریکا می‌تواند به عنوان یکی از طرف‌های برجام مورد اعتماد سایران قرار بگیرد؟
من معتقدم (ساختار و بنیاد این دولت به گونه‌ای است که) هرگز نمی‌توان به هیچ دولتی از آمریکا اعتماد کرد. چراکه  این کشور سابقه بسیار طولانی در راه انداختن جنگ‌ها به نفع طبقه سرمایه دار جامعه خود دارد. در حالی که برخی افراد معتقدند برخی از جنگ‌ها واقعاً در راستای منافع ملی ایالات متحده اهمیت دارد، اما من معتقدم واقعاً هیچ یک از جنگ‌ها به نفع مردم آمریکا نبوده است.

برخی معتقدند درشرایط کنونی اوضاع به نفع جمهوری اسلامی ایران است. آیا آمریکا در چنین شرایطی پای میز مذاکره خواهد آمد؟
می‌دانم ممکن است آنچه می‌گویم تندروی به نظر برسد، اما احساس می‌کنم دولت آمریکا به ( دلیل نوع ساختار) باید به‌صورت کامل (بنیادین) سرنگون یا نابود شود. بسیاری از مردم داخل ایالات متحده، دیدگاهی مشابه من در این مورد دارند. اما تعداد کمی از آنان چنین چیزی را بیان می‌کنند؛ زیرا می‌ترسند شغل خود را از دست بدهند یا شاید اف‌بی‌آی در خانه‌شان به سراغ آنان بیاید.

به نظرتان اوضاع فعلی در ایالات متحده تا کجا پیش خواهد رفت؟ آیا این احتمال وجود دارد دولت مرکزی از برخی اصول خود عدول کند؟
من معتقدم فشار علیه صهیونیسم و قدرت یهود در داخل ایالات متحده آمریکا همچنان افزایش خواهد یافت. همچنین ممکن است شاهد تبدیل برخی از تظاهرات‌ها به شورش باشیم. اگر شورش‌ها به اندازه کافی گسترده و مخرب شوند، شاید آمریکا در برخی از ایالت‌ها، کنترل بر برخی مناطق شهری را از دست بدهد. اگر اوضاع به طور قابل توجهی بدتر شود، حتی شاید بتوان شاهد تجزیه ایالات متحده به چند کشور جدید باشیم و این امر در نهایت به نابودی آمریکا منجر خواهد شد و از طرفی قدرت دولت به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

آقای جان یوبل، شما به عنوان فعال در زمینه مبارزه با صهیونیسم بفرمایید رسانه‌های ایرانی چه نقشی را می‌توانند ایفا کنند و برای ارتباط جمهوری اسلامی ایران با نیروهای مخالف دولت در ایالات متحده چه الزاماتی را ضروری می‌دانید؟ 
من فکر می‌کنم در این مرحله، رسانه‌های انگلیسی زبان در ایران به ویژه پرس تی وی باید ابتکار عمل را در دست بگیرند و تلاش کنند با فعالان آمریکایی در شهرهای مختلف ارتباط برقرار کنند و با برخی از آنان ارتباط را حفظ کنند. این امر سبب می‌شود 

رسانه‌های ایرانی بتوانند اخبار و ویدئوهای بیشتری از آنچه در اعتراضات در داخل ایالات متحده اتفاق می‌افتد را دریافت کنند و به این شکل شناخت بهتری از فضای داخلی آمریکا بدست بیاورند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • رای الیوم: نتانیاهو همه را فریب داده است
  • وعده صادق، عبور از بازدارندگی خودساخته رژیم صهیونیستی بود
  • سرلشکر رشید: رژیم صهیونیستی جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • رشید:۲۴۰جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)