Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن تیراندازی معلولان از رایزنی با یکی از کشورهای آلمان، روسیه یا سوییس برای تهیه فشنگ خارجی برای تیراندازان خبر داد و گفت: تلاش بر این است تا بتوانیم قبل از اعزام تیم به مسابقات جهانی استرالیا فشنگ‌های خارجی را تهیه و در اختیار تیراندازان قرار دهیم.

جلیل کوهپایه زاده در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به کسب ۴ سهمیه پارالمپیک توکیو در رشته تپانچه بادی ۱۰ متر و خفیف ۵۰متر توسط تیراندازان معلول افزود: تیم تیراندازی معلولان تاکنون موفق به کسب دو سهمیه توسط ساره جوانمردی و میرشفیعی در تپانچه خفیف ۵۰ متر و دو سهمیه در تپانچه بادی ۱۰ متر توسط سمیرا ارم و مهدی زمانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش بر  این است تا پنجمین سهمیه خود را در تفنگ بادی ایستاده و درازکش بانوان نیز در جهانی استرالیا توسط رقیه شجاعی کسب کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چقدر امکان کسب سهمیه در تفنگ وجود دارد، گفت: چون تمرکز تیراندازان ما بیشتر روی تپانچه است، شانس زیادی برای کسب سهمیه در تفنگ نداریم و برنامه‌ای نیز برای کسب سهمیه در تفنگ پیش‌بینی نشده است. به هر صورت تلاش ما بر این است تا با تمرکز بر روی تپانچه بتوانیم نمایندگان زیادی را برای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو داشته باشیم.

رییس انجمن تیراندازی معلولان با اشاره به مشکل تیراندازان از نظر کمبود فشنگ‌های خارجی برای تمرین و آماده‌سازی خود جهت شرکت در مسابقات جهانی استرالیا خاطرنشان کرد: به خاطر مشکلات اقتصادی و بحث تحریم‌ها با کمبود فشنگ خارجی مواجه هستیم و تیراندازان مجبور هستند در تمرینات از فشنگ‌های ایرانی استفاده کنند. البته در حال رایزنی با چند کشور از جمله آلمان، روسیه و سوییس هستیم تا قبل از اعزام به استرالیا و در اردوی پایانی که نیمه اول مهر برگزار می‌شود فشنگ‌های خارجی تهیه و وارد کشور کنیم تا تیراندازان در مسابقات جهانی از فشنگ خارجی استفاده کنند.

کوهپایه‌زاده از ساره جوانمردی، میرشفیعی، مهدی زمانی، سمیرا ارم و رقیه شجاعی به عنوان نفرات اعزامی به جهانی استرالیا نام برد و گفت: هر چند هدفگذاری بر این است که سهمیه‌های بیشتری را در این دوره به تیراندازی اختصاص دهیم اما اعزام آنها به پارالمپیک ۲۰۲۰ بستگی به نظر فدراسیون جانبازان و معلولان و کمیته ملی پارالمپیک دارد که از این تعداد چند نفر مجوز شرکت در توکیو را خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود

علی حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در آستانه دهه کرامت قرار داریم و از سالروز میلاد حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) برنامه های متنوع با محوریت توسعه خدمات و فرهنگ رضوی برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: قبل از شروع دهه کرامت و همزمان با هفته معلم به همت کانون تعلیم و تربیت آستان قدس رضوی در استان اردبیل تجلیلی را از معلمان خادم یار رضوی شاهد بودیم و سعی کردیم به تلاشگران سنگر تعلیم و تربیت ادای احترام کنیم.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل گفت: با حضور در آموزش و پرورش ناحیه یک و دو و منزل تعدادی از فرهنگیان فعال کانون سعی کردیم تا با تقدیم تحفه رضوی به آنها قدردان تلاش های یک سال گذشته معلمان در ترویج فرهنگ رضوی باشیم.

حسن زاده با اشاره به راه اندازی کانون های خدمت مدرسه محور در اردبیل بیان کرد: با تاکید مقام معظم رهبری امروز حرم امام رضا (ع) تنها در مشهد محدود نشده بلکه کل کشور حرم رضوی محسوب می شود و مردم در طیف ها و سلایق مختلف عشق خدمت رسانی به امام رضا (ع) را به نمایش می گذارند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۹ کانون تخصصی در سطح استان فعالیت می کنند و در کنار آن ۴۰ کانون معین محلات نیز به عنوان کانون های خدمت رضوی در سطح استان ماموریت توسعه و ترویج فرهنگ رضوی را برعهده دارند.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا در همه مناطق استان کانون های خدمت رضوی را توسعه داده و از وضعیت رابط آنها را به کانون های فعال با حضور جوانان علاقمند و فرهیختگان جامعه تبدیل کنیم.

حسن زاده با اشاره به فعالیت های ارزشمند کانون تعلیم و تربیت خدمت رضوی در استان اردبیل گفت: با هدف ترویج فرهنگ خدمت رسانی و همچنین فرهنگ رضوی کانون های خدمت در مدارس راه اندازی و ما همراهی جامعه فرهنگیان و دانش آموزان را در این راستا شاهدیم.

کد خبر 6097723

دیگر خبرها

  • تراکتور به سهمیه آسیا و فولاد به سقوط نزدیک‌تر شدند
  • چشمک تراکتور به سهمیه آسیا با سوپرگل شجاع
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • ۱۹ و ۳۶، رتبه تیراندازان المپیکی ایران در جام جهانی
  • بازماندن تیراندازان ایران از فینال جام جهانی/ نکونام ۱۱ و نوروزیان ۵۸ شدند
  • تیم ملی پاراکانو ایران عازم مجارستان شد
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • فیلم | تشییع شهید گمنام در ارتفاعات کوهپایه کرمان
  • تشییع وتدفین پیکر شهید گمنام در کوهپایه کرمان